MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Tomskis 2015-10-27 20:43

jau ziurejom tavo su defektais skelbimus, ziurek mobilej yra daugiau nei vienas puslapis su skelbimais, paziurek is brangesniu

liutasss 2015-10-27 20:44

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 407202)
idomus pareiskimas. daug mobile.de su iki 300 ridos su defektais. gal rimtai del autobahnu. nors ten irgi dauguma ribojami iki 130 greitis. o su keleiviu 150 tikrai neskris :)

as Airijoj vazinejau pora kartu buvau 130 km ISSPAUDES :) nes paprasciausei nebuvo dar ten bamu :) dabar tik prikepe ju.
seip buvo 4 autobusiukai ir visi apie 250-350 prasuke , nieko nebuvo is tos puses

Artunas 2015-10-27 21:24

Citata:

Pradžioje rašė dejwis (Post 407100)
Nei as turiu rodyti nei man reikia, gi sakau siaip pamastymui :D

Čia net aš gaunu įspėjimus už keiksmažodžius :)

Pritariu Huneriui, rafis išvadas padares ir pasitaisęs, bet jo jau toks idirbis... nenuostabu kad sulaukia provokacijų ;)

vampyras 2015-10-27 21:47

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 407082)
gal vyksta kitaip pas jus, as kokias 15 masinu pirkes esu, viskas vyksta mano atveju taip:
surandu patikima dileir, papaskoja kas blogai masinai. Nusiunciu avansa. Tada praso paso kopijos kad galetu israsyti saskaita. Pasko kopija siunciu ne savo, o fotosopine. Israso ant Petro petraicio saskaita, atvaziuoja furistas su maisu pinigu, sumoka ir paema masina.
Kaip kas pagrazinta del suprantamu priezasciu.
Polizei liks ieskoti petro petraicio,kurio tokio isvis nera europoje :)

Zinoma sistema veikia toliau. Atvykes vairuojas pasiraso automobilio "Auslieferungsprotokoll" ir kadangi tai fizinis asmuo, ir ten dominuoja jo duomenis, ir kur jis, ir kam perdave automobili, tai nebe as turesiu aiskinti, o jis.
techniskai jis irgi turetu leisti pasirasyti uzsakovui uz automoblio atsiemima ir pristatyma. ir tikrai kazkuriame lape kazkurioje firmoje bus tavo tikras vardas ir asmens kodas :)
P.s. tiriniesi klaipedoje, nemanyk, jog givendamas Stuttgarte nepazystu zmoniu klp kurie taves nepazysta ;)

Apple 2015-10-27 21:49

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 407226)
Pritariu Huneriui, rafis išvadas padares ir pasitaisęs, bet jo jau toks idirbis... nenuostabu kad sulaukia provokacijų ;)

Čia buvo sarkazmas į mano daržą :D

koba 2015-10-27 21:56

Citata:

Pradžioje rašė liutasss (Post 407200)
as nuo 0 iki 350 000 km prasukau su tokiu ir jokiu problemu dar jauciu buciau tiek pat prasukes. cia jauciu tie 2.2 pavarge buna is vokietijos kur bamuose dugnais laksto. ir tikra rida 500 000 km nors rode skydelyje 180 000km

aciu uz padrasinima,nes yra keli variantai panasiom kainom,teks rinktis pagal kebulo stovi.
galvojau,kad parduot masina yra reikalu,bet nusipirkt ir nevazinet i avtoservizus kaip i darba,dar sudetingiau.ziurejau kelis vito-viano,metalo lauzas,o telefonu aiskina,kad viskas tvarkoj tik keli smulkus defektai

Bombardier 2015-10-28 07:28

Matytas...

http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-4474762.html

Joshua 2015-10-28 07:32

Citata:

Pradžioje rašė Bombardier (Post 407244)

Taip, ilgai po Vilniu vazinejo.

Somesword 2015-10-28 08:25

Kosmonautas biski... Uz tokia kaina...

liutasss 2015-10-28 09:57

Citata:

Pradžioje rašė koba (Post 407233)
aciu uz padrasinima,nes yra keli variantai panasiom kainom,teks rinktis pagal kebulo stovi.
galvojau,kad parduot masina yra reikalu,bet nusipirkt ir nevazinet i avtoservizus kaip i darba,dar sudetingiau.ziurejau kelis vito-viano,metalo lauzas,o telefonu aiskina,kad viskas tvarkoj tik keli smulkus defektai

:) nu jei iskart tel pasakytu ,kad lavonas tai niekas nevaziuos, bando prigauti jei nesigaudo automobiliuose . prikabina mankaronu ,bando uzslept minusus, bando pirkejui uzdet rozinius akinius. ju toks darbas:D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:13.