![]() |
1 Attachment(s)
Na va, kraba perrinkau, radau apatines gumos krasta issimovusi. Is kur ten bendzas buvo, tai taip ir neradau... uzsandarinau alsuokli normaliai, dabar jau kuriasi gerai :) vaziavimas pagerejo, bet dar ne taip kaip turi but. uzminus is vietos iki galo, tai galima islipt parukyt :xx: kol pradeda vaziuot.
bandysiu pirmadieni uzlekt kazkur misyni ir apsukas susireguliuot. :bounce: Dar toks klausimelis, prisegiau fotke: ka ta triubele daro? ten viduje kaip kazkoks voztuvelis su spiruokle, ji paspaudus giliau, prasidaro krabo lekstute.. |
Citata:
|
mikio rankos ilgos, lenda kur nereikia :)) taip susitvarkiau tavo pagalba :) jeigu ne tu butu riesta
o ta trubele, reguliuoja sklendes padeti, per ja nustatis tau misinio riebuma, jokiais budais nekisk ten ranku :) Citata:
|
Supratau! :) dekui. turejau tokia minti, kad bus susija su misiniu arba apsukom :)
|
Taigi reziume: buvau servise "trikampe zvaigzde", padare ale "diagnostika"...
Tolko aisku is to nedaug, bet papasakojo ju nuomone kas blogai :) atjunge lembda, nes ji nebeveikianti,trumpina, sureguliavo mysini, tai dabar isvis nebevaziuoja :D isvale kraba, ten kur vamzdukai susisuka, rado sake daug siuksliu. O kad vaziuotu, reikia skersti duslintuva, ju nuomone uzsikimses katalizatorius ir tos 2 balvankes prie kolektoriaus, reik viska pjaut lauk, keist lembda, greiciu deze (nes ji pasa mane suda mala)... Tai tokios tokeles :) |
man tik vienas klausimas, kaip jie tau reguliavo misini, jeigu lenda atjungtas/neveikiantis? :)
Citata:
|
As manau, kad jie isviso nieko nedare :) 150lt i sykna.. as nelabai noriu tiket, kad tokiu metu masinoje, butu dar katalizai.. tuo labiau pacanai visa laika vazinejosi su ja, ir tipo neispjove ??:)
Jis man liepe pilt 98 bendza ir vazinet keleta dienu, ziuret, gal atsigaus masina, nes tipo ten viskas uzsisike... :bounce: karocia briedas, nezinau kadaryt :) pardavinet turbut.. |
man kazkada irgi siule varvint 98, nemanau kad 3 oktavos ten labiau ka prasvilins, o katalizas tikrai ispjautas, o jeigu ir ne, tai sudeges kiaurai :) nenoriu meluoti bet rodos 100k katalizai laiko
Citata:
|
hm, na ryt nuvesiu pas pazystama pakelsiu, apziuresiu is apacios dar del ramybes :) kazkokia mistika, kazko truksta.. :wavecry:
|
Katalyzatorius buvo, ispjove, bet nevaziuoja geriau.. sujungiau lembda atgal, truputi pagerejo situacija. :vaiduoklis:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:51. |