![]() |
Citata:
|
seip tai jai pirksi tai pirk be duju ir dek pats :) nes nzn kiek su tom dujom jau nuvaziuota o seip dujos nera gerai varikliui (taip dauguma sako) mano nuomone priesinga :) na nebent jau ta rimta yranga su tepimu ir t.t.tai sako kad nekenkia taip baisiai :) siep as turejau 124 coupe su 3.0 varikliu ir buwo dujos jokiu problemu neturejau nei ziema nei vasara nuvaziavau 96k km (o iranga buwo pati paprasciausia kokia gali buti) bet jai yra galimybe tai imk 3.2 :good:
|
laikas dabar toks sudetingas, gana, siulyciau pasieskot naujesnio modelio (bent jau variklio) nuo 1992m. koki 220E bus tau pats viduriukas tarp traukimo ir kuro sanaudu. o litukais kai po nosim pamojuosi, tai bet kuris pardavejas labai maloniai su tavim velsis i derybas...:) manau...
|
Chia kad neatidarineti naujos temos. Gal patarsit ka? Radau toki mersiuka,na pasaka (toki kokio ieshkojau,beveik).Tik kaina truputi aukshtoka,ir velnias nesileidzhia nei i kalbas,shaukia nauja MASHINAAA .Aparatas tikrai ledinis,nera nei ibrezhimo,nei duobutes,tikrai ledas,-vat tik mane glumina variklis,nesu vairaves 2.2:( , vakar specialiai pasiemiau draugelio landzbergi 2.8 ,automata,-na nezhinau jis man prikepes,pedalas visada ant dugno ir man mintyse ,toks vaizdas,kad siurbia nesveikai ir nekompensuoja,netgi malonumu:)))) O to kupo neturejau galimybes patikrinti,nes ir ji pagavau su sheima automobili,ir man reikejo vazhiuoti.Visus kupus dabar lyginu su 3.2 (paliko ispudi nesveika:))) beveik dvi tonos ir ,kaip plunksna uragane:))) ) Psakykit ka nors :geda: nezhinau ka daryti,patinka nesveikai,-spalva ,salonas,metai,pravazhiavimas,viskas super,bet kaip tas variklis? ar nepradesiu isterikuoti po savaites? Suprantu,kad kaina butu,kokios 3-4 shtukos,bet dabar pasiruoshes,kaip ir maxsimuma atiduoti,uzh shi modeli? P.S net negaliu suformuluoti klausimo,-uzh bet koki patarima busiu dekingas.:uuu: http://www.coches.net/mercedes-benz-...2713-covo.aspx
|
masina grazi, metai geri. bet kaina gerokai uzkelta. gal ir islaikyta jinai bet komplektacija kazkokia svelniai tariant keista.
coupe ir galiniai langai ne elektro :confused: 96 metai ir keleivio puse be airbago irgi kazkoks nematytas dalykas. net porankio nera. dar viena smulkmena - salono foto kur zmogus sedi. jo koja matosi kad tikrai ne ant pedalo o apsukos stovi beveik ant 1,5 - biski daugoka kaip ant laisvu apsuku. galinis buferis ne pagal jo metus. taigi galas greiciausiai jau mustas buvo ir buferis pakeistas. pacios foto tokios nekokybiskos ir nedaug galima izvelgt is ju. kaip pats motoras nu tai zinoma nebus tiek traukos kiek pas 3,2. bet tas 2,2 pakeite buvusi 2,6 motora. taigi turetu buti vidurkis tarp ekonomiskumo ir traukos. o kad pasivazinejus savaite su masina jinai atrodo kad netraukia tai cia su visom. ir 4.0 litru masina po savaites atrodo vos velkasi |
Citata:
|
jeigu variklis ir nepasiles, vistieku 1500 negali buti, o dar gali buti, kad fotikas, kai paveikslavo sugavo tiesiog apsukoms banguojant butent tam taske rodykle.
be to kiek pardavinejau lavonus visokius - irgi gerai nupoliruodavau ir isvalydavau, gaudavau kaip uz daug geresne .... o uz tokia masina tokia kaina sumokejus manau mazu maziausiai nesinoretu ziureti kaip ji graziai atrodo be jokio ibrezimo pvz variklistu servizuose |
Citata:
salonas - labai puikus, pats sau toki rast noreciau! :seile2: salono bukle ideali! o keleivio aribag nebuvo kaip pasirenkamas dalykas? beje, priekine desine lempa labiau blizga nei kaire... ;) p.s. PIRKCIAU TOKI SALONA SEDANUI, SU MEDZIU PER VIDURI GALE!!! |
mano tevuko filosofija: " kam tau 2,3l benzas kupe, jei gali susirast sedana 300 D Turbo... + saliarka pigesne ir jos maziau ryja + dar koki kanistrioka sureguliuosiu.... ) (mano tevukas benzinu nebepripazysta...) :lithuania:
|
Priekines faros akivaizdziai skirtingos. Salonas tai :seile2: bet tai nekompensuoja kainos didumo :confused:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:40. |