Citata:
Pradžioje rašė ldalius
(Post 168329)
aš su dyzeliais važinėju nuo tos dienos, kai tik pirmos vakarietiškos mašinos pasirodė Lietuvos turguose (nuo 91 metų). pradžioj dar jų spidometrų niekas nesukinėdavo, o paskui pradėjau nebetikėt jų parodymais, o dabar išvis juokas ima pamačius spidometro parodymus. Dabar kokią mašiną turiu tai net ir nedomu kiek ji bėgus, nes šiandien kuriasi ir važiuoja, o ryt jei nebesikurs, tai labai greit pastatysiu klizmą į gerą vietą ir kursis taip kaip norėsiu aš.
Dėl kasdienio pravažiavimo, tai netgi mano žmona lakstydama šeimos ir vaikų reikalais per mėnesį prasuka po mūsų didelį kaimą vien apie 2_3 tūks km aš panašiai tiek pat važinėdamas savo reikalais ir su žmona lenktyniaujame kas daugiau pravažiuoja. O kilometrai kasdien nesimato, tik skaičiuoji tepalų keitimo intervalus :xx:.
Aišku mes kiekvienas norime tikėti kad mūsų turimi automobiliai buvo mylimi ir prižiūrimi, bet kartais geriau net nežinoti jų praeities - ramiau miegoti :wave:
beje jau net patys vokiečiai išmoko iš mūsų tautiečių spydikus atsukinėt, nes pas juos jei padarai avariją ir mašina bėgusi daugiau nei 150 000 tada jau gali tekt piniginę nemenkai papurtyt, o mūsiškiai perekupai suka masiškai, patikėk. Čia jau liga gaunasi kad parduodant mašiną turi visvien kažkiek atsukt. O būtų jis su tokia rida, tai kaina ne 3200 būtų o tikrai 5000 eurų
|
nu teisybe sakai bet viskam yra isimciu :) ir gyvenime gali pasitaikyt visko :)
p.s. uztai lietuviai prastai ir gyvena nes nieko neveikia o tik vazineja :D :D (juokauju zinoma :))
|