MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   MB, pirmoji mašina (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7767)

IPaulius 2011-08-10 10:08

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 160606)
Na važiavimas su žiguliuku kieme sukėlė šypseną:)

Ant kiemo žiguliukas tvarkomas ,o važinėjau tikrai ne ant kiemo :) Ir išvis nedaug su juo važinėjau ,nes tvarkomas. Viskas jau kaip ir sutvarkyta, supirkta ,tik neturiu vienos kuro pompos diafragmos, tai dar ir stovi :)

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 160606)
Plius už tavo ieškomą sumą išeitų gana neblogas variantas su mažu varikliu.

Kaip suprasti su mažu varikliu? Ta prasme silpnesnis? 70 kw tikrai bus per silpnas, jaučiu net namie prie pc sedėdamas :)

PS. Esu iš Kelmės ir kiek matau prekiaujate MB dalimis Šiaulių rajone. Tai jei viskas tvarkoje ir nusipirksiu MB tai gal su detalėmis padėsite jei prireiktų? :)

Edgis 2011-08-10 10:19

Citata:

Pradžioje rašė IPaulius (Post 160608)
Ant kiemo žiguliukas tvarkomas ,o važinėjau tikrai ne ant kiemo :) Ir išvis nedaug su juo važinėjau ,nes tvarkomas. Viskas jau kaip ir sutvarkyta, supirkta ,tik neturiu vienos kuro pompos diafragmos, tai dar ir stovi :)

Galia, valdymas ir dar keli smulkūs faktoriai skiriasi pas žiguliuką ir MB. Kad varo galas, tai dar nereikškia, kad elgsis kelyje taip pat;) Šitą suprasi kai pradėsi važinėtis.

Citata:

Pradžioje rašė IPaulius (Post 160608)
Kaip suprasti su mažu varikliu? Ta prasme silpnesnis? 70 kw tikrai bus per silpnas, jaučiu net namie prie pc sedėdamas :)

PS. Esu iš Kelmės ir kiek matau prekiaujate MB dalimis Šiaulių rajone. Tai jei viskas tvarkoje ir nusipirksiu MB tai gal su detalėmis padėsite jei prireiktų? :)

Pirma siūlau išbandyti, aukso viduriukas būtų 83kW. Dėl to 70kw....kolegos jau pasakė kodėl jo neverta pirkti. Galios trūkumą kiekvienas suvokia kitaip. 55kW W124 kitiems pakanka, ypač jei pirma žiema su galu varomu. Nepatariu iškart griebt daug cilindrų su daug kW, bus nepigu išlaikyti (ne tik kuro pylimo atžvilgiu:)).
Prekiauju, padėti galėsiu;)

IPaulius 2011-08-10 10:31

Aš turėjau omenyje ,kad ne ant kiemo su žiguliu važinėju ,nes rašei ,kad prajuokino ,kad važinėju ant kiemo. Savaime ,kad skiriasi. Kur rusiška kokybė ir kur vokiška :) Ir išvis kur Lada ir kur MB. Taip, ir aš manau ,kad 83 Kw bus pats tas. Dabar tik reikia surasti gero stovio... Labai norėtusi su šviesiu vidumi, bet sunku tokį rasti bet kokiai mašinai.

Edgis 2011-08-10 10:41

Citata:

Pradžioje rašė IPaulius (Post 160610)
Aš turėjau omenyje ,kad ne ant kiemo su žiguliu važinėju ,nes rašei ,kad prajuokino ,kad važinėju ant kiemo. Savaime ,kad skiriasi. Kur rusiška kokybė ir kur vokiška :) Ir išvis kur Lada ir kur MB. Taip, ir aš manau ,kad 83 Kw bus pats tas. Dabar tik reikia surasti gero stovio... Labai norėtusi su šviesiu vidumi, bet sunku tokį rasti bet kokiai mašinai.

Manyčiau, kad salono spalva yra mažiausia problema:) Rask tavrkingu kėbulu ir agregatais, saloną spėsi pakeisti:)

IPaulius 2011-08-10 10:50

Keitelio irgi nesinori ,bet žinoma ,kad svarbiausia mašinos stovis. Na tai tiek. Nuspręsta ieškoti C250d. Dabar klausimas toks. Ar turguje išvis apsimoka žiūrėti ar geriau po namus pavažinėti? Nes tam turguje tik smegenis pudrina.

Lengvas 2011-08-10 11:03

pasakysiu kaip studentas moksleiviui :D, jei tau rupi ekonomija, tai gali ir 70kw ziuret, nes nebuna tiek uzvaikyti, o ir kuro nereikia kibirais pirkt kaip i 2.5d, dugnais vaziuoju su w210 70kw, nesu 6.5l daugiau pyles siltu laikotarpiu:)

Edgis 2011-08-10 11:13

Citata:

Pradžioje rašė IPaulius (Post 160615)
Keitelio irgi nesinori ,bet žinoma ,kad svarbiausia mašinos stovis. Na tai tiek. Nuspręsta ieškoti C250d. Dabar klausimas toks. Ar turguje išvis apsimoka žiūrėti ar geriau po namus pavažinėti? Nes tam turguje tik smegenis pudrina.

Žiūrėk visur.

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 160617)
pasakysiu kaip studentas moksleiviui :D, jei tau rupi ekonomija, tai gali ir 70kw ziuret, nes nebuna tiek uzvaikyti, o ir kuro nereikia kibirais pirkt kaip i 2.5d, dugnais vaziuoju su w210 70kw, nesu 6.5l daugiau pyles siltu laikotarpiu:)

Pasakysiu kaip mechanikas- teoretikas studentui, jei links siurblys (80% tikimybė, nesvarbu ar užvaikytas ar ne) tada bus ypač pigu sumesti 1300Lt gaivinimui:) C250 ima + - 8l/100km, man valgė 9l, bet aš blogai važiuoju:) C250D siurblys kainuoja kokius 400lt ir jų daugiau gyvų yra nei C220, o kad Bosch siurblys užsilenktų tikimybė gerokai mažesnė. Galima pilti kokį tik nori dyzelį be baimės, kad siurblys bus gurmanas, kuriam patinka tik švarus ir geros kokybės kuras;)

Lengvas 2011-08-10 13:04

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 160618)
Žiūrėk visur.

Pasakysiu kaip mechanikas- teoretikas studentui, jei links siurblys (80% tikimybė, nesvarbu ar užvaikytas ar ne) tada bus ypač pigu sumesti 1300Lt gaivinimui:) C250 ima + - 8l/100km, man valgė 9l, bet aš blogai važiuoju:) C250D siurblys kainuoja kokius 400lt ir jų daugiau gyvų yra nei C220, o kad Bosch siurblys užsilenktų tikimybė gerokai mažesnė. Galima pilti kokį tik nori dyzelį be baimės, kad siurblys bus gurmanas, kuriam patinka tik švarus ir geros kokybės kuras;)

tada paklausiu kaip studentas mechaniko-teoretiko, ties kokia rida ir nuo ko tie siurbliai pareina? nes varikliai tai taxi edition, negali taip greit uzlinkt tie siurbliai:blush:

sharrasitto 2011-08-10 15:07

o kolega is siauliu jau pardave savo sidabrini 2,8+lpg su amg bodykitu?? ten neblogas variantas buvo kiek pamenu

UPDATE: oo taip, nupirktas ir pardavinejamas brangiau :)

Edgis 2011-08-10 19:44

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 160627)
tada paklausiu kaip studentas mechaniko-teoretiko, ties kokia rida ir nuo ko tie siurbliai pareina? nes varikliai tai taxi edition, negali taip greit uzlinkt tie siurbliai:blush:

+ - 300k km su sąlyga, kad ne Lietuvoje. Jei Lietuvoje, tai bala žino, nes pas mus pilama viskas kas panašu į alieju ir pavadinama dyzelinu, o to Lucas labai nemėgsta. Streikuoja ten el. dalis ir pats siurblys užsiima aktyviu kuro leidimu per visus galus:) Jei ankstyva fazė, tai dar galima sandarinti ir išsisukti už kokius 600lt. Jei jau smigo...na tada jau nieko nebepakeisi:)

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 160648)
o kolega is siauliu jau pardave savo sidabrini 2,8+lpg su amg bodykitu?? ten neblogas variantas buvo kiek pamenu

UPDATE: oo taip, nupirktas ir pardavinejamas brangiau :)

Pardavė, jį nupirkusiąjam užlinko dėžė, dar forume jos ieškojo. Dabar jis vėl pardavime Vilniuje.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:52.