MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   C Klasė (W202, W203, W204, W205) (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Issijungineja automatas i mechanini valdyma (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7112)

vampyras 2011-05-01 00:11

ordino negausiu, mane greiciau pasodins uz informacijos skleidima :D
turbo neausinamos, jos tik tepamos, del padirbimo ant laisvu, akutualu tik BMW modeliams.
oficialiai- mersuose neimanomas dalykas, jog deze savanoriskai isijungu i manualu rezima, istatymiskai tai uzdrausta.
neoficialiai,netycinis svirteles pajudinimas, isdilusi pavaru svirtis, pavaru dezes (liaudiskai sailenblokai) prarado stangruma, softo klaida.
naujame softe yra prailgintas svirteles paspaudimo laikas, tada vaziuojant per duobes niekas nepresijungia. tuningo softas- jis irgi trumpina laika, ir taip pavaros jungasi truputi greiciau.
problemos sprendimas, siulyciau pirmiausia nauja softa varikliui ir dezei (visada patartina abu kartu atnaujinti, zinoma jaigu toks yra) svirties ir migtuko valymas, tik tada ju atnaujinimas.
dar buvo mineta, jog kazkokia klaidele buvo variklyje, kokia?
as buriu, OMM,sklendes,uzstrigusi EGR arba kiaura turbinos sistema :)

Danila 2011-05-01 08:23

o kaip paaiskint sezonu itaka.. vasara neveikia ziema veikia? Ir dar dazniausia i mechanini issijungia sustojus na kad ir sankryzoje.. tik pora kartu buvo kad autostradoj is A ismestu i 6 begi.. ir tada greitis ima po bisky krist. Ne visada bet kartais padeda variklo uzgesinimas ir uzvedimas aisku tam kartui.. iki sekancios sankryzos

Danila 2011-05-01 21:26

labai noriu rekomendacijos pas ka vaziuot ir kas gali padet.. patikrint ausinimo sistema visa, na pradedant dezes ir taip pat patikrint turbina.. panevezy nebepasitikiu niekuom

Edgis 2011-05-01 21:27

Gali pas mane į Šiaulius atvykti. Kolega pažiūrėti, bet jei reiks tvarkyti, tai tikriausiai reiks palikti mašiną. Pasitikrink PM, jo numeriuką įmesiu.

Danila 2011-05-01 21:32

Na galeciau siauliai visai netoli siaip.. palikt irgi ne problema - bet tavo kolega su robotais susidures? nebus nustebes kaip visi pas kuriuos buvau.oj cia tokia deze...oj nzn

Edgis 2011-05-01 21:34

Citata:

Pradžioje rašė Danila (Post 144986)
Na galeciau siauliai visai netoli siaip.. palikt irgi ne problema - bet tavo kolega su robotais susidures? nebus nustebes kaip visi pas kuriuos buvau.oj cia tokia deze...oj nzn

Jis tik MB tvarko :) Pageidautina nuo 98 metų, tavasis į kategoriją drąsiai įtelpa:)

Danila 2011-05-01 21:37

na bandom..ryt pasiskambinsiu papasakosiu pazesim:) papasakosiu ka sake ...

Edgis 2011-05-01 21:43

Citata:

Pradžioje rašė Danila (Post 144989)
na bandom..ryt pasiskambinsiu papasakosiu pazesim:) papasakosiu ka sake ...

Aš tau galiu pasakyt iškart:D Atvarykit mašiną, žiūrėsim kas kur :)

Danila 2011-05-01 21:48

ryt pasiskambinsiu tada susitarsiu del laiko:)

Adodas 2011-05-01 23:57

Kas ten per robotine deze galit man paaiskinti ?:confused:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:21.