![]() |
siandien i kauna atgal lekiau 140-150km/h, tai 200km = 20ltr salerkos :D srebalas
|
Citata:
Bet tau tai dIn juk naftos magnatas esi :) |
1- W126
2- 1990 3- 3.0 4- Benzinas 5- Automatas 6- Rezimas ivairus 7- Vasara mieste R18 - 13l. - 14l., užmiestis ..? (dar nebandziau) |
1 Attachment(s)
Taigis, siandien myniau is Alytaus i Vilniu, sakau padarysiu ekonomijos eksperimenta is neturejimo ka veikti :) Taigis, ijungiau autopilota, greiti uzstaciau 85 km/h. Greti numeciau tik kertant Aukstadvari, miesteliuose, karta sustojes buvau, tai vidutinis nukrito. Aisku, taip vaziuoti nesamone, bet vardan to ekonomijos eksperimento ;)
Kaip matome foto, sanaudos 6.6 litro, tokiu dar nemates :) Skaicuojam - kadangi dujos, uzmetam dar litra - 7.6 l/ 100 km. Duju kaip tik siandien pyliau Alytuj, dujos po 2.47 minus 15 ct. nuolaida - 2.32. Taigis, 7.6x2.32=17.63 Lito 100-tui km. O ratai pas mane R18... Na, cia aisku jei tiketi ka rodo masinos kompas, bet jis paprastai visada pakankamai tiksliai rodydavo, kiek tikrindavau. Tai kaip as galiu dairytis i dyzeli, jei be visu kitu benzo/duju privalumu, jis dar ir gerokai ekonomiskesnis uz dyzeli? ;) Kokia bet kokios markes dyzeline auto su 3.2 varikliu, butu ekonomiskesne? O gal klystu? ;) |
dyzelis rodytu 5,4 litro, salerka po 3.5 tai pigiau ir butu o gal ir tas pat.
Kitas dalykas, tai visai nera blogai vaziuot 85km/h, buvau saugaus eismo kursuose, tai ten isaiskino protingai, kad vaziuodamas 90km/h nuvaziuosi 100km atstuma tik 4min veliau nei vaziuodamas 100km/h, o vaziuodamas 80km/h tik 8min veliau. tai ka cia reiskia tos 8minutes is vilniaus i alytu? o kuro sanaudos labai skiriasi |
Citata:
EDIT: Tavo duotom salygom Tomski butu 18.90. Vis tiek brangiau ;) |
Citata:
Važiuojant apie 80 km/h greičiu, mano sąnaudos būtų apie +-6 litrus (o gal ir mažiau, artimiausiom dienom išbandysiu iš principo :D), bet toks važiavimas, tai čia savęs kankinimas :) |
Citata:
|
Citata:
|
tai tu lygint benza su dyzeliu, o ne atrabotkes :) jei jau atliekas skaiciuoji tada skaiciuok ir salerka po 3.5 :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:17. |