![]() |
Citata:
|
Citata:
|
As irgi sąąb atmesčiau vien dėl išvaizdos, kuri jau nuo 199x metu nesikeičia. Šalia e39 ar w210 pastačius, tai gal ir neblogai atrodo, bet kalbant apie šio amžiaus mašinas, tai kažkaip man senove dvelkia.
Audi 2,8FSI benzinu automatu 2009m. (po facelifto) teko pavažinėt. Benzino sąnaudos patiko, pakako 13 ltr. benzino, bet su geležinio vilko kamščiais, tai skaitau nėra labai blogai. Bet kas nepatiko - 2,8 variklis tikrai ne toks staigus, kaip 3,2 merso ir , jei neklystu, dažnai komplektuojamas su Multitronic dėže (bepakope). Vat ta dėžė man asmeniškai labai nepatiko. O iš principo paantrinčiau siūlymams pirkti A6. |
Citata:
|
man glutaminas sake audi 3 0tdi turi bedu su grandinem,taspats ir phaetonui,o kiek sansu kad tau taip nutiks nks nzn :)
|
Citata:
|
Citata:
|
beja iseina ten itempejai barska poto ta grandine, pasitvarko normaliai tik biski kainuoja nes ardyt puse masinos reik :)
|
Citata:
|
Audi tokiuose metuose visos turi dėžes-variatorius, kuriuose reikia keisti diržą, kas yra super brangus malonumas. Jam dylant pradžioje tik tampo ar vibruoja važiuojant kai kuriais diapazonais, paskui visiškai pagenda. Jų net Vokietijoj nenori tvarkyti, labai daug skelbimų Audi su dėžės defektais...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:13. |