MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mano AMG :) W210 E50 AMG (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=396)

Luckis 2010-04-04 20:43

Citata:

Pradžioje rašė BLEIDAS (Post 74660)
Aisku, kad kankina :) Vis pasiziuriu i ju kosmine kaina. Cia uz, kaip mb140 sako "banana", saukia beveik tiek, uz kiek as uz savo sveika pardaviau :D

O tu pardavinedamas toki biski neeilini modeli nebandei pastatyti skelbimus kur i tarptautinius tinklapius? kad ir ta pati mobile.de?

eSaS 2010-04-04 20:49

o siap kdl bleidai pardavei ? atsibodo gal ar uzsinorejai konors naujesnio ar tiesiog su finansais sunku ? jei nepaslaptis aisku :geda:

Edgaras 2010-04-04 21:02

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 74607)
Realiai man to praktiškumo nedaug kada ir reikia. Išvis aš žmogus nepraktiškas :D Mano bagažinė tik subą vežioja, galinės sėdynės - tik akumą uždengia :D

nuu nezinau cia visi pries ta sl'a bet as tai keisciau. pasenes nepasenes bet sl'o vaizdas man geresnis, sportiskesnis + cabrio.
is pasaliniu zmoniu E50 atpazista turbut tik mersistai. visiem kitiem manau tai paprastas W210. o sl'as turi geresni vaizda ir nenusimananciam apie masinas.
:wave:

BLEIDAS 2010-04-04 21:03

Citata:

Pradžioje rašė Luckis (Post 74662)
O tu pardavinedamas toki biski neeilini modeli nebandei pastatyti skelbimus kur i tarptautinius tinklapius? kad ir ta pati mobile.de?

Kad nzn kaip i tuos puslapius idet, o jei dar koks vokietis ar prancuzas paskambins, nesusisnekesiu. Prastos mano uzsienio kalbu zinios :)

Citata:

Pradžioje rašė MB Fan Forever (Post 74663)
o siap kdl bleidai pardavei ? atsibodo gal ar uzsinorejai konors naujesnio ar tiesiog su finansais sunku ? jei nepaslaptis aisku :geda:

Nera cia jokiu paslapciu :) Paprasciausiai, pasikeitus ekonominei situacijai, pasidare sunku islaikyti toki automobili. Seniau gyvenau pas tevus, db isejau ant savo subines gyvent, papildomu islaidu atsirado. Be to, i dabartini daugiabucio kiema neivaziuodavau, nes ten ivaziavimas baisus, buferi pirmoj duobej palikciau. Kuro sanaudos palyginus nedideles buvo, bet su siandienos benzino kainom, jau nebejuokinga daros. Kai E50 pirkau, benzas kainavo 3.06lt :D

Edgis 2010-04-04 21:06

Citata:

Pradžioje rašė BLEIDAS (Post 74666)
Kad nzn kaip i tuos puslapius idet, o jei dar koks vokietis ar prancuzas paskambins, nesusisnekesiu. Prastos mano uzsienio kalbu zinios :)

Reikėjo kreiptis į forumiečius, tikrai būtų kas iš Kauno padėjęs:) Be to tikrai būtum daugiau gavęs:)

BLEIDAS 2010-04-04 21:15

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 74668)
Reikėjo kreiptis į forumiečius, tikrai būtų kas iš Kauno padėjęs:) Be to tikrai būtum daugiau gavęs:)

Zinau, kad buciau daugiau gaves, bet butu reikeje pardavinet belekiek. Cia atidaviau pigiau, nupirko per keles dienas. Siuliau ir jums, tikrai geros bukles buvo, bet niekam nereikejo. Jei jau taip pigiai pardaviau, kaip sakot, tai reikejo is manes paimt ir uzsidejus pageidaujama suma, parduot per mobiles, ebejus ir t.t :D

Edgis 2010-04-04 21:18

Būčiau laisvų pinigų tiek turėjęs jis būtų Lietuvoj pasilikęs:) Aišku, darei kaip tau patogiau, bet aš vien dėl sportinio intereso būčiau į kokį mobile.de įmetęs:)

eSaS 2010-04-04 22:00

suprantama :wave:

Citata:

Nera cia jokiu paslapciu :) Paprasciausiai, pasikeitus ekonominei situacijai, pasidare sunku islaikyti toki automobili. Seniau gyvenau pas tevus, db isejau ant savo subines gyvent, papildomu islaidu atsirado. Be to, i dabartini daugiabucio kiema neivaziuodavau, nes ten ivaziavimas baisus, buferi pirmoj duobej palikciau. Kuro sanaudos palyginus nedideles buvo, bet su siandienos benzino kainom, jau nebejuokinga daros. Kai E50 pirkau, benzas kainavo 3.06lt :D

arbuzas 2010-05-08 18:41

Kaip namų sąlygomis taip "nusišveist" muflerius? Nerealiai atrodo.

http://i248.photobucket.com/albums/g...as/muflers.jpg

Tomskis 2010-05-08 18:53

su coca cola :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:38.