![]() |
Citata:
Kai del oro kuro sistemoj uzgesdavo variklis pas mane jei neklystu EDC irgi uzsidegdavo. |
kaip gali uzsidegt lempute jei motoras uzgesta? kai motoras uzgesta, lieka degti degimas, tada visos lemputes sviecia :) gal pries uzgestant uzsidega? ar uzkurus uzsidega? tegu zmogus tvarkosi ora pradziai, poto ziuresim, bet as vistiek statau uz siurbli :) beje kaip pats sake, pro servisus tampe belenkiek laiko, niekas problemos neissprende, o pakeite beveik viska, tik ne siurbli
|
Citata:
Citata:
Ir dar karta uzduosiu ta pati klausima. Kodel pasilus varikliui viskas veikai gerai? :) Siurblys irgi pasyla? :) |
greičiausiai jam padirbus varikliui išsivarinėja per naktį susikaupęs oras ir matomai tas oro siurbimas nėra toks didelis, kad trukdytų paskui normaliai dirbti varikliui
|
Citata:
|
aj susibalamutinau , daug cia jusu, cia tu pasirodo po servisus tampei :D einu toliau gert
|
o as sakyciau kad per nakti kuras nuseda. po to uzkuria is keliu kartu kol vel uzpumpuoja ir kai jau uzpumpuoja uztai nebegesta
|
Na savo trigašį įkišiu. :) Pirma tai ar oras kuro sistemoje nekenkia siurbiui? Antra man irgi atrodo, kad siurblio problema bus, nes pas tuos 2.2 dyzelius vistiek visos bėdos sueina į siurblį. Trečias dalykas padirbus tikrai siurblys sušyla, jeigu išsidėvėjęs vidus ten, tai kol nesušyla tol neišpurškia normaliai kuro. O kai sušyla, metalas išsiplečia ir sudilimas minimalizuojasi. Bet visų pirma reikia pašalinti oro burbulus. :)
|
Citata:
|
tarp kitko neseniai žmonos w202 lindau prie vairo kolonėlės ir buvau nusiėmęs isiurbimo kolektorių, tai pastebėjau kad ant kuro ėmimo šlangutės stovi samadielkino irengtas atbulinis vožtuvėlis, kuris gamykliškai tikrai ten nebūna
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:22. |