![]() |
Citata:
|
Citata:
Tokia stai mano patirtis... Kiek zinau gali stiklas buti tonuotas is gamyklos bet tik ir tiek, o apie pleveles jokios, absoliuciai jokios kalbos negali buti... |
teisingai, kas is gamyklos, tas galima, tam ant stiklu yra specialus zymejimas. o pleveles negalima net permatomos, gali aisku uzsitonuot, bet nebus zymejimo ir gausi raga bet kokiu atveju. nebent variantas lazeriu isgraviruot ta zenkla :)
|
Citata:
|
Citata:
pamatavus sviesos pralaiduma ir virsijus leistinas normas geriau net nepradeti sekti pasaku, kad pas tave originalus tonavimas. neivienas gamintojas europoje negali to daryi. |
Manau galima butu uzhsiniaukti tik tokiu atveju,jei sugebesi irodyti,kad tavo gyvybei gresia pavojus ir i tave gali buti pasikesinta (jei jau buvo kesintasi ,tai dar geriau). Neseniai kalbejau su vienu pazhystamu,pas kuri ant LandCruiserio langai buvo vos ne 100% uzhtamsinti. Tai idomu pasidare,ir paklausiau ,ar jam su galva negerai,ar kaip chia...? Tai man ir paaishkino,kad yra toks varijantas,kad langus uzhtamsinti galima butu,bet kiek supratau tas leidimas sunkiau gaunamas,nei ginklui.
Manau lietuvoj ta pati sistema? |
Bet taj paprastas zmogeliukas tikraj mentam neirodys kad i ji gali pasikesint,cia turi but koks werslininkas ar kas panasaus!
|
kazkada buvo, kazkada ir per pazystamus galima buvo nusipirkti, dabar sugrieztino ir galima tamsinti tik ministerijos automobilius ir tik po ministro parasu. anksciau buvo galima del regejimo, draugeliui kenke ryski sviesa, vazinejo istisus metus su akiniais nuo saules, gavo leidima tamsint langam. viska panaikino, visas xalevas, dabar tik po ministro parasu.
|
Mano MB uztamsintas 50%,su langais praejau tech.apziura :) kas liecia policijos stabdo retai,daugiausia per reidus.Su policija bendrauju mandagiai :) 50lt arba apsilanko pas mane darbe del irankiu :)
|
pries savaite su draugelio bmw praejau tamsintais nuleistais langais. TA nieka bendra su tuo neturi. netgi xenonu blokeliai po kapotu buvo, pasijuoke ir tiek
|
manau jeigu pamatytu tikrai nepraleistu.Su zmonos peugeot 206 del blokeliu turejau problemu,ilgai ikalbinejau :)
|
Citata:
|
Citata:
|
as saviskius kazkada pasimatavau... 31.5% tamsinti jau gamykliskai :) jau nera i kur tamsinti :confused:
|
:confused:pas mane buvo priekiniai langai tonuoti, tai pro keliu ekipaza vaziuojant tekdavo atsidaryti langus, siaip kelis kart buvo sustabde, tai iseidavo susitarti, bet paskui 3 kart sumokejau po 150lt, ir pasidare man jau perbrangu, pralaidumas buvo 39 proc,kai pamatavo, tai pasikeiciau i paprastus stiklus
|
Citata:
|
Citata:
policija kai matuoja tai rodo 40-35 (turi rodyt minimum 70) |
buvo tonuoti kazkokioj firmoj, o mane su kazkuo matyt sumaisei, nes as neseniai prisiregistravau,ir dar y meetus nesu vaziaves
|
Citata:
|
Citata:
|
ir pas mane neplevele buvo, o su kazkokiu skysciu ar pan, nes kai vazinejau per firmas, kad nuimtu ta tonavima, tai niekas neapsieme, nes sake ked nusiema su druskos rugstim ir niekas nenorejo to daryti
|
a kur gaut aparaciuka kad pamatuot? pas mane matosi kad tonuoti , bet nzn ar siekia 30%, as norejau dar pasiniaukti :) turiu galimybe issigraviruot tuos uzrasus AS2 ir pan. bet jeigu jau 30% yra tai bbs tada.
|
pasigauk koki bludinejanti po miesta ekipaza ir paprasyk kad pamatuotu
|
kad vln neturi jie :) gal tik vienas kitas
|
Citata:
|
pas mane elegance. tonuoti gal tiek pat kiek ir avangarde tik kad kazkokiu zaliu atspalviu :) as uzsitamsint vistiek noriu, bet nenoriu kad butu tamsintas tik galas, noriu kad ir priekis nedaug skirtusi.
|
Citata:
|
Pas mane ir zalswu atspalwiu langai soninei! Idomu kiek ten procentu jau yra? O noriu ir uzniaukt nors biski prieki,nes man ir neprie sirdies kaj tik puse tamsinta.
|
ot chebra neturi ka veikt :)))
kam tamsinti langus ir po to lakstyti nuo patruliu? P.S. kai galas tamsintas tai is vis klaikiai atrodo :( |
Pas mane ant darbines uztamsintas galinis stiklas. Tai vaziuojant trasoje nakti - labai puiku ir nieks is galo neakina, bet... vaziuoti atbulam is kokio kiemo - tai jau labai nesmagu, nes ziuri tik i soninius veidrodelius ir vaziuoji kaip su autobusu.
|
pagal visoje europoje nustatyta standarta gamintojas negali uztonuoti soniniu stiklu stipriau nei 70% swiesos laidumu. jei langai tonuoti (ne pleve) stipriau jau reikia kaska ytarti. arba kaskas prikiso nagus arba stiklai skirti ne europos rinkai.
jei papuole auto su tokiais stiklais tai jy eksplotuoti ne tik lietuvoje bet ir daugumoje europos saliu draudziama. |
As tai nespuoguotas ir siaip nesu negrazus, tai ir tamsint nera prasmes, nes nera ko nuo aplinkiniu sleptis. Aisku, kai buvau jaunesnis, po mokyklos baigimo, tai ir pas mane buvo noras ir buvau uzsitamsines. Dabar, tai butu geda ir vaziuot i verslo susitikima su uztamsinta masina.
|
Citata:
|
Gal tamsta norejo pasakyti kad tai daugiau jaunu zmoniu pasirinkimas? Tamsinti langai manau susitikimui gedos nedaro.Juk ne pagal masina,ratus,hobbi ar dar kazka apie zmogu sprendi.
|
Citata:
|
Man tai esme kad pats auto geriau ir rimciau atrodo su wisais uztamsintais langais :-)
|
Citata:
|
Citata:
- Verslininkas su kostiumu uz 3-4 tukst. litu, ar - Bachuras su juodom kostiuminem kelnem ir kozha is Bizono uz 1.5 tukst. Litu? Jei rimtumo virsune yra filmo "Reketir" herojai, tada sutinku - tamsinti langai yra labai rimta. Citata:
Tu visiskai teisus, kai turtus skaiciuoji simtais milijonu, tuomet savo ivaizdi gali formuoti kaip nori. Tuo tarpu tie, kas operuoja milijonu, keliais ar keliasdesimt, tiems yra siokios tokios priimtos normos diskretiskumui, konservaryvumui ir panasiai. Deje tiuninguotos masinos ar tamsinti langai atrodo neskoningai, nor gal kai kam tai ir grazu. |
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:13. |