![]() |
ko jus pergivenat 245/40 bus panasus efektas kaip ir su r18 245/45 pataikius i rimtesne duobe, kai vazinejau 245/40 jokiu problemu nebuvo su duobem, buvo problemos kai vazinejau su 245/30, dabar 245/35 uzsidejes reik atsargiau vazinet ir viskas, bet jei ne r16 ir taip reik saugotis duobiu. tad nera jau taip baisu tie r20 ant s klases, vaizdas tikrai atperka rizika sudauzyt ratus, net ir sudauzius atperka remonto kastus
|
Ratai super! Geresni net uz mano :xx::xx::xx:
|
Citata:
|
galiu paskyt tik tiek kad jokio skirtumo vaziuojant nuo r18 nesijaucia padangos gan aukstos tai duobiu nebijau.
p.s. ratai painti is kauno kur vazinejo su 255/30 padangom 2 metus ir jokiu bedu tiesus nemusa ir balansuojant max paprasae 35g :) aisku jei vazinesiu kaip Fat per visas duobes kaip nesveikas tai galima viska sulauzyt ir i ora pakilt, kaip rusai sako s duru mozno i x.. slomat ;) pirk toki nebijosi per duobes lekt :D http://i850.photobucket.com/albums/a...312_125306.jpg |
Citata:
|
Citata:
Siandien masina nuvariau i servisa, kad viska patikrintu ir sutikrintu, tai lauksim ziniu woodooo pas mane ant ML tos pacios valstybinio numerio raides, taip kad nieko naujo cia neparodei. Nepamirsk buna situaciju force majore Ufonautas nexodi v gadalki Neneigiu dideli ratai grazu, bet yra tam tikros ribos kai grozis praslenkia su praktika. |
Mano zmona irgi nejaute kai ant w220 nuo r17 perejau ant r19.. Bet normalus vairuotojas manau pajaustu net jei padangas pasikeistu is tarkim r17 235/50 i 235/45 :) Ka jau kalbeti apie skirtuma tampymo po kelia po r18 ant r20 :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:39. |