MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W140 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=231)
-   -   W140 Ratu ISVIRTIMO problema,kas gali patart? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7175)

Error 2011-06-23 14:03

Citata:

Pradžioje rašė sapnelis (Post 154004)
Error, bet tai pusę forumo vien tavo S kl. merso problemos :D :unreal:

Na kad jis problematiskas siek tiek ;) bet kaip minejau parduoti net nesiruosiu:D patinka man tas masiniukas ir jo butu lb gaila..tad po truputi keliu ji antram gyvenimui :) todel ir problemu aisku yra.. ;)
na tai griztame prie ratu isvirtimo :)

sapnelis 2011-06-23 14:11

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 154005)
Na kad jis problematiskas siek tiek ;) bet kaip minejau parduoti net nesiruosiu:D patinka man tas masiniukas ir jo butu lb gaila..tad po truputi keliu ji antram gyvenimui :) todel ir problemu aisku yra.. ;)
na tai griztame prie ratu isvirtimo :)

Aišku, jei turi stiprius nervus ir pinigų tai kodėl gi ne, sėkmės ;)

Error 2011-06-26 13:48

Taigi,buvau Silberyje kalbejau del tos ratu isvirtimo problemos ir reguliavimo remontiniu varztu pagalba.
Atsakymas-kadangi isvirtimas skiriasi netgi per 1 laipsni,remontiniai varztai nepades ir siu varztu pagalba reguliuoti neverta..:(
lieka tik kaip ir vienas problemos sprendimo budas,nusipirkti visa kelma (desines priek,rato puses) juo pakeisti sena,ir vel varyti daryti ratu geometrija,jei geometrija tokia pati ar dar blogesne net nzn..keisti pati balki kuris laiko pakaba..

NISMAS 2011-06-26 13:55

deciau varzta tavo vietoj, jei 1 laipsnio neina bus geriau negu nieko

Error 2011-06-26 14:05

Citata:

Pradžioje rašė NISMAS (Post 154281)
deciau varzta tavo vietoj, jei 1 laipsnio neina bus geriau negu nieko

Na as irgi apie ta pati pagalvojau,kad geriau jau varztas negu nieko..
Taciau tas meistras is Silberio pareiske-jokios naudos nebus ir mes tuo neuzsiimame jei net per 1 laipsni skiriasi.
Galvoju pas kita meistra nuvaryti kai busiu Silberyje ir nedirbs tas pats :)
Be to pasake kad jei padangu "needa" ir i sona netraukia,vaziavimui tas netrugdo tai kaip ir galima palikti ta problema netaisyta..

ldalius 2011-06-26 18:26

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 154278)
Taigi,buvau Silberyje kalbejau del tos ratu isvirtimo problemos ir reguliavimo remontiniu varztu pagalba.
Atsakymas-kadangi isvirtimas skiriasi netgi per 1 laipsni,remontiniai varztai nepades ir siu varztu pagalba reguliuoti neverta..:(
lieka tik kaip ir vienas problemos sprendimo budas,nusipirkti visa kelma (desines priek,rato puses) juo pakeisti sena,ir vel varyti daryti ratu geometrija,jei geometrija tokia pati ar dar blogesne net nzn..keisti pati balki kuris laiko pakaba..

tai aš nesupratau ar tau priekis ar galas mašinoje blogas rato išvirtimas?

mikis 2011-06-26 18:58

idomus tas meistras, 1no slaipsnio nesutapimas ir kaip gali buti viskas gerai, gal kai vaziuoji ant 50, bet islekus i autostrada tikrai turetu jaustis trauka i viena puse, o ka kalbeti apie padangas, jug ne per diena jos nusidrozia :?

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 154284)
Na as irgi apie ta pati pagalvojau,kad geriau jau varztas negu nieko..
Taciau tas meistras is Silberio pareiske-jokios naudos nebus ir mes tuo neuzsiimame jei net per 1 laipsni skiriasi.
Galvoju pas kita meistra nuvaryti kai busiu Silberyje ir nedirbs tas pats :)
Be to pasake kad jei padangu "needa" ir i sona netraukia,vaziavimui tas netrugdo tai kaip ir galima palikti ta problema netaisyta..

sausainius 2011-06-26 19:39

Toks jausmas man, kad jam tie ratai atrodo kaip priklauso, tik jis per daug i galva ima :D pvz ant bmw x5 naturalus tas isvirtimas yra, aisku nezymiai, bet jis ten turi but.

Error 2011-06-26 22:06

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 154310)
tai aš nesupratau ar tau priekis ar galas mašinoje blogas rato išvirtimas?

Priekinis desines puses ratas ;)

Error 2011-06-26 22:10

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 154313)
idomus tas meistras, 1no slaipsnio nesutapimas ir kaip gali buti viskas gerai, gal kai vaziuoji ant 50, bet islekus i autostrada tikrai turetu jaustis trauka i viena puse, o ka kalbeti apie padangas, jug ne per diena jos nusidrozia :?

Zinok, kad ir per 1 laipsni skiriasi,taciau tikrai autostradoj ar 130 km/h ar dar daugiau vaziuojant nieko nesijaucia,netraukia i viena ar kita puse..specialiai paziuresiu padangas,bet pries tai 2 sezonus atvazinejau su vasarinemis padangomis ir nieko..
Todel ta pasakius ir pasake tas meistras tiesiai sviesiai,kad jei nesijaucia to blogo isvirtimo pasekmes-vazineciau. O jei turesiu atiekamu pinigeliu-tuomet susitvarkyti ir galima butu.
Nzn nzn man paciam keista ir noriu aisku kad to nebutu..

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:35.