![]() |
Citata:
|
Citata:
jo peza vairuoja, betai ten jos pacios pezas... jei nori mb lai pati perkasi ir lauzo :D Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Niekas nieko neapibrozdina, puikiai vairuoja ir SL 600, ir itin zemas masinas. niekada jokiu problemu nebuna :xx::xx::xx: vat butent del to, kad vyrai duoda vairuot tiktai kibirus tai dauguma moteru taip ir neismoksta normaliai vaziuot :xx::xx::xx: man pasiseke siuo klausimu :) ir per 10 metu vairavimo patirties (Lietuvoje ir ne tik) tik viena nediduke avarija ir zinoma ne del mano kaltes (ziopli diedai ivaziavo). yra ir kita sio reikalo puse :) kiek kievienas savo moteri vertina tiek i ja investuoja ir laiko ir pinigu (mano mociutes auksiniai zodziai :))))
P.S. kuo zioplesnis vaiuotojas, tuo saugesnes masinos jam reikia :xx::xx::xx::xx::xx: |
Močiutės žodžius užskaitom, gili mintis:) O ką daryti jei manoji atsisakė važiuoti su bet kuriuo iš mano vairuojamų MB? Cituoju: Kaip aš tą karvę turiu vairuot? Jos pastatyt centre nebus įmanoma! :D Aš mielai jai paimčiau nors ir W140, bet ji nenori, taip ir gaunasi, kad nuperki kokią Corolla ar kažką panaušaus dydžio:D
|
Citata:
|
Klausimas kokį automobilį pirkti dukrai?
o jus apie savasias antras puses pradejot pasakoti :xx: Antrai pusei menesini pravazhiuojama bilieta, visuomeniniu transportu ir telefona ant gumytes ir ant kaklo :xx: |
Tikiuosi ir aš perauklėt:D Bet ji net nesėda už vairo :D Na kadangi pas mane kitų markių auto kaip ir nebus, teks jai pratintis prie MB:D
P.S. apie parkavimo galimybės aš jai sakiau, bet ji netiki :xx: |
Citata:
na reziume: as kategoriskai pries kibiriukus :xx::xx: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:39. |