Citata:
Pradžioje rašė Apple
(Post 407146)
Aiškiai parašyta, kad tu taip darai. Tai yra asmens dokumentų klastojimas už kurį gręsia baudžiamoji atsakomybė su bauda iki 3 metų belangės. Kuo blogas yra epitetas "žulikas" šiuo konkrečiu atveju? Tai yra sukčiaus sinonimas, tavo atveju yra konkretus sukčiavimas. Nesijaučiu tavęs įžeidęs, nes nieko nepamelavau ir neišgalvojau, keiksmažodžių nevartojau. Ir man nėra viskas leidžiama, aš labai filtruoju tai ką rašau viešai, o tu ne. Pamiršti, kad pas mus forume sėdi pareigūnai ir kad jiems pareikalavus mes privalėsime pateikti visą turimą informaciją apie tave. Kitą kart galvok ką šneki viešai.
|
Ka cia su tavim bekalbeti, istraukei is konteksto tai ka parasiau, o paskutinio sakinio kuris buvo skirtas tokiems kaip tu, labai stipriai i sirdi imantiems
"Kaip kas pagrazinta del suprantamu priezasciu."
Zodziu eilini karta isitikinu kad sneki beleka, o paskui vartaisi. Nieko tokio, as nepykstu, kaip viskas buvo, taip viskas bus. Tavo vietoje elgciausi taip pat :))
P.S. del pareigunu, labai daug draugu turiu pareigunu, ir ka galvoji as jiem kazkuom idomus esu? :) apie straipsnis kalbeti yra viena, o irodyti kalte, ir bent jau kaltinimus pateikti yra kita.
cia tas pats kas uz vyrisko pasididziavimo turejima patraukti atsakomyben isprievartavimo pasikesinimu.
|