![]() |
|
Citata:
Mane stebino, kodel ivertinus tai kad reikia per visa Lenkija iki tu Vokieciu mint niekas nei karto nepagalvojo kad ten lenkt reikia, ir lenkimui 2,2cdi gali but per mazai(manau kad 2,2 and w211 tikrai mazoka lenkimams). Tikrai zemiau 110kw neimciau. Nors is kitos puses keliai smarkiai pasikeite pas Lenkus dabar mokamais galima ramiai 140 mint :roll: Cia zinai mano pazystamas yra Lenkijos regiono vadovas, jam imone suteikte Octavia nauja su 77kW, tai jis keikia dievus ir imone uz tokia masina kelionem i Lenkija ir po ja. |
Cia kaip paziuresi, Lenkijoj pagrindiniai lenkimai vyksta 70-120kmh, tai tokiuose greiciuose ir silpnos masinos traukia vis dar. Aisku, jeigu norisi aplenkt kolona didele ilgoj tiesiojoj, tai tada ne kas. Bet kaip Rafis sako, su silpnesne kaip tik maziau rizikuoji ir net nepradedi sudetingu lenkimu.
|
Citata:
Tai mieste uztenka tos galios, bet trasoj jau tokia buka. TACIAU sanaudos nerealios - 4.7/100km pravaziuota 1500km, ivairiu marsrutu :) |
Citata:
Istestuota n kartu, asmeninis 2.7cdi ant didesniu greiciu taupesnis ir dinamika geresne. jei vazineji autostradom tai galingesni varikli reikia rinktis nes: 1.Kuro sunaudoja nekazka daugiau (ne mieste) 2.Geresne dinamika (lenkiant ir t.t.) 3.Didesnis variklio resursas |
Citata:
|
Citata:
Na matai, zmogus 2 ar net 3 kartus i savaite nulekia iki Varsuvos ir atgal, namo norisi anksciau penktadieni grizt :) |
Citata:
|
Citata:
Aš stabiliai vasara 160 autopilotu minu, tai 8 litrai. Man 320 CDI mersas trasoj mažiau valgydavo nei 1,6 TDI. Bet už tai važiuojant ant 80 km/h kuro sanaudos apie 2-2,5 litro :D |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:14. |
|