![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Aga, žinau:blush: Bet neblogai sugalvojo ane? Aš net magės pirma nemačiau:juokiasi: Reiks man taip dalis reklamuot:juokiasi:
|
Citata:
|
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
sorry us offtopic, bet nesusilaikiau :DD |
Citata:
|
tik nesugalvok pikrt tokio mago :( pas mane toks becker buvo,jis net b stirpintuvo buvo,gale stiprekas,valdymas baisus :) turiu isemes is to s600 maga,bet amerikonas,bet jei reiks padarysiu europa pigiai ;) graziai ziuresis su vairu :D:D:D
|
2 Attachment(s)
Na shtai berods susirinkau viska ,ko reikejo galiniam tiltui :bounce: Na dar riebokshliu neturiu,nes patare ishsilupus senus atvazhiuoti i parduotuve,sake buna ju skirtingu .
Kita savaite bandysiu reanimuoti tilta,nes jau girgzhdeti pradeda,kaip sena lova. |
Dauuug gumyčių ir svirčių prisipirkai:good: Viską žadi perrinkt? Pas mane buv vienas W124 sedanas iš UK parvarytas su visiškai nauja perrinkta pakaba, net lipdukai su kodais buvo likę:seile: Būtų pas mane sedanas ar kupe buvęs, tai visą galinį tiltą būčiau pasiekeitęs:taip: Oi Samagonai nusimato tau darbelio daug:wave:
|
Citata:
|
Jeigu taip atvirai, tai dar neteko keist tilto pagalvių:blush:
|
Citata:
O pries tai - siek tiek ant silumos :isveik: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Citata:
gal zhinai kur tie du blynai statosi ? pirkau beveik viska internetu ir tie blynai vis akis mazolindavo,vis tarp galinio tilto detaliu budavo,tai nupirkau ir juos,tik nerandu,kur istatyti :) |
Apziurek aplink reduktoriu jis pritvirtintas galiniam tilte per tas ivores.
|
Sorry dabar tik pastebejau kur apipbraukei, ten tos dvi lekstutes yra galinio tilto ivoriu poverzles.
http://www.gdtm.net/PNFoto/A1243500441.jpg |
Citata:
|
1 Attachment(s)
lemputes istachiau :)
|
Citata:
|
Citata:
|
geras :-) .. o ji isijungia ten su ta knopkite? ar vairuotojas ijungia kartu su lagine virs galvos?
beja tavo antena kurios ieskjai ;) Linkas |
siaip pas 124 daznai papuldavo man tos lemputes gale :)
|
Citata:
|
gali buti :) bet uz tokia kaina, galim prisipirkti ir nesukti sau galvos :)
Citata:
|
3 Attachment(s)
Pasipuoshiau nauju vairu (MB140 suorganizavo :) ) , nebuvo grynai juodas, tai perdazhiau,berods gavosi super, spalva 100% atitinka salono spalva,paneles ir tt... neina suprasti,kad dazhiau,bandzhiau ir vandeniu patrinti ir nagu palupineti, negalvoju kad nusitrins greit, jei ka rekomenduoju www.volikco.de gal ir brangoki truputi , bet kokybe tai labai gera. :)
idedu nuotrauka jusu teismui,pilkas ir juodas :) |
grazus vairas :seile:
jis cia nuo 124 ar nuo kokio 140 ? |
Citata:
|
kartu su airbagu dazei?
|
Citata:
:xx: |
Citata:
|
super vairas :) man tie vairai su medziu tai :seile::seile: ir pas mane toks :xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:58. |