![]() |
Nebent kasdien po darbo vaziuojant plauti ? Jei neleisi purvui uzsistovet, tai turetu nuimti ?
|
Citata:
|
Citata:
|
Nesenai dariau bemwa juoda keliu m etu senumo tai sake lenkuose idealiai bekontakte nuplauna.. tai lietuvoj plauna rankinese o lenkijoj bekontaktese..
|
čia ėjo kažkada kalba apie mokesčius pardavus automobilį ... man atrodo ,kad buvo terminas ( atrodo trys metai ) kuriam praėjus nereikia mokėti ,gal kas žino tiksliau kaip yra ?
|
3m
|
Citata:
|
Man iskilo klausimas. Praeitais metais nusipirkau ir pardaviau Corvette, dabar liko keletas dienu iki deklaravimo galo ir nerandu as jokiu popieriu pirkimo ir pardavimo. Gal ir man turi laiskas ateit kiek as skolingas valstybei?
|
Citata:
|
Bekontaktė tik tuo atveju nuplaus, jei spaudimas bus toks, kad dažai pradėtų luptis.
|
Citata:
|
Citata:
|
Kiek su kuo kalbejau tau sako spaust pateikti ir nesukt galvos. Jei bus kokiu neaiskumu tai vistiek tuetu paskambint?
|
taip, man paskambino, pasake ka patvarkyti reik. bet cia tik tada kai mano vmi uzpildziau prasyma grazinti permoka. reikejo patvarkyti ir uz 12 ir uz 13 metus deklaracijas. tas pat ir mano kolegai, po prasymo uzpildymo irgi skambino, irgi patvarke. tada ta prasyma atmeta ir pagal deklaracijas grazina permokas.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
120
Sveiki formieciai,
Noriu durna(gal) klausima uzduoti. isigijau 1-ka bimbala 2005. Priekines lempos be xenon yra. Zibintai jiems buna tamsus viduje(patamsinti) ? Kas kas zino kas parduoda ? :) Dekuj. |
Ieskau majatniko ivoriu. kodas 1294630050 arba rodo kad buvo pakeistas i 1294600019. Gamina Lemforder. Lemf kodas 1235801. Visa Lietuva tinka. kontaktinis tel 868 5559keturi
|
Esat gal kas isideje pas save i automobilius GPS tracker tk103b?
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
Kodas originalus kartais ne su klaidom? Pagal šitą kodą silberis turi po 55eur |
Majatnyko ivores. Pirmas kodas pacios vienos ivores, antras kodas viso rem komplekto.jau uzsakyta autokurte, tad nebeaktualu daugiau.
Sent from my H60-L04 using Tapatalk |
Ner tokios detales kaip majatnykas. Majtnykas yra, bet lietuviskai smagraciu vadinamas
|
Tomski, majatnikas tikrai ne smagratis, o majatnikas-lietuviškai, pažodžiui-švytuokline trauke,kuri tvirtinasi ant priešingo lonžerono(negu vairo kolonėlė) ir gauna judesį tiesiogiai nuo vairo kolonėlės ir perduoda jį per traukių sistemą į ratus.
|
Citata:
|
Sveiki, skamba kazkaip kvailai, bet taip jau yra :D - Sauleta diena, kai lauke gana silta (+10 ir daugiau) ir masinos salonas buna isiles, peciukas pradeda pusti tik salta ora, nustacius ar 15 ar 30 laipsniu nelabai jauciasi skirtumas. Kai tik atvesta, kad ir ta pati vakara, viskas vel puikiai klauso ir sildo :)
Is pradziu galvojau, kad cia beda vadinamuose kiausuose, bet pradejau pastebeti, jog sis dalykas tikrai priklauso tik nuo oro :D Darant ta "diagnostika" per pacia kondiske rodo B1416 - Coolant circulation pump (M13). S210 FL su elektronine klima |
čia labiau priklauso nuo to ar stovi ant laisvų ar važiuoji, nes siurbliukas neveikia. 90proc kad reikia šepetukus keist
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Sveiki. Pardaviau netiketai viliuka savo galvoju sugrysti i mb vairuotoju gretas. Nes e70 dar neikandu. Todel mastau ML'a arba R. Klausimas tox ar R buna ne visais ratais varomu? Kiek vartau skelbimus tai dauguma visais varomi (man tai ne minusas) tik seip norejau pasiklausti.
P.s. Suma uz kokia ziurinesiu 10-12€. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Aaa as ziuriu kaikurie su sedyne per viduri kaikurie ne. Tai cia nuo metu reiskia. Aciu |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:31. |