![]() |
Jo, Edgis gerai sako, nuo 2.3l prasideda geresni variantai, kiek žiūrėjau užsienio skelbimuose, tai beveik visi 2.3 su juoda oda, kokios tau ir reikia (tokia oda kaip pas mane). :seile2:
|
Tai va,o cia i lietuva kiek ziuriu tai dazniausiai gryzta tik 1.8 benzai arba 2.2 dyzeliai... Ir anglai dazniausiai. Ir tustuciai buna dazniausiai.Va tokios kozos kaip tavo man ir reikia.Nu zodziu ieskosiu,ziuresiu,gal ir rasiu netycia... Jei ne tai nematau problemu apsiuvinet.
|
Zinot vyruciai,veikiausiai mano mersiukas liks toks koks yra dabar... As sutikau ipatinga zmogu,ir suvokiau,kad yra daug mielesniu dalyku nei pinigu kisimas i masina... Rodos kazkas man jau apsuko galvele... :) Beje,ji vairuoja toki pat mersiuka kaip ir as.Yra foto,tik nedrystu parodyti viesai :D
|
Greitai ivykiu planavimas keiciasi :)
|
As jau buvau cia kazkurioj temoj minejes kad atsiras mergina pas mane ir bus fyzdiec visiem planam... ;) Kai vienas esi tai gali sau sedet garaze,krapstytis,planuot,dirbt prie masinos ir pan... O kai salia turi nuostabu zmogu,kas ta masina? Matyt as neesu toks beprotis entuziaztas koks maniau esantis,na bet... :) Svarbiausiai paciam gerai :) O planai nukeliami neribotam laikui.Salona vistik pasistengsiu susideti pavasari :)
|
Na vien del merginos neatideciau visu planu, galima visur spet :) cia aisku kiekvienas elgiasi kaip jam atrodo geriausia. Gal is pat pradziu tik taip atrodo, kad pasikeis viskas, bet cia nuo paties priklauso, ar noresi, kad kazkas keistusi is esmes ar tik kazkiek, o gal, kad visai niekas nepasikeistu :)
|
Citata:
Musu mersiukai: http://images53.fotki.com/v1579/phot...6303705-vi.jpg |
nu va ir baiges planai :(
bus gi tu mergu :xx: arba derink tarpusavyje dalykus... veskis panele i garaza kartu prie masinos pasikrapstyt... ir paciam smagiau dirbt kai yra kas irankius padavineja :) ir jos mersa gali gi pakrapstyt...idesi baltus posukius :xx: panele bus laiminga kad jos masina priziuri :wave: |
O automobilis nepavydi demesio? :)
|
derink tarpusavi, as speju , biski ten , biski ten :)
|
Daryk kaip Edgaras sako ir viskas bus ok, gal :D
|
Kai jus isproteje del tu masinu :D :D Na as visada merginas mylejau labiau uz masinas,nors ir tos ir tos labai patinka ;)
|
Citata:
|
Greit tikejima pakeitei :) Vietoj drauges nepasitikechiau labai tavimi,juk greitai gali susizhaveti kitu objektu ir pamirshti ankstesnes meiles. Juokauju,sekmes tavo meilese.
|
Na tada bent vėliau susidėk paprastą odinį saloną, bus pigiau negu siūtis. :) Dabar, kai pasilikai tam dalykui daug laiko, tai neskubėdamas gali karts nuo kart pražvelgti autogidą, gal rasi pagaliau tą saloną pigiai ir meilės reikalai nenukentės. :xx: Sėkmės. :wave:
|
Del kaip supratau trumpai pazystamos merginos neverta keist planu mano manymu :) nebent mergina panasi i jennifer lopez ar ka nors is victoria secret modeliu :D :D
|
ir kas butu jei ji butu panasi?ka tai keicia?
|
Ach tu putka putka aj aj aj... Kaip Algis sako. :D
|
Citata:
|
Ne grozyje esme vyrai (o ta mergina tikrai grazi),tiesiog vos mes susitikom iskart pajutau kad tas zmogus man skirtas... Bet tiek to,nenoriu cia plesti apie tai,negrazu kalbeti uz akiu is tiesu,ta mergina per cia mane ir susirado :) Dekoju mane suprantantiems ;)
|
aha tai reiskias taip pat forumiete :seile2:
|
Arba šiaip užklydo kokia mergina pasieškot draugo. :)
|
Edgarai ne,kaip supratau tik siaip skaitinejo foruma ir parase pirmam pasitaikiusiam,ten ji turejo keleta klausimu del mersiuko,beda turejo siokia tokia,pagalvojo kad zmogus forume vietoj slapyvardzio yra naudojantis pavarde yra brandus ir panasiai ir kad nusimanys kazka apie mersus,nesitikejo kad uzsipuls ant vyrioko ketveriais metais jaunesnio ;) Na bet mums puikiai bendraujasi (mane "veza" vyresnes),tai vat,taip ir gavosi :) O pazinciu ji neieskojo,tiesiog kartais gyvenime taip susiklosto kad net neieskant i glebi ikrenta tau skirtas zmogus.
|
Citata:
aplamai 2 metai,tai niekis,-bet ruoshkis pasiteisinimams,kodel tu jaunesnis ir kad ji pati grazhiausia ir tu jos niekada nepaliksi del jaunesnes :))))) |
Citata:
|
Citata:
man tai nieks neparaso :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
Ka as galiu pasakyti, dabar visa foruma turesi i vestuves kviesti :D :D :D
|
Kokia grazi istorija tepalais persismelkusiam forume :) :bounce:
|
Viskas tvarkoje čia.. :wave:
|
Citata:
|
Mest visko nepatariu:), bet pažiūrėjus į nuotrauką — mest yra dė ko:xx: Kolegos, jaučiu reiks organizuot Eimantui per vestuves didelę MB koloną:xx:
|
Citata:
|
Edit.
Del tos kolonos turesiu omenyje :D |
na manau asmeniniu santykiu nebutina mums zinoti ;)
|
Citata:
|
tuoj atsiras skelimas, parduodu mb, nes laikas keisti tepalus o nera kam ir kada :)
|
na cia tokie burbulai greit sprogsta daznai,cia jauno zmogaus susizavejimas :) nieko,reik grudintis nuo kazko pradet ;)
|
Na ka,ilgokai cia nerasyta buvo.. Taigi,mersiukas parduotas o jo vietoje nupirktas zymiai rimtesnis aparatas,deje,ne Mercedes...
http://img94.imageshack.us/img94/6968/img1017ds.jpg http://img26.imageshack.us/img26/6187/img1018wl.jpg http://img339.imageshack.us/img339/7708/img0997yk.jpg |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:26. |