![]() |
|
Aš važiuoju į Kauną pas Vaidą iš Pašilės g. dėl važiuoklės, suvedimą taip pat Kaune Švaros servise. Ką galiu su savo sąlygom pasidarau pats. Tą patį variklį pats pasikeičiau, kalades taip pat pats, o važiuoklei jau sąlygų neturiu.:(
|
Citata:
|
Citata:
|
aha ir po to visas forumas skambes " Konstruktorius, baisus, lavonas, turbut sudauzytas skendes deges buvo kad fl sudeta ir tt" :laugh:
|
Citata:
o priekines FL faras jeigu sudet, reiktu ieskoti kas priprogramuotu visa ta reikala kad sviestu? |
nu cia tai sutverimas :nene: nedaug grazesnis uz renault 19:
http://ww3.autoscout24.de/classified...608?asrc=st|as |
Citata:
KOKS GYVAS??? Katik nuplautas, vairas nudazytas, KOKS DAR GYVAS??? BUTU VARIANTAS, BUTU JAU SENAI TIE PATYS PEREKUPAI VISKA SUTVARKE. |
Citata:
nei as senas, nei as perekupas :) Mano akimis ziurint sitas mersas atrodo gyvas. Bet zinai, nuotraukomis pasikliauti niekada negalima.. Kad vairas dazytas nepastebejau ir dabar nelabai man ten matosi.. Nors gal.. Bet sedyne tai tikrai labai mazai vaziavusi atrodo.. Kas del perekupu, yra perekupai kurie parveza, uzsimeta 200-300euru ir nieko nedarydami parduoda kuo greiciau, kad apyvarta butu, per pora dienu, max pora savaiciu, yra rusis perekupu kurie parveztus su defektais cia jau lietuvoj apziureja pasiima ir sutvarko ir laukia galutinio kliento menesi, du, tris. Yra rusis perekupu kurie juda letai, patys parsivaro, patys viska tvarko menesi, tada ir patys pardavineja galutiniam pirkjui dar menesi, kita.. Visokiu gi yra, reik vaziuoti i vieta ir ziuret ta mersa. Man jis neatrodo uzmustas. |
Citata:
|
Citata:
kaip aplink kauna idomu reikalai su servisais kurie sugeba suvedima daryt. cia kolega vienas jau pasake apie svaros servisa, tai greiciausiai kad kaune tai patikimiausia vieta siam darbui neskaitant silberio. isvirtimo varztai jau sudeti pas w211 ar reikia pirktis komplektus pries varant daryti suvedima/isvirtima? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:40. |
|