![]() |
niekad dar nemaciau tiek daug apluptu masinu, kaip siais menesiais. Pradejo jau i trasa eiti x6, kas iskart atbaide ateity galvot apie pirkima. pazistamas sake, kad vel pradeda vogt lietus ratus, ypac paklausus originalus paprastesni ratai kaip kad audi 19-20 coliu, merso amg ir tt. Isskirtiniu visokiu assanti vossen ir tt nelabai ima, nes sunkiau parduoti. Slapukai nepadeda, nes jie kazkaip kala.
Nuo ratu tai as ramus, nes pas mane labai jautri signalizacija del posvyrio. Dabai ateity jeigu mano sekancioj masinoj bus fotochroiniai veidrodziai, as iskart isidesiu paprasciausius, ispjautus su sildymu uz 100lt, nes kad pavogs- faktas. Tik neaisku kada:) Tokioj jau mes saly gyvenam, kai net masinos brangesnes negali tureti. Pries pora savaiciu is garazo draugui nukniso cayenne veidrodzius, kilimelius, kompa ir vaira. Garazas gaunasi irgi ne iseitis. Taip kad, is savo karcios patirties, patarsiu visiem saugotis, kiek galit. Kniedes baisiai atrodo, bet geriau su jom, negu isvis be apdailu vazinetis... |
Pries menesi draugui auto pavoge is kiemo, panasiu metu savam rajone maciau bmw ant kaladziu palikta, teks pradet metyt pedas, vengti but reguliariu ir pan.. :xx: juokas juokais, bet ziauru kad taip yra,ziema dar, pazystamas su e65 atvaziavo i centra,drauga paleido,o pats liko masinoj laukti, tam kad parktroniku nenuluptu.. sako sedziu patenkintas,ziuriu du praejo su maisiukais,atsisuko pasiziurejo i mane, as toliau patenkintas sedziu, galvoju va jie tai butu lupe, gerai kad likau sedet.. gryzo draugas sako, o tai kur juostos gale tavo?..... :cenzura::cenzura:
|
bet siaubas kazkoks... mentai nepatruliuoja visiskai, absoliuciai dzin. kiemuose viena diena sviecia, kita nesviecia lempa, parasai skunda, sako veikia ir tt. galetu dar puse lietuvos isvaziuot i anglijas, tame tarpe ir vagys prasiskirstytu, ne jau nebeimanoma cia gyvent darosi. anksciau taip tikrai nebuvo. nei nuo naujausiu mersu, nei nuo rollsu nei kazka lupdavo, nei juos vogti bandydavo. dabar vagys achu......
|
Na nuo e38 (bumeriu) anksciau visa priekini buferi pavogdavo, bet cia pries kokius 4 metus gal.. Parktronikai su tom juostom labai lengvai issiema is w220, gaunas lengvi pinigai.. Pries gerus pora metu is mano kiemo voge tuscius butelius, buvau palikes maisa pilna tusciu bonku kieme (nuosavas namas) ir kazkieno akis uzpasino.. deja vagiui nepavyko pabegti nuo mano amerikieciu buldogo..63 kg dziaugsmo.. :xx:
|
Citata:
radau googlei 63 turetu taip atrodyt? http://i782.photobucket.com/albums/y...441cf03fd9.jpg |
Laima Vaikule tris tokius turejo, daznai balti buna, vidutiniskai 60 kg sveria, ugio nezinau, nera labai aukstas, bet ir nezemas, sakyciau koks 1m nuo zemes stovint ant 4 koju..
kazkas tokio http://www.google.lt/imgres?q=americ...9,r:0,s:0,i:65 |
Citata:
kaip sheip ar agresyvus? |
kad neterst temos, i pm tau atrasysiu ;)
|
Citata:
|
tai anksciau gi budavo kad moteru rankinukus pavogdavo prie sviesofoto, nesivysi juk vagies, masinos nepaliksi sankryzoj, del to reik uzsirakint is vidaus :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:20. |