MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Klausimas kokį automobilį pirkti dukrai? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5410)

liudas777 2010-09-29 22:06

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 101467)
kam investuot jeigu vistiek apibrozdins, aptrankys ir dar susirinks visus sulinius.
jau geriau kibiras kurio negaila :xx:

Laukiam Eglės komentaro :D

Edgaras 2010-09-29 22:11

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 101469)
Jaučiasi kai kalba žmogus su patirtim:D Peugeot 206 tavoji vairuoja lyg ir :D:D:D

be patirties :) ir dar aciu dievui kad ner pas mane tokios patirties :xx::xx:
jo peza vairuoja, betai ten jos pacios pezas... jei nori mb lai pati perkasi ir lauzo :D

Citata:

Pradžioje rašė liudas777 (Post 101470)
Laukiam Eglės komentaro :D

kokios Egles ? :)

liudas777 2010-09-29 22:18

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 101473)
kokios Egles ? :)

Sori gal negerai iššifravau, Jolciko turėjau galvoje. :)

Edgaras 2010-09-29 22:20

Citata:

Pradžioje rašė liudas777 (Post 101477)
Sori gal negerai iššifravau, Jolciko turėjau galvoje. :)

Jolanta :)

Aistė 2010-09-29 22:41

Niekas nieko neapibrozdina, puikiai vairuoja ir SL 600, ir itin zemas masinas. niekada jokiu problemu nebuna :xx::xx::xx: vat butent del to, kad vyrai duoda vairuot tiktai kibirus tai dauguma moteru taip ir neismoksta normaliai vaziuot :xx::xx::xx: man pasiseke siuo klausimu :) ir per 10 metu vairavimo patirties (Lietuvoje ir ne tik) tik viena nediduke avarija ir zinoma ne del mano kaltes (ziopli diedai ivaziavo). yra ir kita sio reikalo puse :) kiek kievienas savo moteri vertina tiek i ja investuoja ir laiko ir pinigu (mano mociutes auksiniai zodziai :))))

P.S. kuo zioplesnis vaiuotojas, tuo saugesnes masinos jam reikia :xx::xx::xx::xx::xx:

Edgis 2010-09-29 22:47

Močiutės žodžius užskaitom, gili mintis:) O ką daryti jei manoji atsisakė važiuoti su bet kuriuo iš mano vairuojamų MB? Cituoju: Kaip aš tą karvę turiu vairuot? Jos pastatyt centre nebus įmanoma! :D Aš mielai jai paimčiau nors ir W140, bet ji nenori, taip ir gaunasi, kad nuperki kokią Corolla ar kažką panaušaus dydžio:D

Aistė 2010-09-29 22:51

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 101489)
Močiutės žodžius užskaitom, gili mintis:) O ką daryti jei manoji atsisakė važiuoti su bet kuriuo iš mano vairuojamų MB? Cituoju: Kaip aš tą karvę turiu vairuot? Jos pastatyt centre nebus įmanoma! :D Aš mielai jai paimčiau nors ir W140, bet ji nenori, taip ir gaunasi, kad nuperki kokią Corolla ar kažką panaušaus dydžio:D

cha, man irgi taip buvo, bet vyras neklause ir nupirko MB :xx::xx::xx: Ir teko paciai pajusti kad MB, kad ir kokio dydzio jis butu, yra lengviausia priparkuoti negu bet kuria kita masina, tame tarpe ir mazyti kibiriuka :xx::xx:

samagonas 2010-09-29 22:52

Klausimas kokį automobilį pirkti dukrai?
o jus apie savasias antras puses pradejot pasakoti :xx: Antrai pusei menesini pravazhiuojama bilieta, visuomeniniu transportu ir telefona ant gumytes ir ant kaklo :xx:

Edgis 2010-09-29 22:54

Tikiuosi ir aš perauklėt:D Bet ji net nesėda už vairo :D Na kadangi pas mane kitų markių auto kaip ir nebus, teks jai pratintis prie MB:D
P.S. apie parkavimo galimybės aš jai sakiau, bet ji netiki :xx:

Aistė 2010-09-29 22:55

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 101491)
Klausimas kokį automobilį pirkti dukrai?
o jus apie savasias antras puses pradejot pasakoti :xx: Antrai pusei menesini pravazhiuojama bilieta, visuomeniniu transportu ir telefona ant gumytes ir ant kaklo :xx:

o ka, dukra tai ne moteris? :xx::xx::xx: kai mokiausi vairuoti, mano tecio zodziai - niekada nebandyk vairuot miniatiuriniu masinu :xx::xx::xx:

na reziume: as kategoriskai pries kibiriukus :xx::xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:39.