MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Automatine deze+ greitas startas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8627)

Adodas 2011-12-07 22:24

Jei blogai startuoja bet su varikliu viskas gerai tai ziurek deze, bus kazkas netvarkoje. As pamenu buvusiam w202 tiek visko isieskojau, kai is vietos nebuvo toks astrus kaip kiti ir tiek pinigu sukisau tai baisu... Paskui pardavinejant kazachai dave ranka nusikirsti kad problema dezeje buvo, kuria itarinejau, bet nepatikrinau. :confused:
Kita vertus su automatu visada vangesnis startas bus tokiom eilinem turbo diesel auto, nes pries startuodamas negali apsuku ir turbo slegio pakelti.

O tai koks cia Kickdown, jei startuoji is vietos - vadinasi ir pirma pavara (jei ne ziemos rezimas ijungtas). Reiskia zemesnes pavaros jau nebegali imesti tai kickdownas ir nesvarbu cia is vietos startuojant.

ldalius 2011-12-07 22:29

na pas mano žmoną nėra žiemos ir vasaros režimų. ramiai startuoja 2 pavara, o staigiau gazą nuspaudus permeta į 1

martis41 2011-12-07 22:29

Citata:

Pradžioje rašė Adodas (Post 180452)
Jei blogai startuoja bet su varikliu viskas gerai tai ziurek deze, bus kazkas netvarkoje. As pamenu buvusiam w202 tiek visko isieskojau, kai is vietos nebuvo toks astrus kaip kiti ir tiek pinigu sukisau tai baisu... Paskui pardavinejant kazachai dave ranka nusikirsti kad problema dezeje buvo, kuria itarinejau, bet nepatikrinau. :confused:
Kita vertus su automatu visada vangesnis startas bus tokiom eilinem turbo diesel auto, nes pries startuodamas negali apsuku ir turbo slegio pakelti.

is eigos tai atrodo neblogai patraukia, del tokios problemos verta diagnostikai vezti?

Adodas 2011-12-07 22:32

Verta ar ne cia tau spresti, man kiekviena smulkmena miegoti neleisdavo ramiai :) O jei sakai kad tau atrodo, jog per ilgai galvoja tai cia ne visai smulkmena mano supratimu.

Rafinuotas 2011-12-07 22:51

Kai turejau c280 tai nznau kiek kartu dares burnoutus buvau su stabdziu ir gazu ir nieko tai masinai nepasidare nei su deze problemu buvo, pravaziavau gal 35k km ir parduodant dar pirkejes pavaziavo sako graziai labai meto begius deze, be jokiu trukciojimu nieko dar speju ilgai su ja vaziavo arba netgi vaziuoja :)

bitch 2011-12-07 22:53

pas mane irgi 250td. nieko gero is ju kol 3000aps nepasieki. ir siaip buki. nieko nepadarysi. reik naujo merso
:wave:

Darius 2011-12-07 23:15

Na nereikia jau taip. Jie tikrai gerai eina kurie turi 110 kw. Gainioju saviškį be problemų:):gazuoja::gazuoja:

Tomskis 2011-12-08 05:27

mechanika biski sustresne, nes sitie automatai truputi buki yra, reik priprast, kai pripranti, tai viskas ok ir nieko nejauti :)

deimantaz 2011-12-08 05:36

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 180469)
mechanika biski sustresne, nes sitie automatai truputi buki yra, reik priprast, kai pripranti, tai viskas ok ir nieko nejauti :)

Va auksiniai zodziai :3:

juozas 2011-12-08 07:54

artez paklausk kaip reik startuot su automatu :) kai matavomes jisntaip startavo viena koja ant stabdziu kita ant gazo ir velia ratus, tik starta duoda koja nuo stabdziu ir lekia, man taip buvo gaila su savo daryt :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:48.