![]() |
Citata:
Citata:
|
kažko man tokia nuojauta kad bus be reikalo draskoma mašina eksperimentuojant be tikslios diagnozės ir leidžiami bereikalingai pinigai.
Pamastyk, kaip galima tau pasakyt nuo ko pradėt ardyt, jei per kompiuterio ekraną ta vibracija tavo mašinos nesijaučia nei pas vieną. Mes tik diskutuojame apie galimus to dalyko niuansus, o toliau reiktų žiūrėt natūroj. O kad palysi po mašina ir GERAI pasižiūrėsi tai nieko nepakeis. Tegu tau nors realiai savo darbą suprantantis žmogus atsisėda už tavo vairo ir pajaučia visą situaciją. Nes esu susidūręs ne kartą kada žmonės pakeičia puse mašinos vardan eksperimento kas gali būti ir vis tikisi kad patys išspręs savo problemas ir bus pigiau, o finalas gaunasi kaip visada. Be reikalo nereikia švaistyt pinigų. Čia tau toks draugiškas patarimas Edgi, tai nesupratau ar tokie kurie nekeičia tepalų yra geriausi žmonės ar tie kurie keičia tepalus? |
Citata:
|
Aišku, kad tie, kurie nekeičia :D Nuo jų tik pelnas didėja. Kuo daugiau tokių žmonių, tuo man verslas gerėja :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
gal pas Vaida is pasiles g. ar jis tik vaziuokle uzsiima?
Citata:
|
Greičių dėžių (jei tai būtų reikalas) aš deja neremontuoju. Reikalui esant keičiu agregatus. Variklius dar skrodžiu mirties diagnozei nustatyti ir tada vėl skaičiuoju kas pigiau ar dėti kitą ar gaivinti esamą. Toliau važiuoklę tvarkau ir kas nelabai prie dūšios tai kebulo remonto darbai. Trūksta man patalpų. Du garažus turiu skirtingose miesto vietose ir vienas su duobe kitas be ir lakstau kaip ****** bagažinę irankių prisidėjęs iš garažo į garažą. O tie garažai irgi siauri. dar jeigu tvarkau tipo nedideles VW audi mašinas dar garaže apeit jas galiu, o jei isivarau w124 - kaput. Vietos nėr. Ir būna kad ardau ir remontuoju netgi prie garažo durų ir stengiuosi imti tokius darbus daryt, kad mašina neliktų pas mane kitai dienai nes nepaliksi svetimos mašinos lauke prie garažo stovėt.
|
1 Attachment(s)
Sveiki. nusprendziau pasikeist variklio pagalves, nes vibracija yra didele. stovi pagalves orginalios geltona rodykle, o as nusipirkau kazkokias tipo sitam modeliui aftermarketus (raudona rodykle). tu aftermarketu skiriasi siek tiek forma ir apacia, kazkokios trys duobutes yra, o orginale yra viena ji.
Afterio kodas: F816 31859 124 240 17 17. Googlej ziurejau, tai raso kad turetu tikt, o gal kas zino kaip is tikro?:confused: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:38. |