MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Dingsta IP adresai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4414)

Tomskis 2010-04-28 19:25

nereik pirkt tinkliaskiu uz 14.99LT :)

eSaS 2010-04-28 19:26

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 79570)
nereik pirkt tinkliaskiu uz 14.99LT :)

tai kad nepirkau,draugas paskolino,sako kad gera :)

mikis 2010-04-28 21:55

tavo problema yra tokia
ir cia yra 1000%
tu pradziai turejau win kazkoki ir turejai savo intika, poto tu tiesiog pajemai ir padarei update win, ir seni nustatimai liko regediktuose, ir senos tu tinklo plokstes kuri integruota neatjungei, o dabar tu turi win7 ir irasei ten savo matmenis, ir po kiekvieno rebooto jis tau knisa mazga :0 uzeini ""device manager" - network adapters"" ir ten istrini sena savo integruota tinkleske :) poto rebootini suvedi kaip rase, ir turi ..

ir kaip cia kakzurie paminejo kaina, ji cia neprieko jeiguka.. tinkleske skirstoma i firma ir srauto perdavima, ji tikrai nieko neturi bendro su dns-ip nustatimai ir ju resetinimais..

eSaS 2010-04-28 22:33

kur uzeini ir istrini ten ? tiksliau gal gali :)

mikis 2010-04-29 04:57

my computer, properties, tada ismeta tau langa, sone yra 4 skiltis, ir viena is ju "device manager" atsidarai ja, susirandi network adapter, ir tenais turetu buti tavo ir integruotas, ir tavo slotinis, tai integruota istrink.

o klausimas buvo, kodel dejai kita tinklo plokste? kuom netiko integruota :)

Citata:

Pradžioje rašė MB Fan Forever (Post 79606)
kur uzeini ir istrini ten ? tiksliau gal gali :)

eSaS 2010-04-29 10:26

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 79627)
my computer, properties, tada ismeta tau langa, sone yra 4 skiltis, ir viena is ju "device manager" atsidarai ja, susirandi network adapter, ir tenais turetu buti tavo ir integruotas, ir tavo slotinis, tai integruota istrink.

tai kad ten tera viena adapteris dabartinis kuri as naudoju ir jis man reikalingas,senos nera net :mastau:

o klausimas buvo, kodel dejai kita tinklo plokste? kuom netiko integruota :)

dejau nes ta orginali tipo intreguota ta, pradejo suda malt,su ja pradejo dinginet netas,atejo meistras sake pasikeist tai ir pasikeiciau db nedingineja netas o dingineja IP ..

mikis 2010-04-29 15:51

nu pasidarei ? beja kokia tavo motinine? idomu man ;)

Citata:

Pradžioje rašė MB Fan Forever (Post 79642)
dejau nes ta orginali tipo intreguota ta, pradejo suda malt,su ja pradejo dinginet netas,atejo meistras sake pasikeist tai ir pasikeiciau db nedingineja netas o dingineja IP ..

eSaS 2010-04-29 16:11

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 79691)
nu pasidarei ? beja kokia tavo motinine? idomu man ;)

ka pasidariau ?
ziurejau ten network adapter kur sakei,tai senos plokstes ner ten tik ta kur db naudoju ,jos negaliu istrinti juk :)

motinine,buvau imetes screen ten parasyta turetu but :)

mikis 2010-04-29 16:30

arba tu ne savo ip susivedi, arba makaronus kabini :)

eSaS 2010-04-29 16:32

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 79699)
arba tu ne savo ip susivedi, arba makaronus kabini :)

kaip as galiu ne savo ip suvest ? jei nesavo suvesiu nebus neto juk ..
kokius dar as makaronis kabinu ? ar man reik issigalvot cia baisiai,liktai ka veikt daugiau netureciau :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:03.