glutaminas |
2011-05-10 10:46 |
Citata:
Pradžioje rašė acts
(Post 146302)
Glutaminui norejau pritarti kad bmw e 38,ir audi a8 sunkiai besurandami grazus automobiliai,viena is ju norejau tureti.Paturejes supratau kad ne mano kisenei....Nei S klase,nei 7 er,nei a8 .O dauguma prisiperka tokiu auto,islaikyti negali,palieka nugriauzti bet tipo krutai atrodo.
|
Bet zinai siuo metu turiu s320cdi, nemanau kad ji islaikyt kainiuoja brangiau, ar zymiai brangiau nei pvz ackarika e320cdi. Variklis deze tas pats, vaziuokle gal skirias s klases nenaudai islaidu klausimu, taciau i kebula tiek nesukisi kiek i e klase.. Aisku apie tokius eksliuzyvus kaip s500 ar s430 as net nekalbu.. Mieste 20ltr benzo gali pilti tik kontrabandininikai arba viarslyninikai, arba besalygiski masinu fanatai..
Bet ka as norejau pasakyt, kad visada rasi ta viduriuka, s320cdi, 730d, a8 3.0tdi arba 2.5tdi, arba blogiausiu atveju s320cdi LPG ir t.t. :) Kai dar dirbau cia seniau ir turejau a8 4.2, tai imone nenorejo duotri man masinos, tai su savo vazinejau, jie degalus, TIK degalus apmokejo, tai po dvieju men pasiskaiciavo ir nupirko man kita masina-jiem taip labiau apsimokejo :crazy2:
|