![]() |
siurblys
sveki, reikia w202 lukas kuro siurblio, 96m masina, 2.2 dyzelis.
|
Keisk geriau is karto i boschini mechanini ir pamirsi bedas.
|
,
Citata:
|
Ten ne taip paprasta, nes reikia atjungti kompa ir dar kitu dalyku. Tas kainuoja su viskui(siurblys, darbas) apie 1200-1300
|
sveikas, gal turi w210 vairo kolonele su vairo kryzme? :)
|
sveikas, reiketu 2.3 (benzinas) (89m.) VISU vakuminiu slangu, kurios eina po oro filtru ( ten is LEV eina i kraba, paskui is LEV i kolektoriu ir i oro filtra. Ar bent ju kodus gauti ? pas mane is ju nieko ten nebelike....aciu
|
Sveiki, gal turi c124 2.0 litrai 100kw 93 metu komutatoriu ir kokia kaina jo butu?:)
|
o papuolei tu cia :) brangiausia 2.0 detale :)
|
Citata:
|
400E kazka minejo ~700lt
|
Citata:
Citata:
|
w124 gal deze automatine turi nuo 2,3?
|
Kolkas likusios tik mechaninės. Bet tinka viskas nuo 2,0D iki 3,0D ir nuo 2,0 benzo iki 2,6 benzo. Na reiktų žinoti metus, kad 100% įsitikinti, bet dažniausiai tinka idealiai.
P.S. Kur mano guolis su mygtukais? |
:geda::geda::geda: niekaip nedaeinu iki guolio :geda:
|
Citata:
|
Reiktų W201 avarinio mygtuko ir galinės salono lempos mygtuko, dar 3,23 mažo reduktoriaus su abs, tinka ir nuo 202 180
|
Gal turi C124 geros bukles vairuotojo puses stikla ir gumele is lauko prie jo? dar domitu tempimo kilpos skyles groteles dirzu padavikai ir variklio apsauga.
|
Sveiki,Edgi, norejau pasiteirauti kiek kainuoja priekinis desines puses posukis (geltonas) ir sviesu perjungejas.masina W124
|
laba,w140 reikia galiniu posparniu,priekinio bamperio abieju groteliu,galiniu keleivio puses dureliu gumos kur apie stikla eina,ne longas,masina94metu.aciu.
|
Citata:
Citata:
Citata:
Citata:
|
Sveikas tamsta :)) gal pas tave butu w210 apvadas tas centrines konsoles su originalia vieta comandosui ar koks ten ss :D na tipo magas dvie dinu, as noriu sau isideti bet nenoriu nieko pjaustyt reikai kad butu graziai :)) pas mane tamsus medis, klima iir virsui 5mygtukai :)) gali but ir 6 tik jis jau bus neveikiantis , nes kur kiek buvau tai radau ta apvada medis toks pat bet blem nera klimos, ratukai:(:drug:
|
Sveikas. MB w210 (E290 TD) Domina turbina ir forsunke su laideliu, bei pilna variklio+dezes apsauga. Kainos?
|
sveikas,
gal turi W124 elektrine antena? kokia kaina butu? |
Citata:
Citata:
Citata:
|
o gal zinai kas ten juose pareina ir ar imanoma pasitaisyt? nors gal tada geriau det mechanine? gal tokia turi ir kaip su kaina? man kazkaip baisu kad viena diena kam gali panyzt rankos ja nulauzt.
|
Citata:
|
o AP skaitai ar negauni ju?:confused:
|
Citata:
|
Sveiki, gal yra W123 5 pavarų (5 į priekį ir 1 atgal) greičių dėžė?
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki, ar turėtumėt kronsteiną,ir kokia kaina,modelis s202 96m tiksliau ->
http://img705.imageshack.us/img705/8786/dsc01954u.jpg |
Sveikas, šiandien daug nepabursiu, namie jau esu:) Reikia pažiūrėti ar yra, realiai visas komplektas su įtempėju ir pan. 120Lt.
|
aga butu gerai suzinoti kaina, nes nemanau ar butinai reikia viso komplekto ?
|
Palaukim pirmadienio, pažiūrėsiu ar yra atskirai paleistas kronšteinas.
|
Nu va jau pasikeiciau, dabar variklis dirba idealiai :) Nebloga ten garažiuka turit, visko pilna. Dar galvoju imti ziemines padangas, tik ar apsimoka imt devėtas ?
|
Citata:
|
Citata:
kaip visada pasiseke,bet jei tas pacias pardavinetum,tai bent po 270 gautum,net neabejoju :). |
as manau reiks imt devetas, kadangi nedaznai vazineju ir dar studentas (bedarbis :( ) esu .
|
Domina W124 ~94 metu 3.0TD variklis, plikas arba su viskuo, turetumet ka pasiulyt?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:19. |