![]() |
ja ja, ir valit geriau nei c180 :)
|
forsunkes išsukt, išardyt, sušveist sandarumą ir surink bei patikrint kaip dirba purkštukas turiu galimybę, tačiau neturiu galimybės reguliuot adatų pakėlimo slėgio, nes nėra ant mano prietaiso manometro ir neturiu tam reikalui skirtų mikroninių šaibų komplekto purkštukų slėgio reguliavimui
|
Antram video tai trukineja takelis. Cia reiktu gyvai paklausyti manau :)
|
Citata:
|
Citata:
|
blin supainiojot mane su tais purkstukais, visa googla baigiu islandziot kas man juos sukalibruotu vilniuje :)
|
Citata:
poto paprastai prisveite ir baiges visi kalibravimai |
anoks ten ir kalibravimas. Pasižiūri pagal katalogą, koks tam varikliui priklauso adatos pakėlimo slėgis (kaip pvz. 130 atm) ir jungi forsunkę ant stendo ir matai prie kokio slėgio pasikelia adata ir prasideda kuro išpurškimas. O tą slėgį reguliuoti toms forsunkėms reiks kiekvieną kartą atsukinėt forsunkę per puse ir ten dedasi tokios mikrono storio šaibos po adatos spyruokle. Va ir visas mokslas.
Tavo atveju pagal siurblio ar forsunkės klaksėjimą sprendžiu, kad viena forsunkė kartas nuo karto pastringa adata purkštuko viduje, ko pasekoje sukyla momentinis slėgis iki kokių 200atm ir gaunasi tuo metu klaktelėjimas |
bet kad pazejau servisus Vikrus vilniuje ir kazkoki kaune, tai nuotraukose ten stendai nemazi, vos ne tokie kaip turbinom kalibruot
|
Citata:
galima ir dyzelį priversti dirbt benzininio motoro tylumu, bet tada prie minusinių temperatūrų jo nebeužkursi ir vargiai ar turėsi iš variklio tiek galios, kiek jis gali duot. Forsunkių viduje irgi su laiku dyla ir adata ir purkštuko lizdas ir spyruoklė silpsta. Viso to pasekoje mažėja adatos pakėlimo slėgis. O kai ant stendo vėl sureguliuojamos forsunkės slėgiui, kuris priklauso, mūsų ausys įpratę prie tylesnio variklio darbo su mažesniu slėgiu girdi tik garsų variklio darbą po reguliavimo. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:00. |