Pavidolis |
2015-11-11 12:13 |
Ieskau CLK, nes man tai priimtiniausias modelis. Neieskau su kuo galima plaukt - man patinka standzios, manevringos, greitos masinos. C124 man ziauriai grazus, bet pripazinkim, kad ir senesnis ir, jeigu normalus modelis, tai kaina siekia kosmosa. CLK geriau atitiktu mano lukescius. O ir simaso teisingai sneka..
Komplektacija nera didziausias rodiklis tikrai. Atmetu iskart auto, nebent sildomu sedyniu nera.
Ziurejau vien 3.2 kuri laika, bet ir i 2.3K uzmetu aki. Realiai tai nieko nera. Siuo metu skelbimu isvis sumazejo 3 kartais. Is normalesniu maciau tik pora ir tai nuo ~3k kainos prasideda. Uz 3.5k buvo leedas ir pilnos komplektacijos. Ziuresiu kaip su finansais, jei tiek negaila bus isleist, manau reiks skambint. Uz patikima, sypsena kelianti modeli, manau, galima ir sumoketi (salyginai) daugiau. Atsipirks :) Skelbimo nera, bet nemanau, kad pardave. Gal ant ziemos ir uz pigiau isleistu :)
Vokieciuose irgi nekazkas. Pas juos jau daugiau nei 3.5k neziurejau, bet uz tokia ar panasia kaina ir bent padori komplektacija turi but. Kai pardavinesiu pats po kurio laiko - uz brangiai nieks nepirks tuscio.
Vienuzo, dekui uz informacija. Sitas gaidis atkrenta, atkalbejot :D :aciu:
|