MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dyzelio 600SEL (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=354)

Mb 140 2008-03-20 16:19

nauji,originalus tik sake likus viena puse,palauk kol atvez,gal kai naujai atvez pabrangs,nes po nauju metu vokieciai kiek vienais metais viska brangina :( zenkliukas ir tas 20 lt pabrango :(

mb001 2008-03-20 20:08

matau, dyzeli, prabangia ir brangia pramoga isigijai... :) sveikinu :bravo: ir maloniu ispudziu... :)

mb001 2008-03-20 20:09

kokie pirmi ispudziai su "solidziu zveriu" ? :)

mb001 2008-03-20 20:34

cia kazkur perskaiciau apie posukiu keitima i baltus, tai pasakysiu savo nuomone:
jei priekyje keiti i baltus, tai ir gale privalai pasikeisti su baltais posukiais, kad viskas vientisa gautusi - nuo priekio iki galo, kitu atveju gausis pusiau lupta, pusiau skusta. kaip palyginimui, man atrodytu - ant priekines asies uzsidedi, sakykim, borbet ratlankius, o ant galines - palieki originalius mersinius... cia padrikai negalima keisti ka noriu ir i ka noriu - turi reikala su S klases mersu ir dar 600 SEL!!! vien tik sie skaiciai ir raides sako apie isipareigojimus... geriau jau palikt kaip viska sukure, o jei zaisi, tai labai atsargiai, daug svarstant...

tokie butu mano asmeniski pastebejimai :)

Mb 140 2008-03-20 20:50

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 4953)
cia kazkur perskaiciau apie posukiu keitima i baltus, tai pasakysiu savo nuomone:
jei priekyje keiti i baltus, tai ir gale privalai pasikeisti su baltais posukiais, kad viskas vientisa gautusi - nuo priekio iki galo, kitu atveju gausis pusiau lupta, pusiau skusta. kaip palyginimui, man atrodytu - ant priekines asies uzsidedi, sakykim, borbet ratlankius, o ant galines - palieki originalius mersinius... cia padrikai negalima keisti ka noriu ir i ka noriu - turi reikala su S klases mersu ir dar 600 SEL!!! vien tik sie skaiciai ir raides sako apie isipareigojimus... geriau jau palikt kaip viska sukure, o jei zaisi, tai labai atsargiai, daug svarstant...

nu matai jei butu gale geltoni tai taip,bet kiek zinau pas longus buna gale raudoni,tai kad jau tikrai nesipjaus,kaip bebutu kiekvieno asmeniskas reikalas ir skonis :)

mb001 2008-03-20 21:05

na, kaip sakiau, cia mano asmeninis poziuris i mercedes markes automobilius bei apskritai ir i kitas prestizines markes... :)

dyzelis 2008-03-20 21:42

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 4952)
kokie pirmi ispudziai su "solidziu zveriu" ? :)

ispudziai tai nezinau, spek ziuret i kelia :)

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 4953)

faktas, bet kokia masina, juo labiau mersas, negali buti pusiau skusta, pusiau lupta, jei det tai visur ir prieki ir gale tuos posukius, esme ta kad pas situos 140 nelabai ta gale geltona spalva matosi, daugiau raudonuoja, ziuresiu, originalas lieka originalu, o ateity bus matyt.

nova 2008-03-20 23:55

Citata:

Pradžioje rašė dyzelis (Post 4959)
faktas, bet kokia masina, juo labiau mersas, negali buti pusiau skusta, pusiau lupta, jei det tai visur ir prieki ir gale tuos posukius

tai kodel 124 neperdarei i eske? :D

dyzelis 2008-03-21 06:55

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 4960)
tai kodel 124 neperdarei i eske? :D

89 metu? :) nu ne megejas as tokiais uzsiimti :) yra kurie perdarineja ir tokiu metu.. atsiranda plasmases, kapotai, lempos :) bet as tokiais dalykais neuzsiimu.

maximum ka tokiam senam mersiukui norejau padaryti, kad kiek pagrazint, uzdejau R15, (mersinius) pakeiciau posukius ir galinius stopus nuo E, vien tik priekiniu buciau ir nekeites. Viska radau tai ir pakeiciau ;)

Del eSo kol kas nieko nedarysiu, o veliau bus matyt, bet faktas kad su baltais posukiais atrodo graziau, su geltonais originaliau :)
Plius dar del to neskubu cia staigiai visko sukeisti nes kaip minejau dar lempos sviecia geltonai, o tai panaikinti galima tik keiciant visa lempa.. tai va nzn, ar as cia tuo uzsiimsiu.

nova 2008-03-21 09:26

Citata:

Pradžioje rašė dyzelis (Post 4962)
89 metu? :) nu ne megejas as tokiais uzsiimti :) yra kurie perdarineja ir tokiu metu.. atsiranda plasmases, kapotai, lempos :) bet as tokiais dalykais neuzsiimu.

maximum ka tokiam senam mersiukui norejau padaryti, kad kiek pagrazint, uzdejau R15, (mersinius) pakeiciau posukius ir galinius stopus nuo E, vien tik priekiniu buciau ir nekeites. Viska radau tai ir pakeiciau ;)

tai ir gavosi pagal tave "pusiau skustas, pusiau luptas" ;)

o del posukiu man asmeniskai graziausi yra amerikietiski. pasiziurek internete, gal ir tau patiks :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:01.