![]() |
kiek ta patikra apytiksliai gali kainuoti?bet tai jai purkstukai butu tai ar nesijaustu kazkaip kitaip,mestu duma ar variklis dirbtu negraziai?
|
turejau w210,e300d,tai ryte purtesi ir balta duma mete,geriausi dyzelistai 100% purkstukai, pakeitem 4 naujus,700litu sukisau,ryte uzkuriau vel tas pats,pas garaziniu meistru nuvariau pakeite zvakes ir pasibaige bedos.
|
Pas mane 320 cdi . Ziema trumpais atstumais vaziuojant nuo 12 iki 14 . Cia kai variklis atsala ir atstumai nuo 1 iki 4 km.
|
nu 12-14 normaliau,man ne tame esme kad kuro sanaudos dideles nera ko noreti 3.2 variklis,tik keista kazkaip,vieni sako tiek kuro sunaudoja kiti tiek,nes vasarai turiu paruoses r19 tai pagalvojus kokios tada kuro sanaudos bus.
|
Taip tikrai neturi but, man klaipedoj su 3.0td ima 10ltr, o tau isvis turetu imt 8-9, bet ne 17 :confused:
|
Citata:
|
Pas mane 130kw, trasoj 8-9 apie 140kmh, nera ekonomiskas variklis, kazkas cia forume testavo ekonomija sito motoro tai prie 90kmh lygiai 7ltr valgo trasoj :)
|
Citata:
|
Citata:
Tik gali siek tiek erzinti vaziavimas per vezias kai vaziuoji ant sono pasivertes Gal tuomet geriau A klase 1.7cdi (jeigu neaktualu nemokamas parkavimas centre) mieste daugiau 6L nebus |
pas mane trasoj 120 vaziuojant 6.8 litro tai kaip ir nedaug
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:47. |