Citata:
Pradžioje rašė rafis
(Post 405008)
del garso perki amg? 4eu uz amg modeli negi daug? nelabai zinau tokiu modeliu kainu, bet draugas 99m 540 mechanine pardave uz panasiai(paprasta ne m5) :) tai negi cia daug? ar dar vienas tipinis pirkejas, svaru kaina, o kai atvaziuoji paziuret, jau svarbu ir stovis-bukle pasidaro?
|
Gerai pradėkim nuo pradžių tada :)
W210 iki FL AMG labai jau kuklus savo apdaila, garso normalaus nėra, rudyja kaip niekas kitas ir kas blogiausia visas, vienintelis pliusas variklis... Konkrečiu mano atveju man gaila mokėti ir tas 4k EUR už pre FL w210 AMG, kurį reikės dažyt pastoviai, reikės ratų nes esami ten nekokie labai. Stovis bendras geras E55, bet rida nėra maža ko pasekoje gali prasidėt ir variklio remonto niuansai, tai iš 4 EUR galima pakilt drasiai iki 5 ir į viršų. Ir taip aš viską apgalvojes sakau, kad brangu mokėt tuos pačius 4k EUR už pre FL E55 kuris neturi vertės išliekamosios, o AMG modifikacija skurdi tame modelyje. Jeigu tai būtų FL, kuris yra galingesnis, normalia apdaila , atnaujintu salonu tada viskas OK kaina tokio galėtu būti ir 7~8k EUR.
PS: Taip AMG man turi skleist malonų garsą.
Kas liečia tavo draugą už 540i sena iki FL mokėt tiek irgi nesamonė, nieko ten gero jeigu ne emkė :) Nevažiuoja tas 4.4 benzinas pagal savo sąnaudas, nors labai normalu nes kilowatu ne kibirais ten, bet kaip tų metų mašina gal ir turėjo potencialo. Drasiai galiu komentuot būtent 4.4 variklius nes turėjau pat 740i 4.4 ir daug važinėjau su kitais bmw modeliais su šitu varikliu, taip kad nieko gero. Tai už ką ten mokėti, nebent auto su maža rida ir realiai yra idealios būklės. Šiai dienai geriau dasimesti ir nusipirkti kažką naujesnio :)
|