![]() |
nauji,originalus tik sake likus viena puse,palauk kol atvez,gal kai naujai atvez pabrangs,nes po nauju metu vokieciai kiek vienais metais viska brangina :( zenkliukas ir tas 20 lt pabrango :(
|
matau, dyzeli, prabangia ir brangia pramoga isigijai... :) sveikinu :bravo: ir maloniu ispudziu... :)
|
kokie pirmi ispudziai su "solidziu zveriu" ? :)
|
cia kazkur perskaiciau apie posukiu keitima i baltus, tai pasakysiu savo nuomone:
jei priekyje keiti i baltus, tai ir gale privalai pasikeisti su baltais posukiais, kad viskas vientisa gautusi - nuo priekio iki galo, kitu atveju gausis pusiau lupta, pusiau skusta. kaip palyginimui, man atrodytu - ant priekines asies uzsidedi, sakykim, borbet ratlankius, o ant galines - palieki originalius mersinius... cia padrikai negalima keisti ka noriu ir i ka noriu - turi reikala su S klases mersu ir dar 600 SEL!!! vien tik sie skaiciai ir raides sako apie isipareigojimus... geriau jau palikt kaip viska sukure, o jei zaisi, tai labai atsargiai, daug svarstant... tokie butu mano asmeniski pastebejimai :) |
Citata:
|
na, kaip sakiau, cia mano asmeninis poziuris i mercedes markes automobilius bei apskritai ir i kitas prestizines markes... :)
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
maximum ka tokiam senam mersiukui norejau padaryti, kad kiek pagrazint, uzdejau R15, (mersinius) pakeiciau posukius ir galinius stopus nuo E, vien tik priekiniu buciau ir nekeites. Viska radau tai ir pakeiciau ;) Del eSo kol kas nieko nedarysiu, o veliau bus matyt, bet faktas kad su baltais posukiais atrodo graziau, su geltonais originaliau :) Plius dar del to neskubu cia staigiai visko sukeisti nes kaip minejau dar lempos sviecia geltonai, o tai panaikinti galima tik keiciant visa lempa.. tai va nzn, ar as cia tuo uzsiimsiu. |
Citata:
o del posukiu man asmeniskai graziausi yra amerikietiski. pasiziurek internete, gal ir tau patiks :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:01. |