![]() |
nereik pirkt tinkliaskiu uz 14.99LT :)
|
Citata:
|
tavo problema yra tokia
ir cia yra 1000% tu pradziai turejau win kazkoki ir turejai savo intika, poto tu tiesiog pajemai ir padarei update win, ir seni nustatimai liko regediktuose, ir senos tu tinklo plokstes kuri integruota neatjungei, o dabar tu turi win7 ir irasei ten savo matmenis, ir po kiekvieno rebooto jis tau knisa mazga :0 uzeini ""device manager" - network adapters"" ir ten istrini sena savo integruota tinkleske :) poto rebootini suvedi kaip rase, ir turi .. ir kaip cia kakzurie paminejo kaina, ji cia neprieko jeiguka.. tinkleske skirstoma i firma ir srauto perdavima, ji tikrai nieko neturi bendro su dns-ip nustatimai ir ju resetinimais.. |
kur uzeini ir istrini ten ? tiksliau gal gali :)
|
my computer, properties, tada ismeta tau langa, sone yra 4 skiltis, ir viena is ju "device manager" atsidarai ja, susirandi network adapter, ir tenais turetu buti tavo ir integruotas, ir tavo slotinis, tai integruota istrink.
o klausimas buvo, kodel dejai kita tinklo plokste? kuom netiko integruota :) Citata:
|
Citata:
|
nu pasidarei ? beja kokia tavo motinine? idomu man ;)
Citata:
|
Citata:
ziurejau ten network adapter kur sakei,tai senos plokstes ner ten tik ta kur db naudoju ,jos negaliu istrinti juk :) motinine,buvau imetes screen ten parasyta turetu but :) |
arba tu ne savo ip susivedi, arba makaronus kabini :)
|
Citata:
kokius dar as makaronis kabinu ? ar man reik issigalvot cia baisiai,liktai ka veikt daugiau netureciau :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:03. |