![]() |
|
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-4417327.html
Sveiki, kaip sis variantas ? :) Gal kas is Kaunieciu buvot pasiziuret ? Kokie atsiliepimai butent apie sia aikstele ? |
Citata:
|
Citata:
Na teko 2012 metais poliruoti s klases mb 2010m galo buvo nupirktas is bankrutavusios imones italijoj. Kai poliravau maciau kad itin gerai nudazyta ten yra galinis sparnas galines durys ir galinis buferis. Tai ta mersa jie pardavinejo tada maciau nete uz 120000lt. Nzn kiek gavo neklausiau. Tai jiems kad dazyta nieko nesakiau. Paskui jie man sako kad buvom silberi ir jie ismatavo tai pasake kad dazytos 3 detales. Tai sakau ir buferi rode aparatas kad dazytas? Sako jo rode. Tais metais negalejau patiketi kad plasmase matuojasi bet pasirodo jie matavo ir vadinasi kebula tikrina.. |
Citata:
|
|
Citata:
|
Visu pirma man tai toks 210 gaidys nes elegancas, visu antra labai jis man panasus i ta pati kuris stovejo su supuvusiu sparnu pas valmanta marijampolej, seip pasiemus VIN, turetu but aisku daniskas ar ne.
|
Citata:
|
Citata:
pirmo cls'o nebera sidabrinio - nzn gal ten ir buvo viskas ok su juo? ML tel isjungtas, matyt i vachta imestas ir rysio nera :D trecias cls yra gyvas sveikas, bet daug nesigilinau.. kakzokia pirkimo pardavimo sutartis surasyta, bet neperasyta, imtas is mogo lizingo, truksta 3 stuku euru sumoket, 15 euru sumoketa. zodziu per daug nesigilinau kad i tokias makles sokt :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:28. |
|