![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Tu pabandyk pasiskambint ir pasiklaust ar tikrai 350lt, nes ten man atrodo MDG reklama yra ir ideta pigi kaina, kad daugiau kas pamatytu, o reali kaina bus kitokia :) adapteriu, tai buna tikrai, reik pasidomet pries perkant kokiu firmu magai suderinami su W211, bet siaip adapteris nera pigus, seniau alpinos kainavo apie 700lt ( orginalus ) As pvz. nedeciau, kitu firmu tv, nes man negraziai atrodo, kai ne originalus tv... Nu bet tos senos multimedijos vaizdo kokybe tikrai gerai :))
|
Citata:
|
Citata:
Dar butu patarimas pries perkant, kazkokia kita multimedija, pasidomek jos pajungimu, nes dazniausiai i originalia radija ateina vienas laidas ( sviesolaidis ) kad neturetum po to problemu su pajungimu :) ir siaip pirma butu patairmas issimti originalia radija ir paziuret kaip jinai pajungta, nes buna, kad nera sviesolaidzio, o tada jau originalios multimedijos neidesi arba reiks keist pravotke :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Beja, siame merse yra audio stiprintuvas gamyklinis? Pas mane paprasta ten sake aparatura, stockine, ne harman cardon. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:54. |