MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

dejwis 2015-12-01 21:24

Agirdi, galvoji uz 6k eur ledinis bus? tepalu keisti nereikes vaziuokle bus ledas viskas pakeista sutvarkyta pries parduodant, kiekvienas ibrezimas pasalintas, visas kebulas perdazytas?
Tai galiu pasakyti tau tu klysti :)

Taip kad necypk nesamonem.

Net naujose masinose is salono buna tai tas tai anas, visokiu nedadelkiu, tai sugenda kasnors, ant facelift kazka palopo patvarko, o cia nori vos ne 20metu senumo masina ledine pamatyti, krc juokinga skaityti tokias pezalynes.

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 411298)
Rafi, nu jug PATS supranti, kad tos smulkmenos tam paciam ML'ui daugiausiai problemu ir sukele, jog negalejai jo parduoti uz normalia rinkos kaina.
As garantuoju, kad pradejus rankioti viska iki normalaus lygio tas ml'as atsitos i 5-5.5k eur riba, as net nekalbu cia apie fanatizma nes tas reikalautu dar daugiau...

Kalbant apie tavo w140 - tai taip nieko man ir neatsakei.. Tai jai nenori parduoti taip ir sakyk.

~~~~~~~~~~

p.s Ir apskritai ar jum patiem zmoniem malonu yra vazineti su masina kur viskas tarska barska, nevaziuoja nei tuo nei anuo kuru, baisu masina palikti aikstelej, nes leidzia per visus galus viska... NU KAIP REIKIA IKI TOKIO LYGIO APSILEIST??? KAIP????

As nekalbu apie tuos atvejus kuomet masina tokia parvaryta is uzsienio... Jug ML'a tai tavo draugelis eksplotavo,poto tu... Ir jum abiem cia atrode normalu??

MAN GEDA BUTU/YRA PASALINI ZMOGU VESTI SU MASINA KURIOJ BARSKA VAZIUOKLE.

MRDetailing 2015-12-01 21:32

Citata:

Pradžioje rašė dejwis (Post 411302)
Agirdi, galvoji uz 6k eur ledinis bus? tepalu keisti nereikes vaziuokle bus ledas viskas pakeista sutvarkyta pries parduodant, kiekvienas ibrezimas pasalintas, visas kebulas perdazytas?
Tai galiu pasakyti tau tu klysti :)

Taip kad necypk nesamonem.

Net naujose masinose is salono buna tai tas tai anas, visokiu nedadelkiu, tai sugenda kasnors, ant facelift kazka palopo patvarko, o cia nori vos ne 20metu senumo masina ledine pamatyti, krc juokinga skaityti tokias pezalynes.

Neturiu ka tau pasakyti.

Pas mane visos masinos, nepaisant metu yra priziurimos. Ir nera pas mane atmazu - ant pardavimo, ner ka noret jug 10-15-20metu, ne nauja ir t.t.. O jai ir parduodu tai tiesiai sviesiai NORMALIAM pirkejui ir nurodau, kad yra tas ir anas. O ne imusu dura ir tipo nematei tavo kalte..

dejwis 2015-12-01 21:36

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 411305)
Neturiu ka tau pasakyti.

Pas mane visos masinos, nepaisant metu yra priziurimos. Ir nera pas mane atmazu - ant pardavimo, ner ka noret jug 10-15-20metu, ne nauja ir t.t.. O jai ir parduodu tai tiesiai sviesiai NORMALIAM pirkejui ir nurodau, kad yra tas ir anas. O ne imusu dura ir tipo nematei tavo kalte..

Tu manai tavo parduodamoje masinoje minusu nerasciau?

Tau svarbu kad nebarsketu, kitam svarbu kad ibrezimo nebutu, treciam kad salonas butu kaip naujas, ketvirtam dar kazkas.
ir galu gale sudejus viska ziuri masinos modeli kurio kaina skelbimuosenuo 4k iki 9k eur, pasirenka uz 4,2k ir tikrina lyg butu uz 10.

MRDetailing 2015-12-01 21:39

Citata:

Pradžioje rašė dejwis (Post 411306)
Tu manai tavo parduodamoje masinoje minusu nerasciau?

Tau svarbu kad nebarsketu, kitam svarbu kad ibrezimo nebutu, treciam kad salonas butu kaip naujas, ketvirtam dar kazkas.
ir galu gale sudejus viska ziuri masinos modeli kurio kaina skelbimuosenuo 4k iki 9k eur, pasirenka uz 4,2k ir tikrina lyg butu uz 10.

Norint prisi... visada galima.

Bet daugiau neturiu ka as tau pasakyti, pasakiau jau viska.

egidijus dk 2015-12-01 21:54

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 411308)
Cia ta pati aikstele kur a&g autotrade kur danai italai varo bet fotkintas aikstei.. apacioj yra net ju logo bus labai pavarges

Ko noriet is ex taxi begusio apie milijona :)

davidas51 2015-12-01 22:17

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 411308)
Cia ta pati aikstele kur a&g autotrade kur danai italai varo bet fotkintas aikstei.. apacioj yra net ju logo bus labai pavarges

Jau vien žiūrint į priekines lempas galima suprasti, kad limona jis jau suka.

Hunter 2015-12-01 22:28

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 411301)
Paciam jug nemalonu, per vaira duoda ir t.t

Juk, juk, juk, juk, juk

rafis 2015-12-01 23:15

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 411298)
Rafi, nu jug PATS supranti, kad tos smulkmenos tam paciam ML'ui daugiausiai problemu ir sukele, jog negalejai jo parduoti uz normalia rinkos kaina.
As garantuoju, kad pradejus rankioti viska iki normalaus lygio tas ml'as atsitos i 5-5.5k eur riba, as net nekalbu cia apie fanatizma nes tas reikalautu dar daugiau...

Kalbant apie tavo w140 - tai taip nieko man ir neatsakei.. Tai jai nenori parduoti taip ir sakyk.

~~~~~~~~~~

p.s Ir apskritai ar jum patiem zmoniem malonu yra vazineti su masina kur viskas tarska barska, nevaziuoja nei tuo nei anuo kuru, baisu masina palikti aikstelej, nes leidzia per visus galus viska... NU KAIP REIKIA IKI TOKIO LYGIO APSILEIST??? KAIP????

As nekalbu apie tuos atvejus kuomet masina tokia parvaryta is uzsienio... Jug ML'a tai tavo draugelis eksplotavo,poto tu... Ir jum abiem cia atrode normalu??

MAN GEDA BUTU/YRA PASALINI ZMOGU VESTI SU MASINA KURIOJ BARSKA VAZIUOKLE.

Uz rinkos kaina lietuvoj jokios masinos parduoti beveik neimanoma. Imanoma,bet.. nuotraukose jis atrodo puse velnio, defektu nesimato...galiu padaryt kaina 5k eu, spek ar per menesi nors skambucio sulauksiu?
P.s. as tos masinos neeksploatavau, gal menesi turejau kol aplope, gal 100km pravaziavau su ja. As su tokiu ml nevazineciau tikrai. Ten jau virs 100 drebino vaira.
W140 kaina sakiau 2500 euru. Variklis ledinis, dujos geros, deze gera. Vaziuokle kazkas biski bilda. Salonas tvarkingas,bet vairas pazulintas. Elektra visa veikia, gale antenos kazkokios,bagazo liezuvelis, salone irgi viskas. Bet toli grazu ne ledine. Kaip suprantu 2,5e su lpg pigiausia? Ai deze nzn kokia metai 92.

exxon 2015-12-02 01:20

rafi, as tau lavonini clk, tu man kabana, as isvarau atostogu biski, o mersas v8 turi kieme likt, tai geriau tegu pigesnis dziuna :D

Rykštė 2015-12-02 08:03

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 411296)
Jo 2k eu idet reikejo? Nebet i duju iranga.. tex apziura ejau viska iskrate buvo. Tikrai be kysio praejau,nemeluoju nes.dabar tai nieko nezaidzia. Dar keiciau prieki ir gale traukes ar sarnyrus... na taip osm ir zvakes.reikejo pakeist.. gal dar kokiu smulkmeneliu... o i ml irgi sarnyrai,antgaliai, vairo kolonke leido, dar kazkokiu smulkmeneliu.

......ir kairio galinio amortiko butinai,su desiniu dar dar dalima vaziuot.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:56.