![]() |
Oi bedos vienos nevaiksto :) 600 normaliai dar ,nors is kitos puses nera kur detis :D
|
Kas liecia SBC blokus tai jie yra keiciami automobiliams kuriu rida neatsukta kurie yra is europos ir ten nera buve nurasyti po avariju. As keiciau saviski,ir kadangi manasis made in USA tai teko uz viska sumoketi. tai pats SBC blokas naujas kainavo 2.6tukst litu ir laukt 2 d. tereikejo,aiskus as ji pirkau ne is SILBERio nes patys matot kos kainu skirtumas bet keite Silberyje ir viskas ok dabar vazineju be problemu.Taip kad jei jei reiks to bloko rasykit i privata.kaina apie 2.6-2.7t. plius pristatymas visoj lietuvoj 30lt-50lt
|
Citata:
|
Teisybe parashe kokiu atveju finansuojamas SBC blokas , bet pas mane atitiko reikalavimus visu ir aciu dievui ir rida ir t.t. viskas ok buvo.
|
Nu istyre mano siandien MB servise,vaziuojant mieste pakilo 120c tempe :DDD pasirodo neveikia vintiletorius ,o neveikia del kazkokio valdymo bloko,kuris tvirtinasi ant radiatoriaus apacioje...kaina 300lt ir sake baisinis defecitas...bent taip man sake servise :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
As gi tau rasiau lygiai ta pati (paskaityk virsuje) . rasti valdymo bloka atskirai nuo ventiliatoriaus yra turbut nerealu! As ieskodamas visus imanomus lietuvoje tel.perskambinau ir neradau! na nebet tau pasiseks :) jei kas ir parduoda tai tik su visu ventilaitorium. Bet sakau yra elektriku kurie tvarko bandyk pas juos kreiptis. del to pas tave ir su kondisinu problemos. |
Citata:
O gal pats zinai koki gera elektrika?? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:43. |