MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Darius 2015-12-24 16:30

Aš važiuoju į Kauną pas Vaidą iš Pašilės g. dėl važiuoklės, suvedimą taip pat Kaune Švaros servise. Ką galiu su savo sąlygom pasidarau pats. Tą patį variklį pats pasikeičiau, kalades taip pat pats, o važiuoklei jau sąlygų neturiu.:(

amerika 2015-12-24 16:38

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 414284)
skaicuiok kad abi lempas riekia keisti, jei pardavimui gal ten kazka prigimdytum, GAL :)
reikes balkio, daviklio temperaturos dar turbut kazkokiu. reikes groteliu priekiniu, reikes pilno bamperio su visais priesrukiniais.
pardavimui sea lempa sukonstruotu, sparna atitampytu manau, kapota irgi. tai reiketu bamperio pilno, daviklio tem, kitus davilkius uzglusintu :D , balkio. pardavimui gal uz stuka susisuktum, o sau ziurek kad pusantros uztektu :D

jei sau darysi gali susidet fl prieki,nes skirtumas bus tika kokie 200euru.Sparnas apie 85,fara fl nuo 150 ir i viršu,groteles orginalas devetos nuo 100,pilnas buferis su grotom pakietinimais,al.balkiu,halogenais grotelem 400eu,kapotas irgi panašiai .Tiesa čia fl ir avangarde(buferis).Taigi skaičiuok4 detales dažysis tai dar 250-300 euru. Aš skaičiuočiau nuo 1500 iki 2000 ,nes dažniausiai gaunasi daug daugiau...

rafis 2015-12-24 18:45

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 414313)
jei sau darysi gali susidet fl prieki,nes skirtumas bus tika kokie 200euru.Sparnas apie 85,fara fl nuo 150 ir i viršu,groteles orginalas devetos nuo 100,pilnas buferis su grotom pakietinimais,al.balkiu,halogenais grotelem 400eu,kapotas irgi panašiai .Tiesa čia fl ir avangarde(buferis).Taigi skaičiuok4 detales dažysis tai dar 250-300 euru. Aš skaičiuočiau nuo 1500 iki 2000 ,nes dažniausiai gaunasi daug daugiau...

Nu bet turi facelift prieki.. ir pati masina manau gyva turetu buti.

dejwis 2015-12-24 20:29

aha ir po to visas forumas skambes " Konstruktorius, baisus, lavonas, turbut sudauzytas skendes deges buvo kad fl sudeta ir tt" :laugh:

lowridermb 2015-12-24 20:52

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 414313)

dekui uz preliminaru paskaiciavima.
o priekines FL faras jeigu sudet, reiktu ieskoti kas priprogramuotu visa ta reikala kad sviestu?

Rykštė 2015-12-24 21:37

nu cia tai sutverimas :nene: nedaug grazesnis uz renault 19:
http://ww3.autoscout24.de/classified...608?asrc=st|as

MRDetailing 2015-12-24 23:38

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 414323)
Nu bet turi facelift prieki.. ir pati masina manau gyva turetu buti.

Raf esi senas perekupas, bet sneki, kaip piemuo..

KOKS GYVAS??? Katik nuplautas, vairas nudazytas, KOKS DAR GYVAS???

BUTU VARIANTAS, BUTU JAU SENAI TIE PATYS PEREKUPAI VISKA SUTVARKE.

rafis 2015-12-25 09:07

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 414357)
Raf esi senas perekupas, bet sneki, kaip piemuo..

KOKS GYVAS??? Katik nuplautas, vairas nudazytas, KOKS DAR GYVAS???

BUTU VARIANTAS, BUTU JAU SENAI TIE PATYS PEREKUPAI VISKA SUTVARKE.

Tave irgi su sventem :)
nei as senas, nei as perekupas :)
Mano akimis ziurint sitas mersas atrodo gyvas. Bet zinai, nuotraukomis pasikliauti niekada negalima.. Kad vairas dazytas nepastebejau ir dabar nelabai man ten matosi.. Nors gal.. Bet sedyne tai tikrai labai mazai vaziavusi atrodo..
Kas del perekupu, yra perekupai kurie parveza, uzsimeta 200-300euru ir nieko nedarydami parduoda kuo greiciau, kad apyvarta butu, per pora dienu, max pora savaiciu, yra rusis perekupu kurie parveztus su defektais cia jau lietuvoj apziureja pasiima ir sutvarko ir laukia galutinio kliento menesi, du, tris. Yra rusis perekupu kurie juda letai, patys parsivaro, patys viska tvarko menesi, tada ir patys pardavineja galutiniam pirkjui dar menesi, kita.. Visokiu gi yra, reik vaziuoti i vieta ir ziuret ta mersa. Man jis neatrodo uzmustas.

Robis 2015-12-25 12:37

Citata:

Pradžioje rašė lowridermb (Post 414310)
kolega turbut pats viska tvarkotes? ar jonavoje geru servisu yra?
kur visi 211 kaune varot ka? :)

dar prisiminiau kad suvedima/isvirtima kai siam modeliui daro, tai daug kas silberi renkasi

O kitur nemoka suvedimo padaryt? CLS padarė be jokių problemų, važiuoklė tokia kaip W211.

lowridermb 2015-12-25 12:59

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 414371)
O kitur nemoka suvedimo padaryt? CLS padarė be jokių problemų, važiuoklė tokia kaip W211.

apie vilniu turbut kalbi?
kaip aplink kauna idomu reikalai su servisais kurie sugeba suvedima daryt.
cia kolega vienas jau pasake apie svaros servisa, tai greiciausiai kad kaune tai patikimiausia vieta siam darbui neskaitant silberio.

isvirtimo varztai jau sudeti pas w211 ar reikia pirktis komplektus pries varant daryti suvedima/isvirtima?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:40.