![]() |
na ir katas vanduo padaro tam airmatic kad negalim plaut ? :)
|
odel plovyklos tai airmatikas yra jautrus dregmei nes jai y vostuvus patenka tai misios gali buti kad viltrui jau galas ar siaip kur nesandaru
|
Citata:
|
Citata:
|
panasiai man sendie vel nukrito:( o taip reikejo skubiai isvaziuoti,nusibodo jau toki zaidimai nezinau nei kur ieskoti kas jam cia yra,nekeisiu juk viska y nauja is eiles.Ir svarbiausia kad atejus ryte nenusedes nieko,uzvedziau nuejau iki namu kad truputy pasiltu, ateinu guli grazuole kaip''karve ant ledo''
isjungiu varikly yjungiu velgirdisi kompresorius veikia o nekeliaisjungiau visai palaukiau 10min. uzvedziau tada pasikele ir ka jai sakyti daba visa diena atvazinejau be tokiu bajariu,bet ar cia vaziavimas kai nezinai ko laukti, kai kaskur skubiai reikia o masina nevaziuuoja:( |
gal kokiu nors budu yra prisale ledo po tom traukutem kur auksti reguliuoja, ar jos kazkaip uzstrigusios sulinkusios?
|
Blyn ir as jau antra diena pastebiu, kad uzkurus salta, kompresorius dirba, kol masina atsistoja i reikiama padeti, pradejus vaziuoti po keletos kilometru priekis kazkiek nuseda ir jauciasi kad masina darosi vis kietesne, sustoju kompresorius vel pripumpuoja, ir po to ta diena bedos baigiasi, kita diena vel tas pats..... :( ir viskas prasidejo per siuos salcius
|
jo tai tau dar nieko,man ir taip buvo tai priekis tai galas arba visa,aisku po kiek laiko pasikelia ,bet kame beda vistiek manau,kad tai yra kazkur gedimas,jug taip buti neturetu
|
Citata:
|
Dar girdejau kad po buferiu vairuotojo pusej yra aukscio lygio reguliatorius, kazkas dar vasara siam forume man buvo atsiuntes visa pakelimo schema, bamdysiu paieskot ...ir jei rasiu prasiusiu...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46. |