![]() |
man tai pvz nesvarbu kad taxas, svarbu kad butu geras stovis ir perdazyt reik :)
|
nu jo, svarbu tech. tvarkingas, bet perdazyti tikrai reikia, nes zmones pirstais uzbadys :)
|
Jei keisciau tai pacia masina, ne todel, kad ji bloga ar ka, bet kad privalumu mazai ir variklis slabnas. Dazyt tai daug investiciju reiktu, kas nemanau kad pasiteisintu. Bet cia as is savo puses kalbu, nepriekaistauju savininkui ar sakau, kad ir jam reiktu taip pat daryt. :)
|
Man variklio galingumo pilnai uztenka. Nelakstau ir ratu neprasukineju. O del spalvos tai gal zinoma ir geriau butu koks juodas.
|
jei vaziuoji vienas, uztenka 2.2D, bet jei keturiese - penkiese, ir reikia trasoj aplenkt masina, arba vaziuot kalnu keliais kokiais, tai gali ir neuzkilt.
|
Na jau dėl spalvos tai tikrai nesijaudinčiau. Man tai ji graži visai, akių nebado o pirštais kas bado tegu bado, svarbu kad pačiam patogu. ;)
|
Citata:
|
Nu ir netolerantiski gi jus, zmogus parode masina, o jus visi tuoj tyciotis pradejot , man net ausys uzkaito is gedos skaitant :( Egise220 sveikas prisijunges prie MB myletoju ir nesvarbu kokia spalva ar modifikacija .
|
lietuviskas mastymas :) perdazyciau nes kiti uzbadys, kox skirtumas svarbu man gerai ir dzin ka kiti galvoja. :xx:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:13. |