MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   S klase W220 airmatik pakaba, nusedo ir nepasikelia automobilis (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3576)

eSaS 2010-01-27 21:41

na ir katas vanduo padaro tam airmatic kad negalim plaut ? :)

toomcee 2010-01-28 06:40

odel plovyklos tai airmatikas yra jautrus dregmei nes jai y vostuvus patenka tai misios gali buti kad viltrui jau galas ar siaip kur nesandaru

kests 2010-01-28 09:43

Citata:

Pradžioje rašė toomcee (Post 61380)
odel plovyklos tai airmatikas yra jautrus dregmei nes jai y vostuvus patenka tai misios gali buti kad viltrui jau galas ar siaip kur nesandaru

O tai su airmatic ir per lietu negalima vaziuoti? :DD nemanau kad jau toks jautrus kad i plovykla negalima :)

eSaS 2010-01-28 13:52

Citata:

Pradžioje rašė kests (Post 61391)
O tai su airmatic ir per lietu negalima vaziuoti? :DD nemanau kad jau toks jautrus kad i plovykla negalima :)

tik vasara vazinet tada :laugh:

toomcee 2010-01-28 16:46

panasiai man sendie vel nukrito:( o taip reikejo skubiai isvaziuoti,nusibodo jau toki zaidimai nezinau nei kur ieskoti kas jam cia yra,nekeisiu juk viska y nauja is eiles.Ir svarbiausia kad atejus ryte nenusedes nieko,uzvedziau nuejau iki namu kad truputy pasiltu, ateinu guli grazuole kaip''karve ant ledo''
isjungiu varikly yjungiu velgirdisi kompresorius veikia o nekeliaisjungiau visai palaukiau 10min. uzvedziau tada pasikele ir ka jai sakyti daba visa diena atvazinejau be tokiu bajariu,bet ar cia vaziavimas kai nezinai ko laukti, kai kaskur skubiai reikia o masina nevaziuuoja:(

NISMAS 2010-01-28 18:36

gal kokiu nors budu yra prisale ledo po tom traukutem kur auksti reguliuoja, ar jos kazkaip uzstrigusios sulinkusios?

kastuks500 2010-01-28 20:01

Blyn ir as jau antra diena pastebiu, kad uzkurus salta, kompresorius dirba, kol masina atsistoja i reikiama padeti, pradejus vaziuoti po keletos kilometru priekis kazkiek nuseda ir jauciasi kad masina darosi vis kietesne, sustoju kompresorius vel pripumpuoja, ir po to ta diena bedos baigiasi, kita diena vel tas pats..... :( ir viskas prasidejo per siuos salcius

toomcee 2010-01-28 20:10

jo tai tau dar nieko,man ir taip buvo tai priekis tai galas arba visa,aisku po kiek laiko pasikelia ,bet kame beda vistiek manau,kad tai yra kazkur gedimas,jug taip buti neturetu

liudas777 2010-01-28 20:21

Citata:

Pradžioje rašė toomcee (Post 61560)
jo tai tau dar nieko,man ir taip buvo tai priekis tai galas arba visa,aisku po kiek laiko pasikelia ,bet kame beda vistiek manau,kad tai yra kazkur gedimas,jug taip buti neturetu

Čia manau paprastas atvejis kai šąlant medžiagos traukiasi ir to pasekoje skylutės didėja. Todėl nueina oras iš sistemos. Visgi nebenaujas automobilis. :)

kastuks500 2010-01-28 20:21

Dar girdejau kad po buferiu vairuotojo pusej yra aukscio lygio reguliatorius, kazkas dar vasara siam forume man buvo atsiuntes visa pakelimo schema, bamdysiu paieskot ...ir jei rasiu prasiusiu...

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46.