![]() |
Finansiskai daug kas neapsimoka :) bet dujas i auto deti ir galvoti, pavazinesiu nepatiks parduosiu-iskeisiu tai totalus minusas,reikia planuoti tureti ilgai,nebent esi verslininkas ir joje praktiskai gyveni,nuvaziuoji belenkiek km.
|
Citata:
|
Taip tik atrodo :) bus taip : uzlinks arba prie linkimo pradzios ir ziek autogide skelbimas.Retas kuris po tokio pat modelio perseda prie tokio pat atgal,visgi norisi isbandyti kazka kitokio ir kai isbandai daugeli supranti prie kurios masinos sirdis traukia.
Beje ne mano reikalas,bet kam tada pirkai 3.0 varikli? jei sakai per brangu vazinet?reikejo pirkti ekonomiskesni,bet naujesniu varikliu. As i a8 kai pradejau pilti po 25ltr duju tai iskart atsoko fantazija toki auto tureti. |
Buvau naivus ir galvojau ka cia pilt po tuos 20 duju,bet kai pradedavai galvoti kad vel vel vel ir vel reikia pilti po 25 ltr tai nebeiskenciau.
|
Citata:
|
Visus ikarto viena po kito pirkai ar su kitu auto pertraukom?jei 3 is eiles coupe pirkai tai fanatikas ESI :)
|
vienas po kito ejo...su draugo vazinejau dar,palikdawo ji man,tai tuo metu nesipirkau sau masinos...sis mersas po 2,5m pertraukos....su paskutiniu 300ce teises pasidejau uz huliganiska vairavima....taigi dabar vel gryztu prie 124 coupe :)
|
kuris tavo buves MB? pas kuri forumieti?
|
Citata:
|
Gal kas galit patikrinti ar sportline paketas yra? nes as nlb randu kur patikrinti reikia....VIN: WDB1240511B497532
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:20. |