MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Apple 2015-10-28 20:58

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 407347)
Gal estas butu likes laimingas,neaisku jo poziuris i pigius auto.

Jis nusipirko brangu "leda". Balta CL, panasu lavona kaip tavo. Guodesi ir norejo suzinot ar daug prarado tavo nenupirkes.

Rafi, radau tavo stilaius LEDA :D
Be pykcio, cia kad pasijuokt

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Qh5_OTsIYeo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

pucenas 2015-10-28 21:06

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 407363)
Jis nusipirko brangu "leda". Balta CL, panasu lavona kaip tavo. Guodesi ir norejo suzinot ar daug prarado tavo nenupirkes.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Qh5_OTsIYeo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

As tik vieno nesuprantu sitoi cl'o istorijoi. Pervedei avansa (nemanau, kad tai buvo daug €) nuvaziavai pamatei, kad ten lavonas. Tai kam imti ir prarasti kelis tukstancius kaip pats minejai. Palikai prdavejui tuos € ir tiek. Saziningas prdavejas dar gal net puse grazintu. O kokioi euforijoi ar to seminaro paveiktas turi tokia klaida padaryti. Juk matei uz ka moki €.

Apple 2015-10-28 21:11

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 407367)
As tik vieno nesuprantu sitoi cl'o istorijoi. Pervedei avansa (nemanau, kad tai buvo daug €) nuvaziavai pamatei, kad ten lavonas. Tai kam imti ir prarasti kelis tukstancius kaip pats minejai. Palikai prdavejui tuos € ir tiek. Saziningas prdavejas dar gal net puse grazintu. O kokioi euforijoi ar to seminaro paveiktas turi tokia klaida padaryti. Juk matei uz ka moki €.

Ta tema daugiau nekomentuoju, visiem pabodo :sokiaipokiai:

BMarius 2015-10-29 06:20

Pritariu pucenui,nes kiekvieno suvokimas apie LEDA yra tikrai skirtingas,tad aklai pasitiketi tai ka sako pardavejas yra naivu,nu bet manau kad si situacija obuoliui iseis i nauda tuo kad gyvenime tai bus kaip pamoka,jog pasitiketi gali tik tuo ka pats matai ka perki:)

KK 2015-10-29 07:27

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 407290)
geriau nupirkt 04m facelifta uz tokia pat kaina, ir zyzt du metus del nepaminetų smulkmenų :donttellme:

Kai pradedi rimtai žiūrėt tuos FL kaina praktiškai dvigubėja :) Aš suprantu, kad kažkokių defektų tas automobilis turės, dėl to visad pasilieku tam tikrą sumą pinigų kritiniam atvejui ar remonto kaštams padengti.

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 407292)
iš ko nustatei, kad pilnas? Aš bent jau gale šaldytuvo nematau, tai jau nepilnas :D

Nu dabar tikrai nebepirksiu, neturėsiu kur skarbonkės Sprite įsimest :D :dauzo::sokiaipokiai:

dejwis 2015-10-29 08:02

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 407395)
Kai pradedi rimtai žiūrėt tuos FL kaina praktiškai dvigubėja :) Aš suprantu, kad kažkokių defektų tas automobilis turės, dėl to visad pasilieku tam tikrą sumą pinigų kritiniam atvejui ar remonto kaštams padengti.

Nu dabar tikrai nebepirksiu, neturėsiu kur skarbonkės Sprite įsimest :D :dauzo::sokiaipokiai:

esu girdejes posaki kazkur, gal cia, kad s klases merso tikrai pilno niekas nera mates, o gal visgi yra ? :)

aleximo 2015-10-29 08:16

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 407324)
vaikų darželis ;] aš nors ir neturiu tų pinigų, bet niekad nesibėdavoju, jei nepasiseką ką nusipirkt

Butent! :hmm:

1. Skyriasi supratimas zmoniu apie ledini varianta ir lauza :crazy:
2. Net jei ir meluoja, turimas laikas bei resursai masina patikrinti, apziuret bei daug maz isitikint.(Suprantu kad i detales vidu neilisi ir nepaziuresi nusidevejimo. As buvau nusipirkes CLK, kai ziurejau pusle nestreikavo ir po 8,000km pradejo, nors pardavejas ir sake kad viskas gerai, nelabai galiu teigt kad jis cia defektuota masina pardave ar apgavo mane. Laikui begant islindo ir daugiau minusu, bet pirkau masina zemiau rinkos kainos tad zinojau apie galimas pasekmes). Meluoja 99% manau, tik klausimas kiek jie meluoja.
3. Apple tai dar karta patvirtina kad meluoja visi, ir tu ir estas papuolet tuo momentu ant blogu masinu, tik kad tu ja zymiau mazesne kaina nusipirkai, cia siaip dziaugtis reik kad jei ir prasiskaiciavai tai ne taip kaip estas. :donttellme:

Turiu viena pasiulyma visiems nusivylusiems ledo pirkimu - Leda pirkite Silberyje su 0-100km rida, jie ten viduj stovi vien Lediniai variantai su 100% garantija kad tai ledas! :good:

MRDetailing 2015-10-29 08:42

Citata:

Pradžioje rašė aleximo (Post 407401)
Butent! :hmm:

1. Skyriasi supratimas zmoniu apie ledini varianta ir lauza :crazy:
2. Net jei ir meluoja, turimas laikas bei resursai masina patikrinti, apziuret bei daug maz isitikint.(Suprantu kad i detales vidu neilisi ir nepaziuresi nusidevejimo. As buvau nusipirkes CLK, kai ziurejau pusle nestreikavo ir po 8,000km pradejo, nors pardavejas ir sake kad viskas gerai, nelabai galiu teigt kad jis cia defektuota masina pardave ar apgavo mane. Laikui begant islindo ir daugiau minusu, bet pirkau masina zemiau rinkos kainos tad zinojau apie galimas pasekmes). Meluoja 99% manau, tik klausimas kiek jie meluoja.
3. Apple tai dar karta patvirtina kad meluoja visi, ir tu ir estas papuolet tuo momentu ant blogu masinu, tik kad tu ja zymiau mazesne kaina nusipirkai, cia siaip dziaugtis reik kad jei ir prasiskaiciavai tai ne taip kaip estas. :donttellme:

Turiu viena pasiulyma visiems nusivylusiems ledo pirkimu - Leda pirkite Silberyje su 0-100km rida, jie ten viduj stovi vien Lediniai variantai su 100% garantija kad tai ledas! :good:

LEDA gali nusipirkti ir uz didesne nei rinkos kaina. Ir buta ne vienas pavyzdys realus. Bet kaskodel visada visi kosmonautais isvadina kai leda parduodi :).. Tokia ta realybe - visi naivus ir sventai tikisi, kad uz maziausia rinkoje esancia kaina gaus leda:). O poto kai viskas genda, save ramina - bent jau uz pigiai :)

rafis 2015-10-29 09:27

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 407363)

geras video :D:D:D
Na klausimas, gal estas perkantis pigu leda butu laimingesnis likes nei nusipirkes brangu leda :) ir gal netgi laimingesnis likes, nei tu dabar :))

KK 2015-10-29 09:28

Ko Jūs puolat Apple ? :) Aš kaip įsivaizduoju obuolys pervesdamas avansą patikėjo, FORUMIEČIU vis daugiau nei nepažįstamas iš gatvės, kad auto būklė tokia kokia pateikė parduodantis asmuo ir nebus paslpėtų defektų, o jeigu kažkas yra atvirai pasakys nes visgi Forumas ir toliau reikėtų bendrauti... Tai manau, nors ir naiviai visi kažkiek pastikėtume čia vienas kitu dėl parduodamo auto :) ... Čia jau Apple daugiau galėtu papasakot, bet žmogus nebenori liest tos temos, o kas girdėjo, žino jiems viskas aišku, todėl gana ieškot kaltų ar teisint vieną arbą kitą.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:04.