MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Del E320 benzininio klausimeliai keli (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4372)

Finalfour 2010-04-26 20:14

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 79212)
Is tikro nepabandes - nesuprasi. Esu bandes isimontuoti toki "EONON" super puper kinieciu technologini stebukla. Intergruotas Tv, visos Europos navi, bluetooh telefonas, dvd, usb, iPod jungtys ir t.t. Atrode nu negali but nieko geriau, kol as jo neijungiau. Kai uzbaube per koloneles tas Mos Fet 4x60 :D lupau as ji lauk ir pardavejui pasakiau, kad pagalvosiu... Jeigu detis aftermarket dvd tai rimtos firmos, bet jie nesivaldys nuo vairo. As tavo vietoj galvociau kaip upgrade'int originalia multimedia: isideciau TV imtuva, atsinaujinciau navi informacija ir t.t. Ir butu super. Sekmes naujo merso pirkime!

Dekui uz patarima :) Siaip as i kinieciu stebuklus net neziuriu, ziuriu tik i rimtas firmas, alpine, pioneer, JVC ir panasiai. Ir ju ekrano kokybe bus tikrai geresne nei origanlo senuko multimedijos. Nekalbant apie funkcijas. O del vairo - girdejau kad su adapteriais specialiais galima padaryt kad nuo vairo valdytusi. bent jau garsas.

dalelinijo 2010-04-26 20:16

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 79231)
Dekui uz patarima :) Siaip as i kinieciu stebuklus net neziuriu, ziuriu tik i rimtas firmas, alpine, pioneer, JVC ir panasiai. Ir ju ekrano kokybe bus tikrai geresne nei origanlo senuko multimedijos. Nekalbant apie funkcijas. O del vairo - girdejau kad su adapteriais specialiais galima padaryt kad nuo vairo valdytusi. bent jau garsas.

netik garsas

mantaasss 2010-04-26 21:40

Tu pabandyk pasiskambint ir pasiklaust ar tikrai 350lt, nes ten man atrodo MDG reklama yra ir ideta pigi kaina, kad daugiau kas pamatytu, o reali kaina bus kitokia :) adapteriu, tai buna tikrai, reik pasidomet pries perkant kokiu firmu magai suderinami su W211, bet siaip adapteris nera pigus, seniau alpinos kainavo apie 700lt ( orginalus ) As pvz. nedeciau, kitu firmu tv, nes man negraziai atrodo, kai ne originalus tv... Nu bet tos senos multimedijos vaizdo kokybe tikrai gerai :))

Finalfour 2010-04-26 21:44

Citata:

Pradžioje rašė mantaasss (Post 79270)
Tu pabandyk pasiskambint ir pasiklaust ar tikrai 350lt, nes ten man atrodo MDG reklama yra ir ideta pigi kaina, kad daugiau kas pamatytu, o reali kaina bus kitokia :) adapteriu, tai buna tikrai, reik pasidomet pries perkant kokiu firmu magai suderinami su W211, bet siaip adapteris nera pigus, seniau alpinos kainavo apie 700lt ( orginalus ) As pvz. nedeciau, kitu firmu tv, nes man negraziai atrodo, kai ne originalus tv... Nu bet tos senos multimedijos vaizdo kokybe tikrai gerai :))

Klausyk, o kokius formatus skaito ta sena originali multimedia? Mp3 aisku neskaito? Kokius dvd skaito? Avi, divx irgi naivu tiketis kad skaitytu?

mantaasss 2010-04-26 21:46

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 79272)
Klausyk, o kokius formatus skaito ta sena originali multimedia? Mp3 aisku neskaito? Kokius dvd skaito? Avi, divx irgi naivu tiketis kad skaitytu?

Nu is jos tikrai nesitikek tiek daug :D jinai skaito tiktais mp3 ir dvd :))

Dar butu patarimas pries perkant, kazkokia kita multimedija, pasidomek jos pajungimu, nes dazniausiai i originalia radija ateina vienas laidas ( sviesolaidis ) kad neturetum po to problemu su pajungimu :) ir siaip pirma butu patairmas issimti originalia radija ir paziuret kaip jinai pajungta, nes buna, kad nera sviesolaidzio, o tada jau originalios multimedijos neidesi arba reiks keist pravotke :)

Finalfour 2010-04-26 22:01

Citata:

Pradžioje rašė mantaasss (Post 79273)
Nu is jos tikrai nesitikek tiek daug :D jinai skaito tiktais mp3 ir dvd :))

Tai gerai, kad bent mp3 skaito :)

Finalfour 2010-04-26 22:02

Citata:

Pradžioje rašė mantaasss (Post 79275)
Dar butu patarimas pries perkant, kazkokia kita multimedija, pasidomek jos pajungimu, nes dazniausiai i originalia radija ateina vienas laidas ( sviesolaidis ) kad neturetum po to problemu su pajungimu :) ir siaip pirma butu patairmas issimti originalia radija ir paziuret kaip jinai pajungta, nes buna, kad nera sviesolaidzio, o tada jau originalios multimedijos neidesi arba reiks keist pravotke :)

Tipo vienu laidu viskas eina? Kas eina yuo sviesolaidziu?

mantaasss 2010-04-26 22:04

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 79280)
Tipo vienu laidu viskas eina? Kas eina yuo sviesolaidziu?

Jo viskas vienu laidu ateina :)

Finalfour 2010-04-26 22:17

Citata:

Pradžioje rašė mantaasss (Post 79281)
Jo viskas vienu laidu ateina :)

Na iskyrus maitinima aisku :)
Beja, siame merse yra audio stiprintuvas gamyklinis? Pas mane paprasta ten sake aparatura, stockine, ne harman cardon.

mantaasss 2010-04-26 22:25

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 79288)
Na iskyrus maitinima aisku :)
Beja, siame merse yra audio stiprintuvas gamyklinis? Pas mane paprasta ten sake aparatura, stockine, ne harman cardon.

Nu nelabai atsimenu kaip ten su tuo maitinimu... As buvau rades seniau inetnete kaip ten viskas issiardo ir viskas su nuotraukom parodita, ten gerai viskas matos :) Yra orginalus stiprintuvas :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:54.