MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   S220 airmatiko problema (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5936)

Meska500 2011-02-15 20:50

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 130746)
signalizacija gamykline.. bet vistiek nera viskas ok jei taip vyksta as galvojhu...

o kaip tau tie salciai po-20? man tai kad ir atrestauruoti mortikai vistiek per nakti nusesta priekis ,bet uzvedus is kart pakyla manau kazkas netaip:) jei salcio bijo

glutaminas 2011-02-16 11:12

Citata:

Pradžioje rašė Meska500 (Post 130812)
o kaip tau tie salciai po-20? man tai kad ir atrestauruoti mortikai vistiek per nakti nusesta priekis ,bet uzvedus is kart pakyla manau kazkas netaip:) jei salcio bijo

pas mane priekis stovi gerai, bet galas susesta gerokai.. realiai imant kokius 5cm pasesta galas, tik ant pultelio paspaudziu atrakint duris, pyst ir pasikelia per 5sec,nereikia nei uzvedinet masinos, nei nieko..... :unreal:
bet kazkas vistiek su elektronika yra pas mane, ant salcio dar labiau pradejo grybaut.. uzvedziau cia ana diena, kazkoks serviso rezimas isijunge, vaziuoju ant 80 bleha kazkaip ne taip, ziuriu 3 tukst apsuku.. nu kazkokia nesamone, tada supratau kad begiai tik 3.. ir paziurejau kad nors ir stabdzio nelaikau, dega stabdziu lempos ijungtos... kokia cia nesamone buvo pasidarius nzn.. paskui nuvaziavau iki tasko b, pavalgem papietavom vaziuoti ketinu vel, ziuriu dabar jau viskas ok.. :confused: nebepatinka man merso elektronika..kazkokios isdaigos kaskart..

augi$ 2011-02-16 11:48

Gal nuo salcio:) as kaizkaip pamirsau i garaza nuvaryti tai pas mane galas pasedo, bet vaziuojant pasikele! reik jauciu ta liniuote pabandyt tvarkytis jei ne amortikai tai ji buna suda mala!

jarkx 2011-08-17 15:19

pakeiciau kompa. dabar nera problemu

glutaminas 2011-08-17 17:41

Citata:

Pradžioje rašė jarkx (Post 161445)
pakeiciau kompa. dabar nera problemu

kiek sumokejai, ir kaip surado kad kompe bedos?

Meska500 2011-08-30 21:37

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 130894)
Gal nuo salcio:) as kaizkaip pamirsau i garaza nuvaryti tai pas mane galas pasedo, bet vaziuojant pasikele! reik jauciu ta liniuote pabandyt tvarkytis jei ne amortikai tai ji buna suda mala!

o kas ce tau su ta liniuote buvo,pas mane po sarnyru keitimo priekis kazko zemiau stovi nei galas gal ce ta liniuote meistrai pagadino keisdami

augi$ 2011-08-31 12:39

Na as prie liniuotes nelindau bet sako ji buna pagrybauja tai ir atsitinka visokiu bajeriu. Gal tau reikia auskti su kompu sureguliuoti, nors kiek as keiciau amortikus tai nieko nekalibravau- sako patys susireguliuoja. Jei priekinius sarnyrus tvarke ten prie virsutiniu yra davikliukai su traukutem gal ten ka paklibino.

glutaminas 2011-08-31 14:24

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 163311)
Na as prie liniuotes nelindau bet sako ji buna pagrybauja tai ir atsitinka visokiu bajeriu. Gal tau reikia auskti su kompu sureguliuoti, nors kiek as keiciau amortikus tai nieko nekalibravau- sako patys susireguliuoja. Jei priekinius sarnyrus tvarke ten prie virsutiniu yra davikliukai su traukutem gal ten ka paklibino.

As tai specialiai prasikalibravau masina, nes kai stovi nelygiai masina tai ir patys amortikai greiciau iseina is rikiuotes. Nors plika akim daug maz lygiai stovejo, bet is tikro kai su liniuotem pradejo matuot tai buvo nemazas skirtumas. Sukalibravimas kainavo 100lt. Dar tuo paciu suzemino masina siek tiek.

Error 2011-09-01 13:04

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 163325)
As tai specialiai prasikalibravau masina, nes kai stovi nelygiai masina tai ir patys amortikai greiciau iseina is rikiuotes. Nors plika akim daug maz lygiai stovejo, bet is tikro kai su liniuotem pradejo matuot tai buvo nemazas skirtumas. Sukalibravimas kainavo 100lt. Dar tuo paciu suzemino masina siek tiek.

O kur Tau juos kalibravo ir kas aplamai uzsiima tais amortikais,koks servisas?

glutaminas 2011-09-01 14:05

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 163441)
O kur Tau juos kalibravo ir kas aplamai uzsiima tais amortikais,koks servisas?

na kas daro diagnostika, tas ir kalibruoja.. gal vln ir brangiau gal 150 uzsiprasys, bet tuo paciu ir suzemins jei paprasysi, taip kad nauda yra. Pasuk kas daro diagnostika ir pakoreguot turetu.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46.