MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Laikinai paklydusieji ... :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8631)

Hunter 2015-03-22 19:43

AMG nusipirko, tai jau drasus cia pamokslus skaityti :D

kesha 2015-03-22 20:19

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 383132)
tai čia tavo pačio problema, o ne rinkos. šiandien visai padorų s211 e220 mačiau už 3600eur.

beik,e klase su 220motoru is principo nesiderina su padorumu:donttellme:

sharrasitto 2015-03-22 20:27

1 Attachment(s)
:D

Attachment 13516

sportbatis 2015-03-22 20:34

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 383158)

nuuu, tai davai placiau :D kas per sirdis pas ji? atrodo tai idomiai.

sharrasitto 2015-03-22 20:39

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 383159)
nuuu, tai davai placiau :D kas per sirdis pas ji? atrodo tai idomiai.

tikras FR modelis, 140kw dyzelis, trauka nereali :crazy2:

sportbatis 2015-03-22 20:43

nesuprantu. 8.2sec iki 100 raso :D ar as ne ten ziuriu. kazka tu cia sarai mali man su ta trauka :D

Artunas 2015-03-22 20:48

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 383147)
AMG nusipirko, tai jau drasus cia pamokslus skaityti :D

Ne todėl, tai mano kazkelintas MB ir vairuoju daug metu tik MB, todel galiu pamokslus skaityt :D

Man tik keista kaip ne kurie vis svaigsta kaip jie nori ir myli MB, bet kazkodėl modeliai vienas po kito eina ne tie kur jie nori ;)

Eidis 2015-03-22 20:55

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 383160)
tikras FR modelis, 140kw dyzelis, trauka nereali :crazy2:

Tai chipintas bus. Originaliai tai tik 125kw ėjo.

sharrasitto 2015-03-22 20:57

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 383161)
nesuprantu. 8.2sec iki 100 raso :D ar as ne ten ziuriu. kazka tu cia sarai mali man su ta trauka :D

8.0 iki simto oficialiai, pas mane chipuotas jis dar mazumele :D

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 383162)
Ne todėl, tai mano kazkelintas MB ir vairuoju daug metu tik MB, todel galiu pamokslus skaityt :D

Man tik keista kaip ne kurie vis svaigsta kaip jie nori ir myli MB, bet kazkodėl modeliai vienas po kito eina ne tie kur jie nori ;)

vertinu mersus ir jauciu jiems didziausia simpatija, ne tik automobiliams, bet ir paciam brandui, tokiam kaip MERCEDES-BENZ, bet nesu ligonis ir gyvenime nepraleidziu progos isbandyti ir kitu markiu automobiliu, o tiksliau, viskas vardan to, jog is to iseina uzdirbti. Savo juoda leona pardaviau su dideliu pliusu, nematau prasmes pirkti pirma pasitaikiusi mb ir eiti su juo i dideli minusa, kol turiu jegu, laiko ir noro, tol zaisiu ir dasidursiu papildoma kapeika, neeikvodamas dideliu pastangu. Tiesiog tereikia tinkama modeli nupirkti ir speti laiku parduoti. Man nera priimtina ta fanatiska meile kazkokia markei, kai zmones nera mate ir bande kitu markiu automobiliu, isikabina viena ir eina ta pacia vaga ir visai nesvarbu, kad tai issaukia dideli - - -. Reikia prisitaikyti prie situacijos ir jeigu yra proga isnaudoti ja :)

Artunas 2015-03-22 21:01

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 383167)

vertinu mersus ir jauciu jiems didziausia simpatija, ne tik automobiliams, bet ir paciam brandui, tokiam kaip MERCEDES-BENZ, bet nesu ligonis ir gyvenime nepraleidziu progos isbandyti ir kitu markiu automobiliu, o tiksliau, viskas vardan to, jog is to iseina uzdirbti. Savo juoda leona pardaviau su dideliu pliusu, nematau prasmes pirkti pirma pasitaikiusi mb ir eiti su juo i dideli minusa, kol turiu jegu, laiko ir noro, tol zaisiu ir dasidursiu papildoma kapeika, neeikvodamas dideliu pastangu. Tiesiog tereikia tinkama modeli nupirkti ir speti laiku parduoti. Man nera priimtina ta fanatiska meile kazkokia markei, kai zmones nera mate ir bande kitu markiu automobiliu, isikabina viena ir eina ta pacia vaga ir visai nesvarbu, kad tai issaukia dideli - - -. Reikia prisitaikyti prie situacijos ir jeigu yra proga isnaudoti ja :)

Viskas labai teisingai išdestyta ;)
Tai vadinama sveika komercija, sėkmės joje tau ir lauksim kazko ka galėtume aptart ;)

wzikas 2015-03-22 21:15

keisti jus - suprasciau dzipui 7-8 sek yra neblogai, bet ka su tokiom skarbonkem gaudyt visai neaisku

Tomskis 2015-03-22 21:26

medzius, sviesoforus, pesciuosius...

Asterix 2015-03-22 21:30

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 383132)
tai čia tavo pačio problema, o ne rinkos. šiandien visai padorų s211 e220 mačiau už 3600eur.

kriterijuose tik 2.7 arba 3.2 motorai

wzikas 2015-03-22 22:15

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 383171)
medzius, sviesoforus, pesciuosius...

Nematau dabar gatvese kad bespredela kas darytu - mano laikais kai CRXai, troikes, Kadetai valde tai sakes kas daresi. Pirma masina buvo VR6 tautovezis, net nemokejau normaliai begius jungines is 2 startavau ir iki 90 isukdavo pradziai buvo per akis :) O dabar vienas staigus persimetimas is 3 juostos i pirma ir atgal jau chuliganiskas vairavimas ir vos ne stuke eur. Sunku jaunimui - nera kur net spustelt.

Darinis 2015-03-22 22:24

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 383176)
Nematau dabar gatvese kad bespredela kas darytu - mano laikais kai CRXai, troikes, Kadetai valde tai sakes kas daresi. Pirma masina buvo VR6 tautovezis, net nemokejau normaliai begius jungines is 2 startavau ir iki 90 isukdavo pradziai buvo per akis :) O dabar vienas staigus persimetimas is 3 juostos i pirma ir atgal jau chuliganiskas vairavimas ir vos ne stuke eur. Sunku jaunimui - nera kur net spustelt.

Nuleki y kacergine ir gali spaust kol akys issoks:) miesto gatves tam neskirtos

alteroja 2015-03-23 05:11

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 383167)

tai man atrodo reikėtų ne trauką (kuri daugeliui mb nepaliks įspūdžių) akcentuoti, o pelną.

sportbatis 2015-03-23 07:32

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 383184)
tai man atrodo reikėtų ne trauką (kuri daugeliui mb nepaliks įspūdžių) akcentuoti, o pelną.

nu :D tas spuogas siek tiek greiciau vaziuoja nei mano keliu tonu karve, tai kame cia prikolas?

simaso 2015-03-23 08:22

kas iš tos traukos, jei nei vaizdo, nei kokybės, nei prabangos nerasta. vienas gyvenimas gi duotas ;] sharrai, bobiška čia mašina ;]]]

sharrasitto 2015-03-23 08:34

jus keisti zmones :)

Rykštė 2015-03-23 08:43

nenoriu pasirodyt nesuprantantis apie greiti :D ,bet 8s iki 100km/h jau skaitosi raketa? ir toks ne pats didziausias modelis...........

sharrasitto 2015-03-23 08:47

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 383204)
nenoriu pasirodyt nesuprantantis apie greiti :D ,bet 8s iki 100km/h jau skaitosi raketa? ir toks ne pats didziausias modelis...........

na pas mane jis burtas, ne stock, bet tebunie nevalyt :D man nuo to sirdies neskauda :D gal per stipriai issireiskiau, nes pamirsau, kad cia puse forumo su penkiasekundinem vazineja ;)

wzikas 2015-03-23 08:54

Tai viskas tvarkoj, grazus tas seatas ir ekonomiskas, bet tos 7-8 sek dzipam virs 2 tonu gal ir rodiklis, bet ne miesto nuograuzai. Nors tikiu kad vistiek be garso izoliacijos vejas svilpia, koks blow offas snypscia, turbina cypia, sportine sankaba spiria i sikna, ismetimas burzgia - geras auto jaunimui

ShotGun 2015-03-23 08:57

Na autostradoj ar iki smerties tusciu keliu, tai gal tas Seatas ir ne pati galingiausia masina, bet realaus gyvenimo salygomis, mieste, ar kur netiesus ar siauresnis kelias - mazas svoris plius pusetina galia tikrai daro stebuklus. Mieste visu taip megiamas e320cdi ar panasus vargiai spetu is paskos.

Tomskis 2015-03-23 08:57

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 383176)

zinias atsiversk :) svieziausias turbut kai perejoj 5 zmones numuse. gerai nors uz tycine zmogzudyste teis

alteroja 2015-03-23 09:00

už tyčinę? gal turi info šaltinį?

wzikas 2015-03-23 09:01

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 383208)
zinias atsiversk :) svieziausias turbut kai perejoj 5 zmones numuse. gerai nors uz tycine zmogzudyste teis

Maciau, pasitaiko visur. Bet juk nera to masinio bardako kuris buvo anksciau kai visi kaip nuo papo nutruke lakste - daugiau pagarbos, daugiau kantrybes, socialinio atsakingumo.

sharrasitto 2015-03-23 09:02

manau reiketu duoti kokiam vanixui prasukti rata, kuris iprates prie 2x galios, tuomet turbut nuomone butu realesne nei mano, nulipusio nuo e320/e270 dyzeliniu mersu :D gal tik man taip atrodo :geda:

Bombardier 2015-03-23 09:10

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 383212)

Buvo rašyta ir aš skaičiau. Bet vis tiek neįsivaizduoju kaip tai įmanoma. Teoriškai jis turėjo laukt už vairo kol per perėją eis žmonės ir specialai nukreipęs į juos mašiną partrenkti siekdamas jų mirties (kaip samdomas žudikas) ??? Nes tyčiniuose nusikaltimuose būtina ĮRODYTI, kad asmuo tyčiniais veiksmais ar neveikimu siekė pasekmių, šiuo atveju nužudyti.

Hunter 2015-03-23 09:10

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 383213)
Maciau, pasitaiko visur. Bet juk nera to masinio bardako kuris buvo anksciau kai visi kaip nuo papo nutruke lakste - daugiau pagarbos, daugiau kantrybes, socialinio atsakingumo.

Norint prisiminti senus gerus laikus ne taip ir toli reikia vaziuoti

Markko 2015-03-23 09:15

Sharai,sveikinimai! Plataus kelio...Fr"e panaudota labai daug pakabos elementu ir sprendimu is GTI ir R golfo..stabdymas,,,kelio laikymas yra tikrai auksto lygio...mase ir manevringumas manau nustebins ne viena 3.0 + vairuotoja...toks rocket pocket :)
Brutali galia ir tos 0-100 km/h ne visada rodyklis..

vanix 2015-03-23 09:17

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 383214)
manau reiketu duoti kokiam vanixui prasukti rata, kuris iprates prie 2x galios, tuomet turbut nuomone butu realesne nei mano, nulipusio nuo e320/e270 dyzeliniu mersu :D gal tik man taip atrodo :geda:

Visi dyzeliai apgaulingai atrodo, kad nerealiai valyt del didelio sukimo momento, ypac kai dar mechanine deze :) su atmosferiku nera tokio jausmo, nors jis sekundemis gali ir zymiai greiciau begetis :) del ko Rafiui atrodo, kad CL'as nevalyt, o koks nors bmw 740d valyt, nors is tirkuju CL'as visa sekunde greiciau renka 100 :)

Man butu sunku kazkoki ispudi padaryt, nes as is tikruju jau priprates prie tos galios per du metus vairavimo amg. Kai pirkom draugei CLK, buvom viena CLK320 CDI apziuret, chipuota, sake ant stendo issuko 200kW, man visiskai jokio ispudzio nepaliko kazkodel :(

Tomskis 2015-03-23 09:18

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 383212)

http://www.delfi.lt/news/daily/crime....d?id=67489678

alteroja 2015-03-23 09:24

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 383221)

duodu 99 proc, kad teisme perkvalifikuos. nes čia kvepia prokuroro nekompetencija...

Rykštė 2015-03-23 09:27

nesu visiskai tikras,bet birzuos ar pan,kai bego nuo milicijos ir i taksa su pensininkem ileke,lyg tai kaip uz tycine teise.

Tomskis 2015-03-23 09:28

ne birzuos, ukmergej berods. taip ten nuteise uz tycine, kur tris zmones prazude taxi

alteroja 2015-03-23 09:28

na nebent sukurtas naujas precedentas... bet iš esmės neatitinka tyčinės žmožudystės požymių.

Hunter 2015-03-23 09:36

tycia sukele pavoju kitu gyvybems, ne netycia gi koja nukrito ant gazo

alteroja 2015-03-23 09:38

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 383227)
tycia sukele pavoju kitu gyvybems, ne netycia gi koja nukrito ant gazo

čia ne motyvas.

Rykštė 2015-03-23 09:46

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 383228)
čia ne motyvas.

kasininke apsizioplina ir atiduoda per daug grazos-klaida.
kasininke apsizioplina ir atiduoda per daug grazos(tu neapsiziuri)-vagyste.
surask logika.
gal geriau tokius uz tycines teise,nei tuos,kurie gavo per daug grazos uz vagyste.

Bombardier 2015-03-23 09:49

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 383228)
čia ne motyvas.

Teoriškai gali ir nereikt motyvo nužudyti. Nustačius netiesioginės tyčios kaltės formą, kuomet asmuo nors ir nenorėjo pasekmių (nužudymo), bet sąmoningai leido jiems atsirasti. Būtina įrodyti, kad greitį jis viršijo (autoįvykio priežastis) ne dėl žioplumo, o tyčia. O driftas dažniausiai ir būna daromas tyčia :) Vis dėl to dažniausiai baudžiamosiose bylose dėl KET pažeidimų taikoma nusikalstamo pasitikėjimo (netyčinė) kaltės forma, kuomet vairuotoas nepagrįstai (lengvabūdiškai) tikisi išvengti pasekmių.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:37.