![]() |
AMG nusipirko, tai jau drasus cia pamokslus skaityti :D
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
|
Citata:
|
Citata:
|
nesuprantu. 8.2sec iki 100 raso :D ar as ne ten ziuriu. kazka tu cia sarai mali man su ta trauka :D
|
Citata:
Man tik keista kaip ne kurie vis svaigsta kaip jie nori ir myli MB, bet kazkodėl modeliai vienas po kito eina ne tie kur jie nori ;) |
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
Viskas labai teisingai išdestyta ;) Tai vadinama sveika komercija, sėkmės joje tau ir lauksim kazko ka galėtume aptart ;) |
keisti jus - suprasciau dzipui 7-8 sek yra neblogai, bet ka su tokiom skarbonkem gaudyt visai neaisku
|
medzius, sviesoforus, pesciuosius...
|
Citata:
kriterijuose tik 2.7 arba 3.2 motorai |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kas iš tos traukos, jei nei vaizdo, nei kokybės, nei prabangos nerasta. vienas gyvenimas gi duotas ;] sharrai, bobiška čia mašina ;]]]
|
jus keisti zmones :)
|
nenoriu pasirodyt nesuprantantis apie greiti :D ,bet 8s iki 100km/h jau skaitosi raketa? ir toks ne pats didziausias modelis...........
|
Citata:
|
Tai viskas tvarkoj, grazus tas seatas ir ekonomiskas, bet tos 7-8 sek dzipam virs 2 tonu gal ir rodiklis, bet ne miesto nuograuzai. Nors tikiu kad vistiek be garso izoliacijos vejas svilpia, koks blow offas snypscia, turbina cypia, sportine sankaba spiria i sikna, ismetimas burzgia - geras auto jaunimui
|
Na autostradoj ar iki smerties tusciu keliu, tai gal tas Seatas ir ne pati galingiausia masina, bet realaus gyvenimo salygomis, mieste, ar kur netiesus ar siauresnis kelias - mazas svoris plius pusetina galia tikrai daro stebuklus. Mieste visu taip megiamas e320cdi ar panasus vargiai spetu is paskos.
|
Citata:
|
už tyčinę? gal turi info šaltinį?
|
Citata:
|
manau reiketu duoti kokiam vanixui prasukti rata, kuris iprates prie 2x galios, tuomet turbut nuomone butu realesne nei mano, nulipusio nuo e320/e270 dyzeliniu mersu :D gal tik man taip atrodo :geda:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sharai,sveikinimai! Plataus kelio...Fr"e panaudota labai daug pakabos elementu ir sprendimu is GTI ir R golfo..stabdymas,,,kelio laikymas yra tikrai auksto lygio...mase ir manevringumas manau nustebins ne viena 3.0 + vairuotoja...toks rocket pocket :)
Brutali galia ir tos 0-100 km/h ne visada rodyklis.. |
Citata:
Man butu sunku kazkoki ispudi padaryt, nes as is tikruju jau priprates prie tos galios per du metus vairavimo amg. Kai pirkom draugei CLK, buvom viena CLK320 CDI apziuret, chipuota, sake ant stendo issuko 200kW, man visiskai jokio ispudzio nepaliko kazkodel :( |
Citata:
|
Citata:
|
nesu visiskai tikras,bet birzuos ar pan,kai bego nuo milicijos ir i taksa su pensininkem ileke,lyg tai kaip uz tycine teise.
|
ne birzuos, ukmergej berods. taip ten nuteise uz tycine, kur tris zmones prazude taxi
|
na nebent sukurtas naujas precedentas... bet iš esmės neatitinka tyčinės žmožudystės požymių.
|
tycia sukele pavoju kitu gyvybems, ne netycia gi koja nukrito ant gazo
|
Citata:
|
Citata:
kasininke apsizioplina ir atiduoda per daug grazos(tu neapsiziuri)-vagyste. surask logika. gal geriau tokius uz tycines teise,nei tuos,kurie gavo per daug grazos uz vagyste. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:37. |