is esmes as prisiemu kad yra siektiek mano kaltes, reikejo man ne forumieciui parduoti(bet is kur as galejau zinoti kad forumietis toks pedantas ir kabinesis prie visokiu nesamoniu(man nesamones, jam ne) kaip burbuliukai tarp dvigubu langu, kaip iskiles pr stiklas, bet uzklijuotas tuo budu specialiu kur pasalina itrukima, kad praktiskai nebesimato(ir TA praejo be prblemu) nu ir analogiski dalykai. Aisku didziausia beda buvo kad osm nusprogo pries parduodant, nu negalejau niekaip jos pakeisti sekmadienio vakara.. O toliau, nu ka as zianu, pavaru deze veike gerai, variklis trauke, veike normaliai(sakau normaliai nes buvo ant laisvu lengvas lengvas vos suprantamas papulsvimas, matyt zvakes jau i pabaiga) vaziuokle TA praejo is antro karto, reikejo keist kazkokias traukes, taip , idejau vienas pigesniu-kam man det org kai zinau kad masina pardavimui? Tai is esmes normali masina, TA praejusi, variklis vedasi, traukia, deze nemusa. Nu ir vsio. Bet kai zmogus tikrai yra pedantas, nu jam neuztenka tiek. Jam reik LEDO. Tiesiog taip gavosi, likimas suvede :D pamoka jam, ir man, kad savam nepardavinet. Dabar jei parduodu savam, sakau tikrinkis taip, kad priekaistu nebutu.
|