Pradžioje rašė samagonas
(Post 140173)
Tuoj einu parukysiu pagalvosiu :)
Parukiau :)
Nezhinau,ka papasakoti, esu buves ten kokia 10 kartu,tik niekaip nepamenu kokiu metu laiku,manau visais :) Kainos shnapso,kaip ir visoj ispanijoj (parduotuvese), degtine,viskis, romas apie 10-13€, diskotekose nelabai pamenu :) pamenu tik kad i PACHA uzh iejima mokejau 50€ bet ten kazhkoks super didzhejus buvo atvazhiaves.Diskotekose kainos, kokteiliu ir alaus daug didesnes, nei paprastam bare (bet chia visur taip). Pati Ibiza tai nieko idomaus ,neskaitant diskoteku PACHA,EL DIVINO, AMNEZIJOS ir tt... Pagrindinis gyvenimas naktimis vyksta San Antonio mieste. Pagrindiniai pijokai anglai, baruose dazhnai ir ispanishkai nesupranta. Shiaip tai sala ne tokia kaip Menorka ar Palma,ten su sheima ir vaikais nelabai rekomenduochiau, tiksliau visai nereikia i Ibiza su vaikais vazhiuoti. O jei nori gerai metams atitrukti nuo pasaulio, pamatyti kaip galima linksmintis,gerti ,myletis gatvej,poto ten uzhmigti,kai shalia kitas vemia ir tt.... tai varyk i Ibiza :xx: Esu labai daug kur pasauli pabuvojas,bet pirma karta pakliuves i ibiza San.Antonijui, sedejau pakraupes ,zhiuredamas kaip prigerusi liaudis meto buteliukus nuo alaus i policijos mashina,o policininkai, sedi ant suoliuko ir apsimeta ,kad nemato :)
Ta sala gyvena tik ish anglu turistu ir istatymai ten kita ranka parashyti (aishku nereikia perlenkti lazdos), bet manau tau ten patiks ir gryzhes papasakosi daugiau uzh mane,nes paskutini karta ten buvau priesh pora metu,o ir to girta atvezhdavo, atplukdydavo, arba atskraidindavo, toki pati ir ishvezhdavo :)
Shiaip tai del kainu nebijok,viskas ten gerai ir tikrai nera brangu,ten draugishka liaudis,neveltui tai hipiu sostine. Pamenu stovejau su draugais ,taxso laukem,eina pro shali pingvinas i maishiuka politelenini kokias 5 bonkas viskio isidejas,-sako ka darot, mes sakom taxso laukiam,- tas ishtrauke visiems po buteli pradare, sako einam su manim pabraidysim, man irg kazhko neramu :))))))
Ne tikrai ten super,prisiminiau,net ishsishiepiau,kaip gerai ten buvo :)
|