![]() |
Citata:
o siaip tai jei cia niekas nezino, paklausinek pazistamu, kur rasti gera tekintoja, manau Kaune tikrai yra tokiu, nes Marijampoleje bent kelis zinau ;) |
tai zmogau sakyk kur marijampolei yra ten kaip ir mano gimtine priderinsim nes kaune niekas nezino stebuklingai kazkaip :xx:
|
prie Kalejimo vaziuojant link RIDMOS aiksteles pries pervaza i kaire keliukas, ten tie sandeliai, ar garazai, nzn kaip pasakyt... ten duobukes gerai istraukia ir tekintojas vienas geresniu yra ;)
|
butu gerai tel nr nes mazaug zinau kur yra bet kad nereiktu grybaut iskart pasiskambinciau, tai jai zinai daugiau tu auksiarankiu marijampolei tai parasyk kontaktus ar adresus tikslesnius kad eitu ras :)
|
Citata:
Citata:
|
tai NOVA koks tas zaidimas nupirkti ratlankiai netinka,tai ka dabar arba pardavinet neaisku kiek laiko arba det rastavkes ir vazinet , tai as kaip ne specas klausiu ka daryt.man geriau butu uzdet ir vazinet bet ir prasideda visi klausimai....y kuriuos cia bandom visa vakara atsakyt :)
|
Citata:
o kontaktu dabar labai ant greicio nesurandu, rytoj, darbo valandomis pasiskambinsiu kai kur ir perduosiu info tau ;) |
gali ir savo kontaktus man y privata parasyt pasiskambinsim nereiks cia zaist tuose forumuose,lauksiu
|
parasiau PM ;)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:40. |