![]() |
Citata:
na tai griztame prie ratu isvirtimo :) |
Citata:
|
Taigi,buvau Silberyje kalbejau del tos ratu isvirtimo problemos ir reguliavimo remontiniu varztu pagalba.
Atsakymas-kadangi isvirtimas skiriasi netgi per 1 laipsni,remontiniai varztai nepades ir siu varztu pagalba reguliuoti neverta..:( lieka tik kaip ir vienas problemos sprendimo budas,nusipirkti visa kelma (desines priek,rato puses) juo pakeisti sena,ir vel varyti daryti ratu geometrija,jei geometrija tokia pati ar dar blogesne net nzn..keisti pati balki kuris laiko pakaba.. |
deciau varzta tavo vietoj, jei 1 laipsnio neina bus geriau negu nieko
|
Citata:
Taciau tas meistras is Silberio pareiske-jokios naudos nebus ir mes tuo neuzsiimame jei net per 1 laipsni skiriasi. Galvoju pas kita meistra nuvaryti kai busiu Silberyje ir nedirbs tas pats :) Be to pasake kad jei padangu "needa" ir i sona netraukia,vaziavimui tas netrugdo tai kaip ir galima palikti ta problema netaisyta.. |
Citata:
tai aš nesupratau ar tau priekis ar galas mašinoje blogas rato išvirtimas? |
idomus tas meistras, 1no slaipsnio nesutapimas ir kaip gali buti viskas gerai, gal kai vaziuoji ant 50, bet islekus i autostrada tikrai turetu jaustis trauka i viena puse, o ka kalbeti apie padangas, jug ne per diena jos nusidrozia :?
Citata:
|
Toks jausmas man, kad jam tie ratai atrodo kaip priklauso, tik jis per daug i galva ima :D pvz ant bmw x5 naturalus tas isvirtimas yra, aisku nezymiai, bet jis ten turi but.
|
Citata:
|
Citata:
Todel ta pasakius ir pasake tas meistras tiesiai sviesiai,kad jei nesijaucia to blogo isvirtimo pasekmes-vazineciau. O jei turesiu atiekamu pinigeliu-tuomet susitvarkyti ir galima butu. Nzn nzn man paciam keista ir noriu aisku kad to nebutu.. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:35. |