MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Kiek realiai galeciau gauti uz savo MB ? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5400)

a-1 2010-09-29 19:44

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 101347)
jai parduoti tai visa cia uzsiimti pardavinejimais ir ardymais nesiruosiu as to daryti, nes nera ka ten nueimti nes nieko nera tik ratai uzdeti kiti ir viskas, bet is esmes tai vis dar tikiuosi, kad isikovosiu kad nereikes keisti man dar bent kuri laika auto. nes keisti tik tam kad reikia ir nusipirkti nelabai prie sirdies automobili tai kazkaip ... o tokio kokio noriu siuo metu galimybes nelabai leidzia :(

ishsikovok tarnybini koki ...

pucenas 2010-09-29 19:49

Citata:

Pradžioje rašė a-1 (Post 101363)
ishsikovok tarnybini koki ...

cia nei kovot nereikia gali pasiimti GOLFA balta dar ir su liposkem :)

eSaS 2010-09-29 20:29

kokio noretum tada ? :)

pucenas 2010-09-29 20:32

Citata:

Pradžioje rašė MB Fan Forever (Post 101409)
kokio noretum tada ? :)

pasirinkimo nera :) arba duoda golfa arba tuos pacius pinigus kiek uz ji moka nuomuojant tau ir viskas :) bet ant golfo jau reikia uzsiklijuoti lipdukus imones :)

eSaS 2010-09-29 20:33

jei duoda tai ir imk :)

pucenas 2010-09-29 20:43

o as kitaip galvoju :) nes nera tikslo laikyti sava masina ir kad ji su kiekviena diena pigetu ir praktiskai nenaudoti... o cia darbas seis laikais viena diena dirbi kita jau gali nedirbti taip ir su valdika masina :) todel mano nuomuone geriau gauti panauda ir tureti savo ir be lipduku nei, kad valdiska ir t.t. :) cia man taip atrodo :)

kaktusas 2010-09-29 21:05

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 101425)
o as kitaip galvoju :) nes nera tikslo laikyti sava masina ir kad ji su kiekviena diena pigetu ir praktiskai nenaudoti... o cia darbas seis laikais viena diena dirbi kita jau gali nedirbti taip ir su valdika masina :) todel mano nuomuone geriau gauti panauda ir tureti savo ir be lipduku nei, kad valdiska ir t.t. :) cia man taip atrodo :)

ir teisingai atrodo ;)
pasiieskok bent jau arciau sirdies dyzeliuka ir nesuk smegenu.
as visa gyvenima tik benzu vazinejes persedau ant 2,7 CDI tai buvau maloniai nustebintas... ir trauka ir sanaudom...

pucenas 2010-09-29 21:19

Citata:

Pradžioje rašė kaktusas (Post 101438)
ir teisingai atrodo ;)
pasiieskok bent jau arciau sirdies dyzeliuka ir nesuk smegenu.
as visa gyvenima tik benzu vazinejes persedau ant 2,7 CDI tai buvau maloniai nustebintas... ir trauka ir sanaudom...

as irgi galvoju apie CLK 270 cdi arba 330 coupe nuo 2003 metu daugiau nelabai ka ir iperku :( bet reliai nei vienas nei kitas nera labai prie sirdies na clk dar dar bet bmw tai ,,,,

artez 2010-09-29 22:31

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 101448)
as irgi galvoju apie CLK 270 cdi arba 330 coupe nuo 2003 metu daugiau nelabai ka ir iperku :( bet reliai nei vienas nei kitas nera labai prie sirdies na clk dar dar bet bmw tai ,,,,

mano manymu bmw kazkaip neapsimoka jei po 2003 metu pirkti,nes modeli 2002 pakeistas minimaliai tiek priekines ir galines faros nu gal juostos kitokios,bet kai matai pravaziuojanti 2003 metu CLK tai iskarto gi matosi perdarytas dizainas ,ta bmw tai jau i aki ne limpa,bet siaip gal perki ne del grozio,cia skonio reikalas kaip visiem :)

a-1 2010-09-30 10:18

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 101425)

ji ne taip jau ir pinga, didziausias kainos kritimas jau parejes, spek kaip lengvai pavyks tau nupirkti kita modeli patikima ir nnuvargusi, o jeigu dar dyzeliuka..tai isvis uzjauciu...imk tu tarnubyni golfuka ir nesuk galvos...sutaupysi ir laiko ir pinigu ir lauksi savaitgalio su nekantrumu, kada ga;lesi atsiset i CLK ;-)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23.