MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   P3-Error S600 W220 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=15194)

Artunas 2014-11-26 22:37

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 366669)
tik nedek jam bano kolkas, prasau, toks linksmas vakaras :juokiasi:

Ok, nuimu iki nakties :D

Pasilinkminkit :juokiasi:

sunkus 2014-11-26 22:37

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 36666)
cia kaip transvestitas turi daikciuka bet bando irodyt kad jis mergaite :juokiasi::juokiasi:

man regis truputi myztelejau :juokiasi::juokiasi::juokiasi:

P3 2014-11-26 22:45

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 366666)
Tau žiūriu patinka ilsėtis, bus didelis tau ačiūkai mus paliksi visam laikui. Eik pailsėk, žinosi ant ko loti.

Ir dar, jau kam kam, bet tau tikrai čia niekas nepavydi, greičiau atvirkščiai, apsugok viešpatie nuo tokio tupumo.

O tamsta jau gali loti ant ko nori, ir tau paciam forumo taisykles negalioja??
Gali ir keiktis viesai ir kitus forumiecius zeminti...
Dejau as ant tokio administratoriaus, tu net vardo nevertas admino ir cia is vis buti.
Visad galvojau jog normalus zmogus, jau ne koks pacukas, itariu ir amziaus turi...o pasirodo elgesys, kaip pienburnio.
Ne visi mane siame forume smerkia, tikrai ne visi. O neitinku tik vieniems ir tiem patiems, kai kuriems forumo autoritetams.
Gal man masinos pardavimo sutartis asmeniskai keikvienam issiuntineti?
Dieve sventas, nenorit-netikekit man tas pats.
O tau patariu gerbiamasai, tureti gedos ir sarmatos smeisti, meluoti i akis, elgtis kaip paskutiniam parsui.
Jei esi niekas, tai negalvok, kad kiti zmones kazko nepazista, kazko negali ir t.t.
Kai ir turejau MB, as be forumo susitvarkydavau visus remonto ir daliu klausimus, turejau daugiau info ne is forumo, o is konkreciu zmoniu, serviso profu.
Forumas man nieko nepadejo-as padejau daug.
Is manes daugelis forumieciu ir daliu isigijo uz puse kainos, ir maisto papildu ir dabar dar dalis pardavineju ir vyksta bendravimas, susirasinejimas PM.
Gerbdamas forumiecius, galetum ir ne banint, nes jie asmeniskai manes klausineja ir derina padangu ir kitu daliu isigijimo kainas ir laika.
Lietuviskas pavydas-blogiausias dalykas lietuviu bruozuose ;)

Artunas 2014-11-26 22:48

Citata:

Pradžioje rašė P3 (Post 366673)
O tamsta jau gali loti ant ko nori, ir tau paciam forumo taisykles negalioja??
Gali ir keiktis viesai ir kitus forumiecius zeminti...
Dejau as ant tokio administratoriaus, tu net vardo nevertas admino ir cia is vis buti.
Visad galvojau jog normalus zmogus, jau ne koks pacukas, itariu ir amziaus turi...o pasirodo elgesys, kaip pienburnio.
Ne visi mane siame forume smerkia, tikrai ne visi. O neitinku tik vieniems ir tiem patiems, kai kuriems forumo autoritetams.
Gal man masinos pardavimo sutartis asmeniskai keikvienam issiuntineti?
Dieve sventas, nenorit-netikekit man tas pats.
O tau patariu gerbiamasai, tureti gedos ir sarmatos smeisti, meluoti i akis, elgtis kaip paskutiniam parsui.
Jei esi niekas, tai negalvok, kad kiti zmones kazko nepazista, kazko negali ir t.t.
Kai ir turejau MB, as be forumo susitvarkydavau visus remonto ir daliu klausimus, turejau daugiau info ne is forumo, o is konkreciu zmoniu, serviso profu.
Forumas man nieko nepadejo-as padejau daug.
Is manes daugelis forumieciu ir daliu isigijo uz puse kainos, ir maisto papildu ir dabar dar dalis pardavineju ir vyksta bendravimas, susirasinejimas PM.
Gerbdamas forumiecius, galetum ir ne banint, nes jie asmeniskai manes klausineja ir derina padangu ir kitu daliu isigijimo kainas ir laika.
Lietuviskas pavydas-blogiausias dalykas lietuviu bruozuose ;)

Tave palaikančius, į studiją prašome! :ploja:

p.s. Savo paties sukurtų narių nekviesk, vistiek eilinį lartą susivelsi :D

sunkus 2014-11-26 22:49

as irgi pritariu, nebanink tu jo, prapulsim mes liudesy :juokiasi:

Artunas 2014-11-26 22:51

Citata:

Pradžioje rašė sunkus (Post 366678)
as irgi pritariu, nebanink tu jo, prapulsim mes liudesy :juokiasi:

Aš norėčiau dėl chebros, bet negaliu, nu negaliu :D

sunkus 2014-11-26 22:52

davai, nu davai, nesilauzyk :roll:

ant jo daktarai nepyksta, tai ir mes jo neteiskim :juokiasi:

woodoooo 2014-11-26 22:53

noriu pamatyt tuos kurie P3 palaiko :juokiasi: tai aisku is taves perka tu gi biznierius perki ir potoparduodi uz puse kainos kaip ir masinas :D

P3 2014-11-26 22:54

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 366680)
Aš norėčiau dėl chebros, bet negaliu, nu negaliu :D

Negali, nes nepalankiai apie tamsta atsiliepiu...
virsune buvo kai suvelei apie Silberi ir jo meistrus.
Zmogau, jei nezinai-geriau nesnekek, arba sedek tyliai tame savo "didmiestyje" Majamyje!
Zmones Vilniuje ir Kaune gyvena kitokiu tempu, kitokiu mastymu.

woodoooo 2014-11-26 22:55

linksmybes tesiasi :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:27.