![]() |
aj tiksliai gi , tada negaila :D
|
kaina mesi tol kol kasnors nupirks? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Na o naujajame pirkinyje jau aptikau viana papuvima- lito monetos dydzio parudijimas po vairuotojo dureliu apatiniu tvirtinimu :( teks kazkada nuimineti duris, kad prie jo normaliai prieiti. Sendien prasiurbliavau salona, toliau laukia sio menesio darbai jam sie: giluminis salono siurbliavimas; demiu isemimas, dar slapias salono plovimas, o tada jau plasmasines dalies plovimas ir blizginimas. Norisi gerai issivalyti salona del mazojo keleivio. |
O kaip pakeisti temos pavadinima?
|
spaudi redaguoti, paskui "isplesti pasirinkima", nors anksciau negalima buvo keist temos pavadinimo, bet paskutiniu metu berods maciau kad jau turim tokia teise
|
temos pavadinimo nepakeisi, gali tik antraste virs savo posto keisti, temos pavadinima keicia tik adminai :)
Citata:
|
katik pabandziau, jo , negalima, tik antraste, tema adminai keicia
|
Prašai Edgio ir jis pakeis:taip:
|
Citata:
|
tai parodyk daliau koki ten autobusa prigriebei :)
|
7 Attachment(s)
kol kas dar neturiu normalių foto (tik tas kur man buvo atsiustos), bet vakar jau jį birbinau ir pralėkiau be numerių. Ford galaxy 97 metų 1,9TDI 81kw sidabrinis. Vakar parvažiavo ant tralo
|
variklis teisingas, labai jau aukstas, kaip dzipas :)
|
o Jerry tikrai nuo dūšios linkiu geros eksploatacijos ir gero vėjo su taip mano pramintu žaliu agurkėliu :vairuot: Aišku aš nesu smulkmeniškas smulkmenoms, nes pas mane pirmiausia yra svarbi techninė mašinos būklė, o ne smulkmeniškumas. Man mašina turi patikimai važiuoti nuo taško A iki B. O šitą mersą (beje kaip ir visas savo mašinas) dariau kad būtų pirmiausia patikima kelyje.
Planavau su ja lėkti į Italiją poilsiui arba Ukrainą prie juodosios jūros ir kai bandžiau surinkti kompaniją kelionei visi pirmiausia bijojo dėl savo mašinų ilgai kelionei, o aš tuo žaliuku pasitikėjau, todėl kruizas buvo ne į Europą bet tik aplink Latviją ir Estiją ir tik su savo šeima. |
Citata:
prasideda - aukštas aukštas :D Man tokio ir reik :D |
daliau, o gal visgi papjausim spyruokles? :D bet kokiu atveju sekmes eksploatuojant
|
man tik atrodo ar keleivio puses abi dureles biski palamditos? ka tokie traktoriukai srebia mieste? :S
Citata:
|
Citata:
|
kazka apie 6litrus turetu srebt
|
na as galvoju apie 7, bet kaip yra istikruju :/
uzflodinsim mes netinkama tema ;> Citata:
|
Kadangi yra teke su sharanu pasivazinet, tik kad buvo 66kw, o ne 81, tai is savos patirties galiu pasakyt, kad labai edrunai jie nera... Aisku uz passata ar A4 daugiau es kuro.... Mase bei gabaritai daro savo
|
Galite ir cia apie Daliaus busa pliurpti- leidziu :taip:
O Daliui dekoju uz gera agurkeli, tik gailiuosi, kad jo nepridaviau cheminiui valymui o pats pradejau valyti, tai siandien visa diena tam paaukojau ir priemoniu belenkiek- nesitikejau kazkaip, kad tiek daug valymo bus, nes priprates buvau prie odiniu salonu ir mazesniu. Be to reikes pagalbos normaliai pajungiant mageli, nes kai isjungiu mase rakteliu, tai dingsta atmintis, ta prasme mago koda reikia is naujo suvesti, o ir nepasukus raktelio neisijungia. Be to Daliau radau 2eurus po galines sedine tarp laidu ikritusi, tai zenklas, kad nebuvai vales jo :juokiasi: gerai einu toliau sian :pepsi: |
del mago atminties tai remote laidas bus nepajungtas.
|
remote laidas yra melynas ir jis skirtas stiprekui, antenai ir pan. atminties laidas geltonas, tai yra irgi pliusas, geltona su raudonu i viena kruva susuk
|
1 Attachment(s)
Citata:
|
Citata:
|
Keisciau savo c124 i tvarkinga, nesurudyjusi w124 200D su ivairiom priemokom ar be ju :)
|
Citata:
|
Citata:
|
pasiimk passata (delfina) ir neturesi vargo :) eksplotacija centus kainuoja, ir sanaudos mieste iki 6 litru :)
|
Gerai darau akcija, sumazinau kaina, mano c124 mersiukas tik siandien 10000lt.
http://www.autogidas.lt/cart.php?sid=01&aid=21843060 |
Citata:
Dabar analizuoju skoda fabia, octavia, ww bora ir golfiukus 1.9tdi. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
visai neblogas variantas :) |
Citata:
rezervuotas |
vazinejaus as su delfinu, tai ilgiau pasivazinejus ir persedus i mersa su plika komplektacija, norisi pasiust kuo toliau ta delfina, nugara nuo jo skauda, barskalas jis. viena kas gerai tai kad ekonomiskas
|
rezervuotas keitimui, ar pardavimui? jei keitimui ka siulo? :)
Citata:
|
Citata:
o del sekancio automobiliuko apsisprendziau jau is dalies, bus bandoma rasti geresnes bukles: 1nr. Skoda oktavia; 2nr VW Bora; 3nr. mazda 626. dizeliai labai naudingas formas pasirode automobiles.lt siuo klausimu. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:27. |