![]() |
Anksciau stateisi nama, dabar jau pirkai....
|
Citata:
Kad tik moderas ramesnis butu |
gal kas zinot ,kaip imanoma ir ar aplamai imanoma pakeisti dvd grotuvuj regiona? nes visi pas mus parduodami dvd 5 regiono,o maniskis (pagal vin) rodo 2 ,nes idejus diska raso neatpazintas formatas. cia kalba eina apie priekini changeri. gale kazkodel puikiausiai rodo ir 5 regiono. aciu uz atsakymus
|
Citata:
|
Citata:
|
http://mbworld.org/forums/w211-amg/3...19-wheels.html
AMG IV r19, esat mate kasnors lietuvoj? kaip kainos tokiu? imanoma nupirkt? |
Citata:
|
Citata:
dabar mano klausimas, auto w220 4matic siandien pastebejau kad priekiniai stabdziu diskai grezioti ir vizualiai zymiai didesni negu galiniai, cia taip turi but ar jau buves seiminnkas kazka sutaupe? |
Citata:
|
praktiskai visada prieky didesni buna, o grezioti daznai eina TRW
|
kad nerandu net repliku
|
Yra yra, paieskok gerai, jei tikrai nerasi, numesiu nuoroda :)
|
as po kokius tris kartus verciu skelbimus tai net pykina mane nuo tu kitaisku repliku visokiu. ryt paieskosiu :D bet kazkaip ranka nekyla pirkt, turiu bbs lm kitaiskus paemes jau..
|
Tai su jais ir vazinek, kol kazkas verto neissoks. Kokia beda, LM ne pats blogiausias pasirinkimas 211.
|
reik dar nudazyt vidurius jiems, neissirenku spalvos grazios kad paskui parduot galeciau be priekaistu:)
|
Citata:
|
Jo sidabrine, be blizguciu ir bus gerai.
Kol sedejau prie tv, kompas pats ant windows10 perejo.... nekenciu |
as koki puse metu jau cancel'inu sita windows pasiulyma :D
|
Kaip pavyko lubas išimti?
|
prisiverst buvo sunku, bet issitrauke per pora minuciu. aisku atsiardyt uztruko ilgiau. per kokius 2cm iplyse yra, uz persiuvima nuo 300eu praso.. bandysiu konsultuotis gal tapati priburs, alcantara uzglostys gal;))
|
Citata:
|
Nebutinai. Nuo vakar kam "Get Windows 10" langa ismeta, paspaudus X virsuje, vistiek parsisiuncia Windows 10.
As nuo sausio updates isjunges tai pas mane bedu nera del Windows 10 nera, bet siaip zmones rekomenduoja https://www.grc.com/never10.htm isirasyt. |
O kuo tokie blogi WIN10 kad visi piestu pries juos stoja?
As isirases ir man isvis dzin kokie tie WIN, svarbu kad stabiliai veikia. |
Citata:
|
Citata:
|
Dabar Windows 10 nemokamai, bet cia nuo spalio ar kurio menesio jie taps mokami, tiksliau tie kurie dabar pasemia nemokamus windows 10 tiems nereikes moketi, bet tie kurie jau nores isirasyti nuo spalio menesio reikes susimoketi, tad jei kazkam patinka windows 10 pasimkit dabar.. :) As pats nezadu ju keist, nebent isirasyti per kitur, o ne cia, kad patys windows siulytu, nes is draugu kalbu supratau, kad cia yra kazkokiu apribojimu kai paspaudi irasyti juos..
|
windows 7 isirasot ir dziaugiates gyvenimu :) jau n metu ant ju sedziu ir nesiruosiu upgreidint :)
|
Citata:
|
Nezinau esu upgreidines i win 10 visai neblogi negrysciau prie 7
|
http://www.alfa.lt/straipsnis/500212...ovanos-baigsis
nematau, kad kur minėtų, kad tie nemokami Windows 10 būtų nemokami tik metus laiko. |
Citata:
|
kad tie windows 10 labiau pritaikyti plancetems arba laptopams su lieciamu ekranu.. :)
|
Citata:
|
Na mano kompas su win10 veikia žymiai greičiau ir stabiliau. Užsikrauna greičiau, išsijungia greičiau. Aš asmeniškai vien tik pliusus matau
|
Tiek windows 8.1 tiek 10 geriau sukas uz 7. Nematau prasme sedet ant senienos, nebent labai senas kompas ir pjaunas tvarkykles. Isirasai sviezius win10, su kms vaistukais pagydai ir gyveni be parkiu, kad kazkokia licenzija baigsis ir t.t
|
Nu mano keli laptopai ir stacionarai su i3, i5 tai su Win10 daug prasciau dirba. Gal penkta ir sesta i procu serijos ir geriau veikia su Win10. Senukas MSI CX600 su Win7 vezdavo filmus ir youtube 1080p, o su Win10 dabar nei 480p nebeisveza.
|
Su windows 10 yra bajeris rankiniu budu paskirstyt RAM, visai kitas veikimas sistemos
|
Citata:
Nzn, gal ir greiciau sukasi tas win10, bet su SSD ir win7 nera letas :) |
Citata:
http://autoplius.lt/skelbimai/merced...s-4644873.html Paskutine foto :) |
Windows 10 labai nebloga OS stabilumo ir greicio atzvilgiu, tiesa Windows 10 mobili platforma veikia kiek leciau nei 8.1, bet manau su laiku bus tik geriau
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:44. |