![]() |
Citata:
Citata:
PS. Esu iš Kelmės ir kiek matau prekiaujate MB dalimis Šiaulių rajone. Tai jei viskas tvarkoje ir nusipirksiu MB tai gal su detalėmis padėsite jei prireiktų? :) |
Citata:
Citata:
Prekiauju, padėti galėsiu;) |
Aš turėjau omenyje ,kad ne ant kiemo su žiguliu važinėju ,nes rašei ,kad prajuokino ,kad važinėju ant kiemo. Savaime ,kad skiriasi. Kur rusiška kokybė ir kur vokiška :) Ir išvis kur Lada ir kur MB. Taip, ir aš manau ,kad 83 Kw bus pats tas. Dabar tik reikia surasti gero stovio... Labai norėtusi su šviesiu vidumi, bet sunku tokį rasti bet kokiai mašinai.
|
Citata:
|
Keitelio irgi nesinori ,bet žinoma ,kad svarbiausia mašinos stovis. Na tai tiek. Nuspręsta ieškoti C250d. Dabar klausimas toks. Ar turguje išvis apsimoka žiūrėti ar geriau po namus pavažinėti? Nes tam turguje tik smegenis pudrina.
|
pasakysiu kaip studentas moksleiviui :D, jei tau rupi ekonomija, tai gali ir 70kw ziuret, nes nebuna tiek uzvaikyti, o ir kuro nereikia kibirais pirkt kaip i 2.5d, dugnais vaziuoju su w210 70kw, nesu 6.5l daugiau pyles siltu laikotarpiu:)
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
o kolega is siauliu jau pardave savo sidabrini 2,8+lpg su amg bodykitu?? ten neblogas variantas buvo kiek pamenu
UPDATE: oo taip, nupirktas ir pardavinejamas brangiau :) |
Citata:
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:52. |