MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Exit W163 , 270 CDI (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9747)

aware 2012-06-01 14:07

Citata:

Pradžioje rašė Exit (Post 215220)
Matyt nei error buvo apsidraudes kasko , nei tie girti turejo draudima :) todel matyt ir nepadenge niekas . Reikia tada teismo keliu bandyt is tu girtu issireikalauti padengti zala, bet manau teismo islaidos bus 3x brangiau nei ta zala :D

Man draudimas pasake paprastai , nuvezi masina i servisa , palieki , sedi kantriai lauki , atvaziuoji pasiemi pataisyta :) mums saskaita israsai

Error nebuvo apsidraudes, o tie girti kiek pamenu su Lexusu tranzitiniais numeriais buvo ir pabego, ir ju niekas neatrado...

liudas777 2012-06-01 15:07

Nu tai man dar kartą paaiškinkite. Dėl kaltininko situacijos identiškos. Pas error pabėgo, uaziko numerių nesimatė normaliai tai kaip ir nėra kaltininko. Dabar pas Exit yra kasko, pas error ne. Tai Exit sutaiso kasko ir gali sutaisyti draudikai. Kam varyt ieškoti teisybės per visus biurus, jei kasko sumoka? Aš galvojau, kad draudikai tada turėtų ir be kasko sumokėti? Jei taip tai error turėjo irgi sumokėti, jei ne, tai kam varyti pas draudikus?

M'Bejus 2012-06-01 16:07

Kadangi konkreciai tokioj situacijoj nebuvau, tai remiuosi pazystamu patirtim.
Bent jau turi buti taip: jeigu kaltininkas neturi CA draudimo, o pats esi apsidraudes ir ivykis suformintas, draudikai kompensuoja nukentejusiam, o paskui isiesko is kaltininko per visus teismus ir antstolius.
Juk tam ir yra privalomas draudimas, kad TU visa laika butum ramus del to, kad TAU kompensuos kito asmens padarytus nuostolius.
Nebent kazkokie niuansai yra kai nenustatytas kaltininkas, to tiksliai nezinau :V

P.S. Liudai, tai situacija panasi kaip sakiau: kasko suremontuoja ir paskui isiesko is kaltininko. Juk kaltininkas paprasciausiai gali net neturet draudimo :)

Exit 2012-06-02 01:08

Citata:

Pradžioje rašė liudas777 (Post 215246)
Nu tai man dar kartą paaiškinkite. Dėl kaltininko situacijos identiškos. Pas error pabėgo, uaziko numerių nesimatė normaliai tai kaip ir nėra kaltininko. Dabar pas Exit yra kasko, pas error ne. Tai Exit sutaiso kasko ir gali sutaisyti draudikai. Kam varyt ieškoti teisybės per visus biurus, jei kasko sumoka? Aš galvojau, kad draudikai tada turėtų ir be kasko sumokėti? Jei taip tai error turėjo irgi sumokėti, jei ne, tai kam varyti pas draudikus?

Paskambinau draudimo kompanijai, paaiskinau situacija . Pasake tuoj atsiusim servisu sarasa, varyk pas juos ziurek ar nieko nera masinai ( nes pasakiau telefonu kad atrodo viskas tvarkoje , kas nebuvo tiesa) nuvariau masina i servisa, pasake kas blogai , paskambinau draudimui pasake man mes jau viska issiaiskinsim su servisu ,jus laukit sutvarkytos masinos. Tai tiek

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:30.