![]() |
Labas vakaras, gal kažkas artimiausiom dienom Jieznas - Kėdainiai arba Jieznas - Kaunas rieda ir galėtų ratlankių komplektą parvežti? :)
|
|
|
idomu kada ateis toks laikas kada masinos taps toks nereiksmingas daiktas kaip telefonas, kurio gamintoja dar pasakysim, o modeli jau neprisimenam :)
|
tai jau po biski ateina, GLE , GLC, GLS, GLA, SLC ir t.t.
|
Tai jau buvo gi senai tas
http://s1.cdn.autoevolution.com/imag...s-103180_1.jpg O tie kas nesidomi, tai jiems mersas ir mersas |
Gal kas kokia nuoroda kaip prieit prie w220 arba c200 2002m palanges boso ?
|
apsispręski prie kurio.
O šiaip wis įsirašyk ir rasi jeigu w220 tai reikia nuimti galinę sėdynę, atlošą, galvos atlošus, galiniu stoikių apmušimus, bagažinės apmušimą ir nuėmus palangės apmušimą rasi garsiakalbį |
gal kas Kaune LD zalu reg skyriaus turi pazystamu? simboliniai apgadinimai nenoriu kad pasiustu velniop
Pvz jei padanga kazkiek ipjauta gan gyliai per sona ar jie traktuoja cia kaip pakeitimui ar tiesiog lopa des? AR yra kokios taisykles kaip su tom padangom daryt? O jeigu ratlankio kantas nutarkuotas kaip skaiciuoja - ratlankio lyginimas/virinimas ar nauja iesko? |
Sveiki, gal kas is kolegu vilnieciu turit intercarse accounta su nuolaidom ir 2 oro filtrus w211tam galetumet uzsakyt?
|
Citata:
|
tai kad ir taip Man abu filtrai 642 varikliui 26 eurai....
|
58€ abu originalai.
p.s. pakeitus reikia su staru nunulinti ju drifto tolerancijas ;) |
tu pokstauji ar cia rimtai? :)
Citata:
|
Citata:
|
mann du filtrai oro om642 ~26eur. Kažin kokių jam filtrų reikia, ar salono, ar variklio, ar kitokių.
http://www.automobiliudalys24.lt/mer...60/oro_filtras |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
p.s. cia retas atvejas, bet jau buvo, kaip pamoka parduodam naujus matuoklius :) |
Dekui uz info, nes kaip tik ant dienu galvojau keist. :)
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
na kiek supratau kalba ejo apie w211 jeigu neparase metu vadinas taikoma visiems bent jau taip supratau as :)
Citata:
|
O aš suprantu, kad visiem V6 varikliam ir ne tik.
|
Citata:
|
|
Prašom plačiau.:)
|
laukiam vampiro atsakimo :)) kuriems reikia kuriems ne
Citata:
Citata:
|
V6 dyzeliams tai tikrai, bent taip jau jis buvo kažkada sakęs, o kaip dėl kitų manau patikslins.
|
2004m 1.7cdi avangarde piccadilly komplektacija. kėbulas neblogas, važiuoja lyg ir normaliai, kažkas bilda pakaboje, ir dega BAS ESP lempukas. sutariau su pardavėju, kad sutvarko tuos trūkumas ir pravaro TA. palikau avansą, o šeštadieni turėčiau pasiimt ;]
|
Citata:
p.s. cia tipo naujiena pasakiau? p.p.s. jus nenorit suzinoti ka reikia daryti jaigu pasikeitei nauja led lempa, tarkim po avarijos. ir atvaziuoji i silberi prikoduoti :D |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Istatykiskai grazins uzstata, pagal nerasytas perekupu taisykles, tiek pat virsaus duos
|
Na man tai naujiena cia mano pirmas w211, turiu virs pusmecio,ir kas kart suzinau ka noes naujo :) pries tai turejau c124.
Citata:
|
Prie skirtingai atidarytu langu palaikyk vidines oro cirkuliacijos mygtuka, suzinosi dar kai ka naujo :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:59. |